Akciós laptop notebook ajánlatok! Notebook üzlet, Laptop szerviz : Acer notebook, Asus laptop, notebook laptop netbook kiegészítők. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Hungary Kft. Számítástechnika bolt és szerviz Miskolcon és a neten ( WebBolt : KlickComp .hu )

2009.12.21

Tartalomjegyzék:

Technikai ismertetők:

Céghírek:

Akciók:

Vegyen részt Ön is nyereményjátékunkban, mellyel értékes ajándékot nyerhet.



(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)

 



ASUS alaplapok: Elsőként támogatják a 32 nanométeres processzorokat.

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból ASUS alaplapok: Elsőként támogatják a 32 nanométeres processzorokat.

Megnövekedett CPU teljesítmény és javított grafikus feldolgozás
Ez az új generációs 32 nanométeres infrastruktúra hat processzormagot támogat, mellyel maximális teljesítményt érhetünk el az ASUS X58-as alaplapjain, egy átfogó BIOS frissítéssel.


(Tartalomjegyzék )



Szélesítse látókörét az Acer X1261 3D Ready Video-projektorral

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Szélesítse látókörét az Acer X1261 3D Ready Video-projektorral

A háromdimenziós élményt az NVIDIA® 3D Vision™ technológia teszi lehetővé, ami a nappali szoba falának lapos felületét egy 3D-s vetítővászonná varázsolja egy személyi számítógép, amiben van egy kompatibilis grafikus kártya, és egy speciális 3D-s szemüveg segítségével.

(Tartalomjegyzék )



Lépjen be a 3D világába az új X1130P Video Projektorral

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Lépjen be a 3D világába az új X1130P Video Projektorral

A 3D szemüveg, mely két lencséjét a processzor szinkronizálja, elengedhetetlen részei a térhatású nVidia® 3D Vision™ technológiának.Minden egyes képet kétszer reprodukál a rendszer, egyszer a jobb szem számára, egyszer a bal szem számára úgy, hogy az egyik a másik ellentettje legyen. A GPU elküldi ezt az információt az Acer X1130P-nak, mely 120Hz-es frekvencián működik, és a páros számú képkockákat csak a bal, míg a páratlan számúakat csak a jobb szemnek mutatja meg. A 3D szemüveg kinyitja és bezárja a lencséket a projektorral szinkronban, így születik meg a térhatású látvány illúziója valódi mélységben. A szemüveg egy speciális, elemről működő infravörös adón keresztül működik.

(Tartalomjegyzék )



Acer GD245HQ: 3D forradalom a játék megszállottainak

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Acer GD245HQ: 3D forradalom a játék megszállottainak

A harmadik dimenzió forradalmasítja a ’felhasználói felület’ koncepcióját azzal, hogy bevezeti a ’mélység’ tényezőt minden vizuális felületre, ezzel megnyitva az utat valaminek, ami az Acer megítélése szerint egy nagyon fontos trend. És íme, itt van az Acer GD245HQ, az Aspire 5738DG notebook és a H5360, az X1261 és az X1130P projektorok sorát kiegészítve: egy 23,6” 3D LCD kijelző, mely kifejezetten játék alkalmazásokra és film nézésére lett kihegyezve, mivel a felhasználót gyakorlatilag a jelenetek kellős közepébe repíti el, hogy az élményt teljes mélységében élhesse át.

(Tartalomjegyzék )



Az Acer gamer PC-je, az Aspire PREDATOR

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Az Acer gamer PC-je, az Aspire PREDATOR

Az Aspire PREDATOR G7711 Intel® Core™ i7 Extreme Edition processzorral lett felszerelve, mely a jelenlegi legjobb processzor technológia ha játékról, többfeladatú munkavégzésről vagy szórakozásról van szó, és a legjobbat akarjuk. Mindezek felett, a felhasználók válogathatnak a legújabb és legfejlettebb grafikai megoldások között is, mint például az NVIDIA® grafikus kártyák, melyekkel igazán valósághű lesz a 3d-s játék.

(Tartalomjegyzék )



( Acer ) Gateway márkanév alatt teljes szerver- és tárolórendszer megoldás sorozat készült

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból ( Acer ) Gateway márkanév alatt teljes szerver- és tárolórendszer megoldás sorozat készült

Az Acer Csoport megerősíti elkötelezettségét az üzleti piacok mellett azzal, hogy meglévő megoldásait egy új sorozattal egészíti ki. A Gateway szerver termékeket és tárolórendszereket kínál, kizárólagos fókusszal az SMB (Small&Medium Size Business – Kis- és közepes méretű vállalkozások) és HPC (High Performance Computing – Nagyteljesítményű számítógép felhasználás) piaci szegmensekre. Ezzel a 360 fokos filozófiával, a szerverek és tárolórendszerek kiegészítik a Gateway egyre növekvő ügyfél portfólióját.

(Tartalomjegyzék )



Karácsonyi nyitvatartás 2009

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Karácsonyi nyitvatartás 2009

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2009. év végén az alábbi nyitvatartási renddel várjuk Önöket...

(Tartalomjegyzék )



WACOM digitalizáló táblák ( tablet ) kínálatunkban

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból WACOM digitalizáló táblák ( tablet ) kínálatunkban

Lapos dizájn
A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Bamboo digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.
Személyesség és tökéletesség
A Bamboo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.
Testre szabható gyorsgombok
A már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. A Multi-touch funkcióval is megadhatók komplex parancsok. A Bamboo Touch a természetes gesztusokat is képes kezelni, így az újjak érintése és mozgatása segítségével a görgetés, a zoomolás, a forgatás vagy a fotók közötti váltás egyszerűen és ösztönösen történik.


(Tartalomjegyzék )



Most 50%-os diákkedvezménnyel kapható az Adobe Gyorstalpaló sorozat!

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Most 50%-os diákkedvezménnyel kapható az Adobe Gyorstalpaló sorozat!

Érvényes diákigazolvánnyal rendelkezőknek most 50% rendkívüli kedvezményt adunk!

(Tartalomjegyzék )



Acer Timeline notebook 3 év garanciával csak 12.31-ig + Ajándék táska az Acer TravelMate Timeline notebookokhoz.

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Acer Timeline notebook 3 év garanciával csak 12.31-ig + Ajándék táska az Acer TravelMate Timeline notebookokhoz.

Timeline notebook 3 év garanciával csak 12.31-ig + Ajándék táska az Acer TravelMate Timeline notebookokhoz.

(Tartalomjegyzék )



Most tudást adunk MINDEN Adobe CS4 szoftverhez! - Ajándék Gyorstalpaló DVD minden Abobe CS4 programhoz!

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Most tudást adunk MINDEN Adobe CS4 szoftverhez! - Ajándék Gyorstalpaló DVD minden Abobe CS4 programhoz!

Vásároljon most bármilyen Adobe kreatív szoftvert, és nem csak egy nagyszerű eszközt, de a még hatékonyabb használatához szükséges TUDÁST is beszerezheti.

(Tartalomjegyzék )



Acer notebook árlista |  Asus laptop |  Dell notebook |  Toshiba laptop |  www.NotebookPartner.hu |  www.SzámGép.hu

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Notebook bolt, számítástechnikai webáruház - KlickComp.
  Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop, netbook akciók Két hetente! Minden hétvégén akció ... 

Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén ) Magyarország területén.

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Klick Computer Hungary Kft.  http://www.KlickComp.hu  Notebook Üzlet és laptop Szerviz


( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2017   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház www.klickcomp.hu Click

Hírlevélről leiratkozás