Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer TravelMate 8481

Acer TravelMate 8481



A legjobb intelligens útitárs


2011-07-08   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
 


Acer TravelMate 8481 laptop

A profiknak, akik munkaidejük nagy részét utazással töltik, olyan notebookra van szükségük, ami készen áll bármilyen kihívásra. Egy olyan notebookra, ami képes a csúcsteljesítményt optimális biztonságtechnikával és megnövelt akkumulátor üzemidővel ötvözni. Ehhez még adja hozzá a vékony és könnyű dizájnt és megkapja a TravelMate 8481-et, egy igazi utcai harcost.


TravelMate 8481 laptop árlistánkban
Acer laptop árlista


Acer TravelMate 8481 – A legjobb intelligens útitárs


A TravelMate 8481-vel nem kell kompromisszumokat kötnünk. Először is rendelkezik az erővel, ami egy komoly üzlethez szükséges menet közben, a második generációs Intel® Core™ processzorok jóvoltából, melyek nem csupán azt teszik lehetővé, hogy a termelékenységgel kapcsolatos alkalmazások 60%-kal gyorsabban futnak, mint az előző generációval, hanem olyan intelligens teljesítményt nyújtanak, mely alkalmazkodik az éppen aktuális feladathoz, így a többfeladatú működés gyorsabb válaszidőkkel működik és az energia-hatékonyság is garantált.

Ezen felül, köszönhetően az Intel® HD Graphics 3000-nek, az új modell lenyűgöző vizuális teljesítményre is képes, élesebb képekkel és gazdagabb színekkel, míg az Intel® Wireless Display technológiának köszönhetően képes megosztani prezentációkat vagy videókat HD kijelzőkön vagy TV készülékeken egy egyszerűen felállítható, vezetéknélküli kapcsolaton keresztül. A sima HD videó lejátszás és a kivételesen tiszta kép és hang bármilyen prezentációt igen hatásossá varázsol.

A TravelMate 8481 kapható dedikált grafikus megoldással is. Az NVIDIA® Optimus™ technológiára épülő NVIDIA GPU-k anélkül növelik meg a grafikus teljesítményt, hogy az hatással lenne az akkumulátor üzemidejére. Továbbá a multi-monitor támogatás egy következő szintre emeli a hatékonyságot, könnyebb többfeladatú munkavégzést téve lehetővé. 

Tárhely tekintetében ez a laptop felszerelhető hagyományos HDD-vel, akár 320 GB hellyel és egy Solid State Drive-val (mSata) is, ami 64GB kapacitással rendelkezik, ami tökéletes kombináció lehet az operációs rendszer gyorsabb betöltése érdekében. A beépített multi-in-1 kártyaolvasó, mely a leggyakrabban használt formátumok mindegyikét támogatja, leegyszerűsíti a fájlok megosztását és további tárolási opciókat nyújt. A TravelMate 8481 továbbá akár 8 GB fejlett DDR3 memóriára is számíthat, ami drámaian megnöveli az adatátviteli sebességet, így a többfeladatú működés gyorsabb, az áramfogyasztás ugyanakkor alacsonyabb lesz. 

A teljesítmény mellett a sokáig kitartó akkumulátor egy másik, igen keresett tulajdonság. A TravelMate 8481 akár 9 órányi akkumulátor üzemidőt kínál, így nem fogja Önt cserbenhagyni, amikor épp valami fontos dolog közepén van. Ezen felül az Acer PowerSmart hosszú életciklusú akkumulátor, háromszor hosszabb akkumulátor életciklust (300 helyett 1000 ciklus) biztosít, továbbá 80%-kos kapacitását még 1000 ciklus után is képes megtartani. Az akkumulátor így tovább tart, csökkentve a csere szükségességét.

A TravelMate 8481 egy 35,6 cm (14.0 inch) Acer ComfyView LCD LED hátsó-megvilágítású kijelzővel rendelkezik, HD (1366x768) felbontással és 16:9 méretaránnyal, mely tiszta látványt kínál a legapróbb részletekig. A szuper-vékony, keret nélküli kijelző a 13-collos formátummal egyezik meg, ugyanakkor 15%-kal nagyobb képernyő területet nyújt, így egyfelől jobb termelékenységet biztosít, másfelől megkönnyíti a hordozhatóságot is. Az ultra-vékony – csupán 2,2 cm (0,87 coll) a legmagasabb pontján – dizájn és az ultra-könnyű, 1,5 kg (3,306 lbs.) súly a 4 cellás akkumulátorral egy különlegesen jól hordozható rendszert eredményez. 

