HP Spectre! A világ legvékonyabb laptopja!



A HP újdonsága a mindössze 10.4mm vastagásával a világon a legvékonyabb kereskedelmi forgalomban található laptop!


A kiemelkedő teljesítményű, hatodik generációs Intel Core proceszorral és SSD-vel felszerelt ultrabookok nem csak nagyon vékonyak, hanem 1.1kg-os tömegüknek köszönhetően pehelykönnyűek is.



HP notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2016. 04. 21.

HP Spectre! A világ legvékonyabb laptopja!

Teljesen új szintre emelt kialakítás és technológia. A kézműves anyagok és a lenyűgöző kivitelezés páratlan élményt nyújt. A mindössze 10,4 mm vastag, és az Intel® Core™ i5 vagy i7 processzor teljesítményét teljesen kihasználó, lélegzetelállító kialakításával ez a pazar laptop egyszerűen ellenállhatatlan.

Inkább egyedi termék, mint tömeggyártott.

A különbség a részletekben rejlik. A szénszálas és alumínium kialakítás a színtiszta luxus érzetét kölcsönzi ennek az eszköznek. A rozéarany színű gerinc két színárnyalatú kivitelezése valóságos tanulmány a kontraszt szépségéről.

Teljes Corning® Gorilla® üveg

A teljes kijelző tartós és karcmentes CorningR GorillaR üvegből készült.

Háttérvilágítású billentyűzet és üveg érintőpad

A háttérvilágítású billentyűzettől az üvegből készült érintőpadig mindenre nagyon odafigyeltek a különleges élmény érdekében.

Speciális zsanérok

A minőségi bútorokból merített ötlet alapján, művészien kivitelezett zsanérok mellbevágó egyszerűsége becsukott állapotban letisztult, már-már zsanérmentes kinézetet biztosít.

HP Spectre! A világ legvékonyabb laptopja!

PCIE-alapú flash tárhely - akár 512 GB

Az akár 512 GB-os PCIe-alapú flash tárhelynek köszönhetően a fotómappák végiggörgetése, a játékfájlok betöltése és a dokumentumok elérése villámgyorsan végrehajtható.

6. generációs Intel® Core™ i processzor

A 6. generációs Intel® Core™ i processzorok minden eddiginél nagyobb ugrást jelentenek a számítási teljesítményben.

Ha egy ilyen vékony eszközben ekkora erő lapul, akkor a hűtés sem oldható meg hagyományos módszerekkel. Az Intel® által kifejlesztett, áttörésnek számító hiperbarikus hűtési technológia aktív módon beszívja a hűvös levegőt, ahelyett, hogy csak kifújná a meleget. Ez teszi lehetővé, hogy a túlmelegedés veszélye nélkül alkalmazhattak erősebb processzort. A terheléshez dinamikusan alkalmazkodó energiabeállításokkal együtt ez azt jelenti, hogy a laptop csúcsteljesítményen sem melegszik túlzottan.

Hiperbarikus hűtés

Innovatív hiperbarikus hűtésrendszerünk nem egyszerűen csak kifújja a meleget a laptopból - ténylegesen beszívja és a processzorra irányítja a hűvösebb levegőt, hogy az folyamatosan csúcsteljesítményen működhessen.

2 × 2 Wi-Fi-antenna

2 × 2 db újgenerációs 802.11 ac Wi-Fi-antennát építettek be a tökéletes pozícióban, hogy a vezeték nélküli hálózat még gyorsabb, a vétel pedig még jobb legyen.

USB Type-C többfunkciós portok

A három multi-use USB Type-C™ port mindegyike támogatja a töltést, a nagysebességű adatátvitelt és a külső kijelzőket.

HP Spectre! A világ legvékonyabb laptopja!

Az érzékekre ható mestermunka

Kedvenc filmjei, albumai, fotói és projektjei fontosak Önnek. Ez a laptop tehát tele van olyan szórakozást segítő funkciókkal, amelyekkel a legtöbbet kihozhatja minden képkockából, minden hangjegyből és minden képpontból.

HP Audio Boost

A HP Audio Boost az ahhoz szükséges legnagyobb hangerőt biztosítja, amely a szórakozás legteljesebb élményéhez kell - méghozzá kiemelkedő tisztasággal és dinamikus hangzással.

Full HD IPS kijelző

Élvezze a Full HD IPS kijelző élénk színeit. A tűéles képnek és a rendkívül széles látószögnek köszönhetően sohasem marad le egyetlen részletről sem.

Bang & Olufsen Audio

A Bang & Olufsen szakembereivel közösen finomhangolt két HP hangszóró hangja érezhetően életre kelti a szórakoztató tartalmakat. Kényeztesse el érzékeit a tökéletes hangzással.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A Spectre az első HP laptop, amely hibrid akkumulátort tartalmaz. Négy prizma alakú akkumulátorcella van elosztva az eszközben, hogy maximalizálják az akkumulátor kapacitását az ultravékony házban, hosszabb ideig tartó munkát lehetővé téve egyetlen feltöltéssel.


A HP Spectre hamarosan elérhető lesz a boltokban, így várhatóan nemsokára nálunk is kapható lesz! További részleteket később közlünk majd.

Amennyiben nem szeretne várni, tekintse meg jelenlegi könnyű, hordozható laptop kínálatunkat:
Laptop könnyű, tartós használatra árlista

HP laptop, notebook árlista








Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450