Iskolakezdési notebook ( laptop ) Akció a Klick-ben 2014



Iskolakezdési akció 2014 október 10-ig



Tekintse meg az aktuális Iskolakezdési akciókat:

Iskolakezdési akció 2021


2014.08.15. Notebook (laptop), netbook, tablet pc a Klick Computer WebÁruházból
 
 
Még több

akciós notebook - Laptop akció

 

Kiemelt ajánlatok

LENOVO Notebook árlista

LENOVO IdeaPad G50-30 laptop - DOS

Iskolakezdési akció 2014: Inspiron 15 (3521) laptop
Blu-ray DiscT vagy DVD-meghajtó
Blu-ray DiscT vagy DVD-meghajtó funkciókkal felszerelt laptopot találni manapság sokkal nehezebb, mint régen, azonban a G50 termék nemcsak hogy felajánlja ennek lehetőségét, de a funkció tökéletesen beleilleszkedik annak 1" vastag házába.

Lenyűgöző hang- és képi hatás
A DolbyR Advanced AudioT technológiával felszerelt sztereó hangszóróknak és az opcionális max. AMD RadeonT R5 M230 2 GB 3D videokártyának köszönhetően a G50 laptop lélegzetelállító, szaggatásmentes grafikát és magával ragadó hanghatást kínál a még teljesebb otthoni szórakoztató élményért..

Többérintéses touchpad
A Windows 8.1 rendszerre optimalizált érintőpad lehetővé teszi a vezérlőgombok és az alkalmazások közötti léptetést, a forgatást, a zoomolást, valamint egyéb, az ujj képernyőn történő elhúzásával és más kézmozdulatokkal könnyen végrehajtható egyéb funkciók alkalmazását

AccuType billentyűzet
A megjelenésében és érzetében egyaránt a modern vonalat képviselő. elismert AccuType billentyűzet szigetszerű, ergonomikus gombokkal rendelkezik, mellyel folyamatosabb, tágasabb, kényelmesebb és pontosabb gépelést tesz lehetővé a hagyományos kialakítású billentyűzetekhez képest.

Gyors adatátvitel
Végezzen gyors adatátvitelt a G50 és más eszközök között az USB 3.0 SuperSpeed segítségével - akár tízszer gyorsabb az eddigi USB-technológiáknál, ráadásul visszafelé kompatibilis.

Akkumulátorkímélő technológia
A Lenovo Energy Management (energiagazdálkodás funkció) védi az akkumulátor hosszú távú tartósságát, és fejlett, energiatakarékos technológiát használ, így megnövelve a töltések közötti időt.

Egyszerű karbantartás
A OneKey Recovery használatával egy pillanat kérdése a vírus- vagy egyéb technikai problémák utáni helyreállítás.

Kapcsolatlehetőségek
A 802.11 b/g/n Wi-Fi csatlakozással, a 10/100 LAN, és az opcionális BluetoothR segítségével bárhol is jár, csatlakozni tud az internethez.

Integrált webkamera
A G50 720p felbontású HD-webkamera segít Önnek, hogy úgy élvezhesse a webkonferenciákat vagy az online videóbeszélgetéseket, mintha tényleg ott lenne a helyszínen.

HDMI-kimenet
TV vagy egyéb megjelenítőeszköz egyszerű csatlakoztatásához.

Bőséges tárhely
A modellnél elérhető akár 1 TB-os merevlemez-kapacitással nem kell aggódnia, hová tegye adatait, videóit, zenéit és fényképeit.

15,6 TFT 1366 x 768 (WXGA) 16:9, Intel HD Graphics (Bay Trail), Intel Pentium Quad Core N3530 Bay Trail 2,16GHz, 4 GB DDRIII RAM, 500 GB HDD, 4 cella akkumulátor, LAN : 10/100, WiFi : 802.11b/g/n, USB 2.0 : 2 - USB 3.0 : 1, Kamera Mpx : 1, TV tuner : Nem, Video csatlakozás : D-Sub + HDMI, Blutooth V4, Dokkolható : USB porton, Súly : 2,5 kg, Szín : Fekete, Garancia : 1 + 1 év el és visszaszállításos garancia, Op.rendszer : DOS
 

HP Notebook árlista

HP 250 G2 F0Z43EA laptop - DOS

Iskolakezdési akció 2014: HP 250 G2 F0Z43EA laptop
HP 250 G2 Notebook
Maradjon kapcsolatban ezzel a jó ár/érték arányú laptoppal.
A strapabíró ház matt feketeszén színben megvédi a notebookot a mindennpos használattól.