Acer TravelMate 8481 laptop


A TravelMate 8481 nem csupán olyan megbízható csatlakozási opciókkal rendelkezik, mint az Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi, vagy a nagysebességű Gigabit Ethernet, melyek révén Ön bárhol, bármikor hozzáférhet a kritikus üzleti információkhoz vagy kommunikálhat üzleti partnereivel, hanem lehetőséget biztosít információk gyors ellenőrzésére is az Acer InstantView jóvoltából. Az Acer InstantView egy Linux alapú könnyített operációs rendszer, mely rendkívül gyorsan betöltődik. Csupán 8 másodperc alatt elindul és máris képes indítani a Naptár, Dokumentumok, Email, Névjegyalbum funkciókat szinte azonnal, így Ön gyorsan áttekintheti a szükséges információkat és növelheti az üzlet hatékonyságát. 

Az USB 3.0 csatlakozó jóvoltából a felhasználók tízszer gyorsabban másolhatnak adatokat külső eszközökről és viszont. Mindezek tetejében, ez a laptop rendelkezik a Power-Off USB Charging (USB töltés kikapcsolt állapotban) technológiával, ami lehetővé teszi, hogy Ön tölthesse okostelefonját vagy más USB-s eszközét anélkül, hogy be kellene kapcsolnia a számítógépet. Így, hogy a laptop lesz a töltőállomása, még kevesebb holmival utazhat, mivel többé már nem lesz szüksége a különböző hálózati töltőkre. 

Az adatvédelem, mind fizikai baleset, mind jogosulatlan hozzáférés miatt kritikus fontosságú az üzleti felhasználók számára. Ezért az Acer professzionális notebookok alapos védelemmel vannak ellátva. Kívülről kezdve, a TravelMate 8481 egy olyan rugalmas borítással rendelkezik, melynek magnézium-alumínium tokja egyenletesen osztja el a rá ható külső erőket, így képes ellenállni extrém nyomásnak is. A fémötvözet zsanérban megerősített tekercs van, hogy erősebben tartson, míg az Autolock tulajdonság segít abban, hogy a notebook fedele szorosan zárva legyen az LCD védelme érdekében.

A következő generációs DASP (Disk Anti-Shock Protection) a merevlemez teljes körű felfüggesztéséről gondoskodik egy Mg-Al házban, hogy megőrizze az adatok fizikai integritását. Továbbá a HDD lazán szerelt, ami további kipárnázást jelent. Az eredmény egy jelentős javulás a HDD hibák elkerülése és a magasabb MTBF (Mean Time Between Failure – Meghibásodások között eltelt idő) terén.

Annak érdekében, hogy a rendszer hűtése a nagyobb teljesítmény mellett is biztosított legyen, a TravelMate 8481 fel van szerelve az innovatív Acer DustDefender technológiával, mely arra szolgál, hogy megakadályozza a por megülepedését a rendszerben. Egy, a hűtőventillátorhoz csatlakozó intelligens visszafordító szerkezet fújja ki a port.

Az Acer BioProtection ujjlenyomat megoldás, mely rendszer-betöltés előtti azonosításra is képes, megóvja a rendszert a jogosulatlan hozzáféréstől úgy, hogy felismeri az Ön egyedi ujjlenyomatát. Együtt a Trusted Platform Module (TPM) megoldással garantálja a kliens oldali platform integritását. A TPM továbbá biztonságos tárolást és biztonságtechnikai mérésekkel kapcsolatos riportolásra is képes. Továbbá észleli a konfigurációban beállt változtatásokat is.

A TravelMate 8481 gondos tervezés eredménye, mely során a legapróbb részletek is kiemelt figyelmet kaptak. A következő generációs Acer FineTouch billentyűzet extra-kényelmes gépelési élményt nyújt a jobb termelékenység érdekében. A túlméretezett érintőmező pontosabb vezérlést biztosít és a következő generációs multi-touch több funkció elérését teszi lehetővé anélkül, hogy a billentyűzethez kellene nyúlnunk. A még érzékenyebb érintőmező gombok mellett precízebb vezérlést is kínál. A termelékenységet segítő gyorsgombok úgy készültek, hogy az olyan gyakran használt funkciók, mint a mikrofon némítás, biztonsági másolat készítése, az InstantView hatékonya elérhetőek legyenek, továbbá egy programozható gomb is rendelkezésre áll.

A lehető legnagyobb megbízhatóság és a TCO csökkentése érdekében az Acer professzionális notebookok számos megbízhatósági teszten mennek keresztül és megfelelnek az iparág legszigorúbb követelményeinek is. Mindezek tetejében Energy Star® 5.0 és EPEAT® Silver minősítéssel is rendelkeznek, ami garantálja az energiatakarékosságot és a hosszabb akkumulátor élettartamot is.Minden Acer notebookra egy év szervizgarancia (International travellers warranty - ITW) vonatkozik, ami meghosszabbítható 3 évre az Acer Advantage szolgáltatás igénybevételével, ami a notebook véletlen sérülésére is kiterjed.




acer.hu


TravelMate 8481 laptop árlistánkban
Acer laptop árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü