Microsoft Surface Studio - Professzionális All in one PCBemutatta a Microsoft az új 28 hüvelykes 2 az 1-ben készülékét, melyet elsősorban a két- és háromdimenziós grafikával foglakozó professzionális felhasználók számára szánnak, a Surface Studio-t.


A terméket együtt jelentették be a Surface Dial névre keresztelt kiegészítővel, mellyel együtt kiváló párost alkotnak grafikusok számára.Microsoft processzorok, tabletek, számítógépek, kiegészítők, Klick Computer Kft. WebÁruház 2016.11.02.

Microsoft Surface Studio - Professzionális All in one PC


Professzionális készülék kreátorok számáraA két bejelentett eszköz közül a fő elem az all in one számítógép. A készüléket 28 inches 4500 x 3000 felbontású multi-touch kijelzővel szerelték, ez 192 pont per hüvelyk sűrűséget jelent. A kijelző 3 séma szerinti szintartományba lehet állítani: sRGB, DCI-P3 (Mozi), vagy Élénk színek. Ezen felül saját kézzel is konfigurálható.

A teljesítményért az Intel 6. generációs i5 vagy i7 processzorai felelnek 8 GB, 16GB, vagy 32 GB memóriával kiszereléstől függően. Tárhelyet 1 és 2 Terrabyte-os merevlemezek közül választhatunk. A grafikus munkához grafikus teljesítményt pedig az nVidia Geforce GTX 965M és 980M chipjei szolgáltatnak akár 4GB grafikus memóriával. A Studio-n a Windows 10 Pro operációs rendszer fut.

Microsoft Surface Studio - Professzionális All in one PC Az elsődleges tulajdonság persze a tartozék tollal alkotás. Éppen ezért a zsanérok úgy lettek kialakítva, hogy a függőleges monitor nézetből könnyedén lehessen ledönteni rajzasztallá a Studio-t.

Ebben a pozícióban kényelmesen lehet rajzolni a tollal, a kezeinket pedig kényelmesen tarthatjuk a Studio felületén, mivel a beépített technológiának hála nem fogja érintésként érzékelni toll használata közben.

A Surface Studio megjelenése még 2016 végére várható és 3000 amerikai dollárba kerül az induló modell, azaz több mint 800 000 forintba. Magyarországi megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk.


Surface Dial - Okos kiegészítő a kreáláshozMicrosoft Surface Studio - Professzionális All in one PC A Studio-t kiegészítendő, bejelentették a Surface Dial-t. Nevét a régi tárcsárzős telefonokról kaphatta, a kis henger alakú eszköz azonban sokkal többre képes mint névadója. Asztalon is használható, azonban a kijelzőre helyezve további lehetőségeket nyújt. A dial-t forgatva irányítható többek között képek forgatása, színek váltása, vonalak vastagsága, 3 dimenziós térben perspektíva váltása. A színeket akár vonal húzása közben is válthatjuk, így a tollat és Dial-t használva a Studio-n akár egy menet közben színeket váltó vonalat is húzhatunk. Ez igazán hasznos lehet grafikus ábrázolók számára árnyékok és fényviszonyok ábrázolásához.

A Dial jelenleg a következő eszközökkel kompatibilis: Surface Pro 4, Surface Book, Surface Studio. Megjelenése még az idei évben várható 30 000 forint körüli áron.

3D Paint - Gyerekkorunk rajzvászna új dimenzióba lépSzinte mindenki ismeri a Paintet aki használt már Windows-t. A Windows-ba épített alkalmazás lehetővé teszi a digitális rajzok készítését mindenki számára, azonban nem kínál hozzá olyan eszközöket (Ecsetek, rétegek) mint külön megvásárolható szoftverek (Pl.: Adobe Photoshop).

A Studio-val és Dial-al együtt bejelentették, hogy a Paint mostantól 3 dimenzióban is képes dolgozni. Ezzel 3D emlékeket készíthetünk fotókból, 3 dimenziós rajzokat, figurákat készíthetünk, és projektjeinket utána megtekinthetjük Hololens, vagy virtuális valóság szemüvegekkel 3D-ben, ha rendelkezünk ilyenekkel. Az új funkciókat hozó Windows 10 Creators Update-nek keresztelt frissítés 2017 elején várható.Kapcsolódó termékeink:Microsoft termék árlista

Klickelgető számítástechnikai kvíz Áprilisi Klickelgető számítástechnikai kvíz


Egy rövid számítástechnikai kvíz kitöltésével most ValueLine 2.200mAh akkubankot nyerhet!

Szánjon néhány percet kvízünk kitöltésére és Öné lehet ez az értékes nyeremény!

Klickelgető kvíz

 

Klick Computer Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház www.klickcomp.hu Click Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Kft.


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450