HP 250 G5 laptopok 3 év garanciával!



A korábbi szériákkal ellentétben az új HP 250 G5-ös szériájú laptopok 2 év helyett 3 év háztól házig garanciával vásárolhatók meg!


Ideális notebook otthoni, vagy üzleti felhasználásra. Az akár Intel Core i5 processzorral és DDR4 memóriával szerelt HP 250 G5 széria típusai között mindenki találhat neki megfelelőt, akár otthon internetezésre szeretné használni, akár üzleti környezetben szeretne dolgozni. És most mindezt 3 év garanciával!



HP 250 G5, 3 év garanciával
HP notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2016.08.10.

Eddig nagyon kevés gyártó ajánlott 3 év garanciát az otthoni felhasználásra is megfizethető árkategóriában. Azonban ez a vásárlóknak kedvezően módosul. Az új HP 250 G5-ös széria 3 év háztól házig garanciával vásárolható meg, valamint várhatóan 1-2 héten belül WebÁruházunkban is elérhetőek lesznek! De mit is nyújt a HP 250 G5?

HP 250 G5, 3 év garanciával Maradjon mindig kapcsolatban a kedvező ár-érték arányú HP 250 noteszgéppel. A HP 250 Intel® technológiája, hasznos együttműködési eszközei és Windows 10 Pro operációs rendszere (Egyes típusoknál) segítségével könnyedén végezheti munkáját. A tartós ház pedig megvédi a noteszgépet a mindennapi megpróbáltatások során.

Tartós, mobil kialakítás

Biztos lehet benne, hogy a HP 250 noteszgép akár útközben is megbirkózik a feladatokkal. A tartós ház megvédi noteszgépét, így megjelenése mindig olyan kifogástalan lesz, mint az Öné.


Extra funkciók a teljesebb élményért

A számítógépgyártás területén globális vezető HP egy kívül-belül praktikus noteszgépet kínál, amely bármilyen perifériához csatlakoztatható, és minden üzleti igényét kielégíti.

A szórakoztatásra született

Az opcionális SuperMulti DVD+/-RW meghajtó lehetővé teszi DVD-k megtekintését és a munka automatikus biztonsági mentését.

Szűrje ki a zavaró zajokat

A HP zajcsökkentő szoftverrel kiszűrheti a környezeti zajokat, például a billentyűzet hangját.

Lenyűgöző vizuális és hangélmény

A legtöbbet hozhatja ki a virtuális konferenciákból. A DTS Studio Sound™ szoftver által nyújtott lenyűgöző térhangzással, gazdag mélyhangzással és kristálytiszta párbeszédekkel életre keltheti munkáját.

Problémamentes csatlakoztatás

A Gigabit LAN és a kombinált WLAN 802.11ac/BluetoothR 4.2 gyors kapcsolatot biztosít.


Ízelítő HP notebook kínálatunkból:
HP 250 laptop árlista
Teljes HP laptop árlista









Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450