Dell OptiPlex 7020 asztali gép


Készenlét és teljesítmény minden nap.


A Dell OptiPlex 7020 minitorony vagy kis méretű asztali kivitelben egy biztonságos, felügyelhető és megbízható teljesítményű megoldást nyújt a közepes és nagyvállalatok üzleti feladataira.



Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2015.05.12

Workstation-precision

Dell Optiplex - a zökkenőmentes, sokoldalú számítógépes élmény forrása.




Üzleti teljesítmény, amelyre számíthat


Gyors munka: Villámgyorsan elvégezheti a mindennapos feladatokat, köszönhetően a 4. generációs Intel Core i7 processzoroknak, az Intel Q87 chipkészletnek, valamint a legújabb különálló grafikus kártyáknak. Minden szükséges dolog rendelkezésre áll: Az Intel Smart Response technológia révén gyorsan elérheti a legtöbbet használt fájlokat és alkalmazásokat. Két méretben kapható: Válassza a munkaterületének megfelelő kialakítást: minitorony vagy kis méretű asztali kivitelt.


Valóban biztonságos asztali gép



A kategóriájában páratlan biztonság: Védje adatait a piacon elérhető legbiztonságosabb üzleti asztali gépekkel. A Dell egyetlen forrásból biztosítja az átfogó titkosítást, a fejlett hitelesítést és a kártékony szoftverek elleni védelmet, így az eszközöktől a felhőig mindenhol megvédheti adatait.

Dell-optiplex1

Hosszú távú megbízhatóság



Teljes körű életciklus-támogatás: A Dell szolgáltatásai segítségével az OptiPlex asztali gépeket teljes életciklusuk során konfigurálhatja, telepítheti, felügyelheti és támogathatja, beleértve az életciklus végén való újraértékesítést és újrahasznosítást is.


Tartósság: A Dell OptiPlex 7020 tartós anyagokból készül, amelyek kiállják a mindennapi élet viszontagságait. Átesett a Dell erősen felgyorsított élettartamtesztjein (Highly Accelerated Life Cycle Testing, H.A.L.T.), amelyeken a Dell mérnökei a megadott határértékeket meghaladó hőségnek, hidegnek, rezgésnek, ütődésnek és esésnek teszik ki a termékeket.


Energiatakarékosság: A Dell OptiPlex 7020 megfelel az Energy Star 6.0 és az EPEAT Arany minősítésnek.











Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450







x
Vásárlási feltételek
Vásárlási Segédlet
Laptop bolt Klick Home
web-shop kategória lista
Gyors menü