Akciós laptop notebook ajánlatok! Notebook üzlet, Laptop szerviz : Acer notebook, Asus laptop, notebook laptop netbook kiegészítők. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Hungary Kft. Számítástechnika bolt és szerviz Miskolcon és a neten ( WebBolt : KlickComp .hu )

2010.02.19

Tartalomjegyzék:


Technikai ismertetők:

Akciók:

Klickelgessen kvíz, hogy Öné legyen a nyeremény ajándék!

2010.02.25 -től

ismét Nyereményjáték : Tegye próbára számítástechnikai tudását

(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)


Hírlevélről leiratkozás

Bemutatjuk az új Intel® 2010-es Core™ processzorokat

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Bemutatjuk az új Intel® 2010-es Core™ processzorokat

Integrált vagy diszkrét grafikát választana?
Milyen alaplapra van szükségem?
Mi az a turbo boost?

(Tartalomjegyzék )



Acer Aspire One 532G: az első netbook dedikált grafikus kártyával

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Acer Aspire One 532G: az első netbook dedikált grafikus kártyával

Az új Acer Aspire One 532G új trendet teremt a digitális világban, ahol az online HD-s videó anyagok nézése drámaian növekszik. Az Acer most bemutatja a világ első netbookját dedikált, új generációs NVIDIA® ION™ grafikai gyorsítóval, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online HD anyagokat nézzenek, vagy 720p-ben játszanak le videókat; vagy akár a HDMI kimenet révén csatlakozhatnak egy második HD TV-hez vagy LCD monitorhoz, így a HD anyagokat megoszthatják barátaikkal akár 1080p felbontásban is.
 
(Tartalomjegyzék )



Az Acer S243HL egy high-end LED-es kijelző, mely komoly környezetbarát tulajdonságokkal rendelkezik

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Az Acer S243HL egy high-end LED-es kijelző, mely komoly környezetbarát tulajdonságokkal rendelkezik

Az Acer S243HL egy high-end LED-es kijelző, mely kiváló színminőséget reprodukál és komoly környezetbarát tulajdonságokkal rendelkezik a mindössze 15mm vastag profilban Higanymentes anyagokból készült, 63%-kal kisebb az energia fogyasztása és hibátlan pixeleket garantál (Zero Bright Pixel Policy). Önnek jelentős energia megtakarítást nyújt, miközben segít megőrizni a természet energiahordozó erőforrásait is.

(Tartalomjegyzék )



Új Acer Aspire 7740 új Intel® Core™ i7, i5, i3 processzorokkal

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Új Acer Aspire 7740 új Intel® Core™ i7, i5, i3 processzorokkal

Az Aspire 7740 az új, ultra-gyors Intel® Core™ i7, i5 és i3 Mobile Intel® HM55 Express Chipsettel rendelkező mobil processzorok előnyeit használja ki. Ezáltal képes maximális számítási teljesítményt nyújtani, amikor az erre vonatkozó igény az egekbe szökik lenyűgöző játékok, többfeladatú munkavégzés és multimédiás élmények során. Az intenzív játékok futtatásától a digitális videó anyagok, zenék és fényképek készítéséig és vágásáig az Aspire 7740 sorozat a legigényesebb feladatokat is gyorsabban végzi el, hogy Ön több mindent tudjon elvégezni kevesebb idő alatt.

(Tartalomjegyzék )



Bemutatjuk az Acer Aspire 5740-et

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Bemutatjuk az Acer Aspire 5740-et

Az Aspire 5740 az új, ultra-gyors Intel® Core™ i7, i5 és i3 Mobile Intel® HM55 Express Chipsettel rendelkező mobil processzorok előnyeit használja ki. Ezáltal képes maximális számítási teljesítményt nyújtani, amikor az erre vonatkozó igény az egekbe szökik lenyűgöző játékok, többfeladatú munkavégzés és multimédiás élmények során. Az intenzív játékok futtatásától a digitális videó anyagok, zenék és fényképek készítéséig és vágásáig az Aspire 5740 sorozat a legigényesebb feladatokat is gyorsabban végzi el, hogy Ön több mindent tudjon elvégezni kevesebb idő alatt.