Mobil használatra tervezve
Vigye magával a HP 250 notebookot találkozóról találkozóra, és élvezze a 15" HD kijelzőt, ami egyben nagyszerű hordozhatóságot is biztosít.


15,6", Intel Core i3-3110M 2,4GHz, 4GB, 500GB, DVD író, fekete notebook
 

DELL Notebook árlista

Dell Inspiron 15 Black notebook - Linux

Iskolakezdési akció 2014: Dell Inspiron 15 Black notebook
Nagyszerű funkciók kiváló áron
Végezze napi teendőit a kedvező árú, vékony, 10 gombos számbillentyűzettel ellátott, 15,6 hüvelykes InspironT 15 laptoppal, amely harmadik generációs IntelR CoreT processzorral is rendelhető.

Vékony és elegáns
A kb. 2,54 cm vastag Inspiron 15 elegáns és könnyen hordozható. A párnázott fedél és csuklótámasz révén pedig legalább annyira elegáns, amennyire jól hordozható.

Beépített szórakozás
Soha ne maradjon digitális szórakoztató anyagai nélkül! Az Inspiron 15 DVD-RW meghajtóval és nagyméretű merevlemezzel rendelkezik, melyen eltárolhatja zenéit, filmjeit és képeit.

Lenyűgöző teljesítmény Gyorsabban és hatékonyabban elvégezheti feladatait a harmadik generációs Intel processzorok és a Windows 8 operációs rendszer segítségével.

Bővíthető és kompatibilis Az Inspiron 15 rendelkezik 8 az 1-ben memóriakártya-olvasóval, valamint USB 3.0 és HDMI 1.4 csatlakozóval.

Dell Inspiron 3521 Black notebook - Intel Core i7-3537U (2.0GHz - 3.1GHz), 4GB DDR3 1600MHz (1*4GB), 15.6" HD (1366x768 fényes) WLED LCD + 1.0Mp webkamera, 1TB 5400rpm SATA HDD, Ubuntu Linux v12.04, 2GB AMD Radeon HD 8730M grafikus vezérlő, Waves MaxxAudio hangrendszer, 8x DVD+/-RW meghajtó, 6 cellás akkumulátor 65WHr, magyar billentyűzet + NumPad, Dell WLAN 1703 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0+LE, HDMI kimenet, 8-1 kártyaolvasó, 2x USB3.0, 2x USB2.0, 3 év szerviz garancia
 


Tablet-PC akciók iskolakezdéshez


Tablet-PC árlista

Prestigio MultiPad 2 PRO DUO 7.0 Tablet-PC

Iskolakezdési akció 2014: Prestigio MultiPad 2 PRO DUO 7.0 Tablet-PC
Kristálytiszta látvány
Élvezze a kristálytiszta látványt a 7"-es IPS kijelzőn, 800x1280p felbontásban, és vigye magával bárhova.

Dupla erő
Dual Core ARM Cortex-A9 1.5GHz processzor, így nagy teljesítményt nyújt, és kevesebb energiát fogyaszt. Ennek köszönhetően gyorsabb a betöltődés és a navigáció, a multitasking nem probléma, zökkenőmentesen játszik le nagy méretű videókat és futtat játékokat.

Innovatív grafikák
Dual Core grafikai megjelenítés, 1GB belső memória, OpenGL technológia és 3D gyorsító kombinációja, így kínál még élvezhetőbb filmnézési és játékélményt. Nézzen videókat Full HD 1080p felbontásban, és játszon dinamikus 3D játékokat zökkenőmentesen.

Tökéletes párosítás
Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer. A MultiPad használatra készen érkezik, hasznos alkalmazások előe telepítve megtalálhatók a készüléken. Ilyen az Office Suite Pro, mellyel olvashatja és szerkesztheti is dokumentumait, vagy a Prestigio eReader alkalmazás, melyen több, mint 270.000 e-könyv érhető el. Az automatikus frissítésekről az OTA gondoskodik, így a legfrissebb firmware könnyen elérhető, a NASP alkalmazás pedig felajánlja az Ön eszközével kompatibilis alkalmazásokat.

