Lenyűgöző az új Dell XPS laptop!



Nemsokára megérkezik Magyarországra is a Dell újdonsága, az új XPS 13.


Vékonyságához és könnyűségéhez képest kiemelkedő a teljesítménye az új XPS 13 laptopnak. Azonban az akkumulátor élettartam sem szenved hátrányt a fizikai paraméterek miatt.



Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2016.10.26.

Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
Az InfinityEdge technológiának hála az XPS 13 továbbra is a legkisebb 13 inches laptop. A szinte keret nélküli kijelző miatt majdnem 11 inches méretekkel rendelkezik a készülék. A notebook tömege csupán 1.2 kg, vastagsága pedig 15 mm. Az új, 7. generációs Kaby Lake processzoroknak hála pedig verhetetlen teljesítmény társul a kis mérethez.

Aktuális akciók, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház Hiába az vékony és könnyű forma, így is meg tudta növelni a Dell az akkumulátor méretét. Az új, 60 wattórás telepek több, mint 20 óra használati időt biztosítanak a FullHD kijelzővel szerelt modelleken, míg a QHD+ felbontású készülékek valamivel több, mint 10 órát bírnak.

Az aluminium ház és a kijelzőt védő Gorilla Glass üveg pedig hosszantartó ellenállóságot biztosít, ezáltal a Dell XPS 13 egy tartós, nagy teljesítményű, ám hordozható kompakt készülék. Megjelenése még a 2016-os éven várható, hamarosan webáruházunkban is elérhető, akár az új, rozé-arany színben is.









Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450