(Tartalomjegyzék )



Az Acer megjelent az új Timeline notebookkal – nem tartalmaz PVC-t és BFR anyagokat

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Az Acer megjelent az új Timeline notebookkal – nem tartalmaz PVC-t és BFR anyagokat

Az Acer örökzöld dizájnt bocsájtott útjára az új Timeline notebook sorozattal, az Aspire 3811TZ/TZG-vel, ami olyan anyagokból készült, melyek nem tartalmaznak polivinil-kloridot (PVC) és bróm tartalmú tűzálló anyagokat (BFR).

(Tartalomjegyzék )



Az új Acer Aspire X3900 a legújabb Intel® Core™ i7, i5, i3 processzorokkal

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Az új Acer Aspire X3900 a legújabb Intel® Core™ i7, i5, i3 processzorokkal

Egy sor elsőrangú komponens és szoftver teszi az új Acer Aspire X3900-at tökéletessé, ha otthon komoly számítógépes teljesítményre van szükség akár munka, akár szórakozás terén. A nagyszerű teljesítményhez számos multimédiás funkció és eszköz csatlakozó párosul, így az új Acer Aspire X3900 egy erőteljes eszköz egy kicsiny formátumban, hiszen egy hagyományos számítógéphez képest csupán harmadannyi helyet foglal.

(Tartalomjegyzék )



Az Acer bejelentette Oktatási netbook projektjét a European Schoolnet (Európai iskolahálózat) szervezettel közreműködésben

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Az Acer bejelentette Oktatási netbook projektjét a European Schoolnet (Európai iskolahálózat) szervezettel közreműködésben

Az Acer, a PC piac második legjelentősebb szereplője, zöld lámpát adott annak az oktatási projektnek, melynek célja az, hogy egy új együttműködési formát vezessen be a tanárok és a diákok között az iskolákban a netbookok használatán keresztül. A European Schoolnettel közösen először egy hat európai országot érintő pilot veszi kezdetét.

(Tartalomjegyzék )



Aspire One 532: A netbook újragondolva

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Aspire One 532: A netbook újragondolva

Az új Acer Aspire 532 a netbookok új korszakának előhírnöke. Az új generációs netbook processzorral, akár 10 órás akkumulátor üzemidővel, beépített Wi-Fi®-vel, LED hátsó-megvilágítású kijelzővel és opcionális 3G-vel az Acer Aspire One 532 a nagyszerű teljesítmény és az ultra-kompakt dizájn tökéletes kombinációja, mely azt az erőt nyújtja Önnek, amire és amikor szüksége van.

(Tartalomjegyzék )



QuarkXPress 8 Licencek 40%-os kedvezménnyel!

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból QuarkXPress 8 Licencek 40%-os kedvezménnyel!

QuarkXPress 8 Licencek 40%-os kedvezménnyel! - Az akció 2010. június 30-ig tart 2010. június 30-ig 40%-kal kedvezőbb áron juthat hozzá új, teljes QuarkXPress 8 licencekhez!

(Tartalomjegyzék )



Adobe Akció! 10%-ot takaríthat meg webes Adobe szoftverek vásárlása esetén.

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Adobe Akció! 10%-ot takaríthat meg webes Adobe szoftverek vásárlása esetén.

Akciónk keretén belül most több, mint 10%-ot takaríthat meg webes szoftverek vásárlása esetén. Aktuális kedvezményünkkel élve, most kedvező áron juthat hozzá webes Adobe szoftvereinkhez.

(Tartalomjegyzék )



Most tudást adunk Adobe CS4 szoftvereinkhez!

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Most tudást adunk Adobe CS4 szoftvereinkhez!

Most tudást adunk Adobe CS4 szoftvereinkhez! - Ajándék Gyorstalpaló DVD legnépszerűbb Adobe CS4 programokhoz! Vásároljon most bármilyen Adobe kreatív szoftvert, és nem csak egy nagyszerű eszközt, de a még hatékonyabb használatához szükséges TUDÁST is beszerezheti.

(Tartalomjegyzék )



Acer notebook árlista |  Asus laptop |  Dell notebook |  Toshiba laptop |  www.NotebookPartner.hu |  www.SzámGép.hu

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Notebook bolt, számítástechnikai webáruház - KlickComp.
  Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop, netbook akciók Két hetente! Minden hétvégén akció ... 

Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén ) Magyarország területén.

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Klick Computer Hungary Kft.  http://www.KlickComp.hu  Notebook Üzlet és laptop Szerviz


( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2017   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
Klick Computer Hungary Kft. Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház www.klickcomp.hu Click