Epson külső tintatartályos nyomtatók



Nagy kapacitás, alacsony ár



Epson külső tintatartályos nyomtatók - olcsó nyomtatás

Valódi megoldás a receptnyomtatással járó problémákra.

Ma már több száz orvos használja örömmel az EPSON mono tintasugaras nyomtatóit. Egy recept akár 1 Ft-ért, EREDETI kellékkel. Nincs dobcsere, nincs papírelakadás, nincsenek rejtett plussz költségek. Rendelhető 3 vagy 5 év teljes körű garanciabővítési lehetőség, kedvezményes árakon.



Epson projektor, scanner, nyomtató, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2014.05.16

Epson külső tintatartályos nyomtatók

Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos nyomtatóinak segítségével csökkenthetők nyomtatási és üzleti költségei. Az ultranagy kapacitású, új tintasugaras nyomtatók egyesítik magukban a megfizethető árat, a kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot.



Epson nagykapacitású nyomtató



Az Epson külső tintatartályos nyomtatója tökéletes választás mindenki számára, aki rendkívül olcsó, zökkenőmentes nyomtatást akar anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie, ami a teljesítményt vagy a minőséget illeti.


Fontosabb előnyök:
Ultranagy kapacitású, integrált tintatartály
Rendkívül olcsó nyomtatás
Garantált Epson minőség
Nagy kapacitású tintapalackok
Megbízható működés
Az eredeti gyártói garanciával teljesen nyugodt lehet

 



Epson külső tintatartályos nyomtatók

Az alacsony nyomtatási költségnek köszönhetően rendkívül gazdaságos


Az ultranagy kapacitású tintatartály rendkívül alacsony költség mellett garantálja a kiváló Epson minőséget.
A nyomtatókat nagy kapacitású eredeti Epson tintapalackokkal szállítjuk, amelyek ultranagy nyomtatókapacitást biztosítanak.
Ez a megoldás nemcsak rendkívül gazdaságos, de az irodáját egy igen termelékeny és megbízható nyomtatóval teszi teljessé.




Epson külső tintatartályos nyomtatókEgyszerű és megbízható nyomtatás


Minden nyomtató Epson Micro Piezo nyomtatófej technológiát használ, amely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot biztosít. Az ultranagy kapacitású integrált tintatartály kiküszöböli az egyéb utántöltős rendszerekkel járó kellemetlenségeket.
Az Epson egyedi és gyors utántöltő technológiája a különleges kialakítású, légmentesen záródó kupak és szűrő biztosítja a minimális tintaveszteséget. Fojtószelep szabályozza a tinta áramlását, megakadályozva a visszafolyást, valamint lehetővé teszi a nyomtató biztonságos és egyszerű szállítását.
Az eredeti Epson tinta segítségével biztosítható az a minőség, amelyet a nyomtatástól megkövetelnek, ugyanakkor mindegyik tintapalackhoz visszazárható kupak is tartozik, ha a palackot félre akarnák tenni, mert nem használják.
Az Epson által kínált garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatója mindig megbízhatóan fog működni.






Rendkívül olcsó színes dokumentum nyomtatás


Epson L550 / Epson L355 / Epson L300 / Epson L210 / Epson L110 / Epson L120
Rendkívül olcsó színes dokumentum nyomtatás

 

 

 Az Epson új egy- és multifunkciós ultranagy kapacitású külső tintatartályos termékcsaládja ideális választás kisirodai és otthoni használatra egyaránt. A készülékekhez csomagolt induló tinta szettel 12,000 oldalt nyomtathat fekete-fehérben és 6,500 oldalt színesben. Az integrált tintatartálynak és a 70 ml-es tintatartó palackoknak köszönhetően könnyedén töltheti fel a tintát az Epson L szériás készülékeiben és kiváló minőségben nyomtathat hihetetlenül alacsony nyomtatási költséggel.



Rendkívül olcsó színes dokumentum nyomtatás

Garantált Epson minőség, nagy volumenű nyomtatás

Az L550, L355 és L300 nyomtató doboza alaptartozékként két extra fekete tintapalackot tartalmaz, amellyel akár 12 000 fekete-fehér és 6500 színes oldal kinyomtatható, és ez 63 db tintapatronnal egyenértékű. Az L210 és L110 készülékekhez csomagolt induló tinta szettel akár 6500 színes és 4000 fekete-fehér oldalt nyomtathat, ami körülbelül 34 db tintapatronnal egyenértékű.


Rendkívül olcsó dokumentum nyomtatás

A 70 ml-es tintapalackoknak köszönhetően az üzemeltetési költség rendkívül alacsony, így a készülékekkel 1Ft-os lapköltséggel nyomtathat





Rendkívül olcsó fotónyomtatás



Epson L800


Az L800 külső tintatartályos nyomtató ideális fotónyomtatáshoz, kiváló minőségű, hatszínű fotónyomtatást biztosít rendkívül alacsony, fotónkénti 9 Ft-os költséggel


Rendkívül olcsó fotónyomtatás

Garantált Epson minőség, nagy volumenű nyomtatás

Az L800 készülékhez csomagolt 70 ml-es tintatartó palackok akár 1800 fotó kinyomtatására elegendő tintát tartalmaznak².

Az L800 készülék segítségével élénk színű, élethű és tartós nyomatok készíthetők akár A4-es méretben, szegély nélkül is. Testre szabott, digitális fotóalbumok is könnyen előállíthatók, ha a nyomtatás közvetlenül CD/DVD felületére történik. Gyorsan, akár 12 másodperc alatt kinyomtatható egy 10x15 cm-es fotó³.



Fontosabb előnyök:

Hatszínű fotónyomtató
12 másodperc/fotó
1800 fotó (10x15 cm)
USB
1 éves vagy 3000 oldalra érvényes garancia





Rendkívül olcsó monokróm dokumentum nyomtatás



Epson WorkForce M200 / Epson WorkForce M105 / Epson WorkForce M100Rendkívül olcsó monokróm dokumentum nyomtatás

Az Epson új egy- és multifunkciós külső tintatartályos nyomtatói ideálisak otthoni használatra, valamint a kisebb vállalkozások számára, hiszen rendkívül alacsony költséggel kínálnak reklámminőségű nyomtatást.



Garantált Epson minőség, rendkívül olcsó nyomtatás



Minden nyomtató doboza alaptartozékként két fekete tintapalackot tartalmaz egyik a kezdőkészlethez tartozó palack, a másik egy szabványos, 140 ml-es palack, amelyek együtt 11 000 oldalnak megfelelő nyomtatási teljesítményt biztosítanak. Az Epson gyorsan száradó, eredeti pigmenttintája gondoskodik róla, hogy a dokumentumok víz- és kenődésállóak legyenek.

Rendkívül olcsó dokumentum nyomtatás

A 140 ml-es tintapalackok akár 6000 oldal kinyomtatását teszik lehetővé, ugyanakkor az üzemeltetési költség rendkívül alacsony, így a készülékekkel 0,7 Ft-os lapköltséggel nyomtathat.



Nyomtató tinta, lézer, multifunkciós online bolt árlista
EPSON Tintasugaras nyomtató OnLine Vásárlás árlista


Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450