Kiváló kapcsolódás
A nagy sebességű Wi-Fi-n (802.11b/g/n) gyorsan megnézheti kedvenc oldalait, legyen az időjárás előrejelzés, focimeccs eredmény, receptoldal, online vásárlás vagy hotelfoglalás. Mindig kapcsolatban lehet barátaival, családjával vagy üzleti partnereivel.

Mindig kapcsolatban
Bármerre járjon is, mindig kapcsolatban maradhat barátaival, családjával, vagy üzleti partnereivel, ha használja az előlapi kamerát. Készítsen képeket a 2.0MP-es hátlapi kamerával és ossza meg azokat közösségi oldalán. Videókat is rögzíthet.

Hozza ki a legjobbat belőle
Vigye magával az összes média fájlt - filmek, zenék, képek, e-könyvek, adatfájlok - ebben segítségére lesz a 8GB tárhely, vagy tárolja azokat micro SD kártyán (max. 32 GB), vagy az előre telepített SugarSync (5GB) alkalmazáson keresztül ingyen. Tegye kényelmesebbé a használatot OTG kábelen keresztül csatlakoztatható egérrel vagy billentyűzettel. Ugyanígy kapcsolhat hozzá USB pendrive-ot is.

Hosszú üzemidő
A 4000 mAh akkumulátor és a microUSB töltő hosszú üzemidőt és egyszerű tölthetőséget garantál. A nagy kapacitású akkumulátor ellenére a készülék könnyű.

Modern dizájn
Vékony és formás alumínium ház, modern dizájn. 2 féle színválaszték - Fekete/Fehér. MultiPad táblagépéhez egy stílusos védőtokot kap ajándékba.

Prestigio MultiPad 2 PRO DUO 7.0: ARM Cortex A9 Amlogic AML8726-MXS 1.5GHz, Dual Core, 1GB DDR3, 8GB eMMC, 7.0", kapacítiv, multi-touch, 1280 x 800 pixel, Backlight LED IPS, 0.3 Mpixel / 2.0 Mpixel, 802.11 b/g/n, 1x micro USB 2.0, micro USB töltés támogatása, Android 4.1 (Jelly Bean), 4.000mAh Lithium-Polymer, Fekete előlap / fekete, aluminium hátlap, 24 hónap garancia, USB kábel, hálózati töltő, fekete bőr védőtok, SugarSync: 5GB ingyenes tárhely

 

Tablet-PC árlista

Samsung Galaxy Tab 4 (7") (SM-T230) Tablet-PC

Iskolakezdési akció 2014: Samsung Galaxy Tab 4 (7") (SM-T230) Tablet-PC
Karcsú és hordozható
A Galaxy Tab 4 (7'') tökéletesen illik a kezedbe, emellett maximális hordozhatóságot és karcsú dizájnt kínál. A bőrhatású hátlap luxus és klasszikus érzést biztosít. A meglepően vékony és könnyű kialakításának és a hátlap puha lekerekítésének köszönhetően könnyű kézben tartani és hordozni, így nem számít merre mész, mert hosszú ideig kényelmesen használhatod.

Megnövelt multimédiás élmény, nagyobb teljesítmény
A 7" WXGA (1280 x 800) kijelző a 16:10 képaránnyal kivételesen tisztán jeleníti meg a kedvenc médiáidat. A Samsung Multi Window rendszer maximalizálja a multitasking élményedet és lehetővé teszi a filmnézést, az e-mail-ek ellenőrzését, az online vásárlást és a barátaiddal való csevegést egyetlen képernyőn. Az 1,2 GHz-es négymagos processzor pedig gondoskodik a folyamatok zökkenőmentességéről.

Több felhasználó
A Galaxy Tab 4 (7'') multi-user módja lehetőséget ad arra, hogy saját fiókot hozz létre, amennyiben a tabletedet a család többi tagja is használja. Akár 8 felhasználó is személyre szabhatja a kezdőképernyőjét a kedvenc alkalmazásaival, valamint a háttérképet. *Csak a WiFi képes modelleknél érhető el a multi-user mód

Tartalommegosztás a barátaiddal
Group Play segítségével megoszthatod kedvenc tartalmaidat és szórakozhatsz a barátaiddal. Csatlakoztassátok az eszközeiteket egymáshoz, így megoszthatjátok a képernyőiteket, zenét hallgathattok, játszhattok és fotókat nézegethettek együtt.

Eszközök közötti tartalommegosztás
A Samsung Link-kel való csatlakozással tartalmakat oszthatsz meg az eszközeid között. Csak jelentkezz be a Samsung fiókodba és az összes zenédet, filmedet, képedet és dokumentumodat más támogatott eszközről megtekintheted a Galaxy Tab 4-en (7").

Produktivitás út közben is
A Hancom Viewer segítségével útközben is megnézheted a Word, Excel és PowerPoint dokumentumaidat. A Hancom Editing Tool-lal, melyet letölthetsz a Samsung Apps-ról, akár szerkesztheted is ezeket a dokumentumokat.

Samsung Galaxy Tab 4 7 (SM-T230) 8GB fehér Wi-Fi tablet, Android 4.4 Kitkat, WiF, Bluetooth, Háttértár méret :8 GB, Belső memória :1,50 GB, Előlap + Hátlapi kamera, Gyorsulásmérő, GPS, Memória kártyaolvasó
 


Egyéb akciós kiegészítők


Notebook táska árlista

Notebook SKIN Canyon 13,3

Iskolakezdési akció 2014: Notebook SKIN Canyon 13,3
Notebook SKIN Canyon 13,3
Netbook védő tok 10 inch méretig - fekete/kék Ez a netbook védő tok kiállja a modern és az aktív életmód próbatételeit. Anyaga puha, de erős és tartós. Divatos színek a fekete színű alappal.
 

Notebook táska árlista

Hello Kitty PORT Notebook Skin 13-14

Iskolakezdési akció 2014: Hello Kitty PORT Notebook Skin 13-14
"Hello Kitty" divat márka
Neoprene, foltmentes anyagból készült
Belső elasztikus notebook rögzítő
Kettős cipzár kocsi
Elfér a táskájában vagy a használatja, mint egy hordtáska
Belső méret: 330 x 250 x 10 mm
Külső méret: 350 x 270 x 20 mm
Súly: 230g
 

Notebook táska árlista

PORT Nagasaki Fun Notebook táska és egér

Iskolakezdési akció 2014: PORT Nagasaki Fun Notebook táska és egér
Nylon Messenger PVC sárga színű csíkkal
központi laptop rekesz
1 fogantyú hátul
tépőzáras zárórendszer
shoulter szíj + Kiváló minőségű POP vezetékes optikai USB egér
közepes méretű minden kézhez
 

Notebook táska árlista

Targus Classic Notebook hátizsák 16

Iskolakezdési akció 2014: Targus Classic Notebook hátizsák 16
Kopásálló nylon külső zipzárakkal.
Állítható szíjak a hátitáska mindkét oldalán a nagyobb kényelem érdekében.
Osztott belső rész az irodán kívül töltött naphoz szükséges dokumentumok számára.
16" méretig


 

Mobil telefon árlista

Prestigio MultiPhone 4055 DUO

Iskolakezdési akció 2014: Prestigio MultiPhone 4055 DUO
Prestigio MultiPhone 4055 DUO
DUAL SIM
ARM Cortex A9 MediaTek MT6577T 1.2GHz Dual Core
512MB
4GB eMMC
4.0" (10.2 cm) WVGA kapacítiv multi-touch 800 x 480 pixel
0.3 Mpixel / 8.0 Mpixel, automatikus fókusz és vaku
802.11 b/g/n
Bluetooth 4.0
1x micro USB 2.0
Android 4.1 (Jelly Bean)
2.500mAh Lithium-Polymer
Fehér
 

Mobil telefon árlista

Prestigio MultiPhone 7500 32GB

Iskolakezdési akció 2014: Prestigio MultiPhone 7500 32GB
PRESTIGIO MultiPhone PAP7500 Fehér 32GB
Micro-sim,5" Full HD 1920x1080 IPS with OGS full lamination
Quad Core 1.5Ghz
Android 4.2
RAM 2GB + eMMC 32GB
13MP BSI AF with flashlight + 8MP
NFC, GPS, AGPS
2300 mAh akkumulátor


 


A(z) Toshiba további kínálata, árlistái :




Toshiba Tablet PC (tábla-számítógép) OnLine Vásárlás árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü