Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai információk  » Az Acer bemutatja a ColorBoost II technológiával szerelt új P1166 videó projektort

Az Acer bemutatja a ColorBoost II technológiával szerelt új P1166 videó projektort



2008.11.21. - Milánó
 
Az Acer, a világ PC piacának harmadik legnagyobb forgalmazója (forrás: Gartner data 2008, első félév) és egyike a Videó Projektor piacvezető márkáinak, ma bejelentette az új P1166 videó-projektort, amely tökéletes választás a nagyszerű bemutatókhoz és a kiváló otthoni szórakozáshoz egyaránt.

A ColorBoost innovatív ötleteire alapozva az Acer kifejlesztette az Acer ColorBoost II Technológiát, ami egy olyan továbbfejlesztett technológia, amely további fejlődést hozott magával, ami hihetetlenül élénk képek és briliáns színek formájában öltött testet. A 6 Színtárcsa, egy erős képfeldolgozó egység és a fejlett Lamp Illumination technológia ötvözeteként, a Colorboost teljesen új szintre emelte a színteljesítményt briliáns színekkel és magas kontraszt aránnyal. A képfeldolgozó egység Acer Best Color Tracking Technológián alapul, így a képátmenetek javulnak, a sötétebb részletek is gazdagabbak és a színhőmérséklet optimalizálása is egyszerűbb, ennek következtében a színek még természetesebbnek hatnak. A bemeneti jel szabályozása minden tartalom esetén optimális teljesítményt biztosít, mivelhogy a HSG (Hue Saturation Gain) színhangolás kiemeli a főbb színeket így természetesebb bőr tónusokat kapunk. Az Acer saját lámpa hullámformája optimális multimédiás teljesítményt nyújt világos környezetben is és két választható üzemmódot kínál: Fényes üzemmódban a fényerő maximalizálása a cél, míg Videó üzemmódban a vörös színárnyalat fokozása, a DLP motor korlátait ellensúlyozandó.

A P1166 projektorban megtalálható az Acer EcoProjection, funkció is, ami egy olyan környezetbarát kezelési megoldás, ami akár 50%kal is csökkenti az áramfogyasztást készenléti állapotban. Amennyiben nincsen semmilyen bemeneti jel 5 percig, a projektor automatikusan átáll ECO üzemmódba, ily módon akár 20%-kal is csökkentheti az eszköz áramfogyasztását. Továbbá az ECO üzemmódot akkor is be lehet kapcsolni, amikor a külső fény ereje miatt nincs igényel a teljes megvilágításra, megnövelve ezáltal a lámpa élettartamát, csökkentve a zajt és az áramfogyasztást.

Továbbá a P1166 eszköztárában megtalálható az Acer SmartFormat technológia, ais, ami lehetővé teszi az azonnali kivetítést a kimeneti megjelenítési felbontásra tekintet nélkül, ezáltal megszűnnek az elvesztett jellel kapcsolatos problémák és szükségtelenné válik a notebook felbontásának folyamatos változtatása.

Gazdag kapcsolati lehetőségek
A P1166 HDMI portot is tartalmaz, így biztosítva az elkérhető legjobb minőségű audió és videó élményt egyetlen kábelen keresztül. Mivel a HDMI port támogatja a HDCP-t, a felhasználók élvezhetik a HDCP védelemmel ellátott HD tartalmakat is. A P1166 fel van szerelve D-sub, RCA és S-video csatlakozókkal is, így könnyedén összekapcsolható PC-vel, notebookkal, DVD-vel vagy játék konzollal. A P1166 széles videó-kompatibilitást is kínál:NTSC, PAL, SECAM, HDTV, EDTV és SDTV.

Élénk megjelenítés
A 2500 ANSI lumenes magas fényerőnek és a 2000:1 kontrasztaránynak köszönhetően az Acer P1166 garantálja az átütő erejű vetítési teljesítményt, míg a natív SVGA felbontás előhozza az éles részleteket az apró betűk esetében is. És most, a ColorBoost II technológiának köszönhetően az Acer P1166 nagyszerű színeket, kiváló kontrasztot és fantasztikus természetese képeket ad vissza minden alkalommal.

Kibővített funkcionalitás
Mivel csendes (csak 28dB Eco Mode-ban) képes a legjobb minőségű képeket reprodukálni, a P1166 a maga 2.5Kg-os súlyával egy nagy teljesítményű, sokoldalú digitális projektor, amelyet valóban könnyű használni az irodában, az iskolában vagy útközben. A P1166 továbbá 4000 órányi vetítést (lámpa élettartam) kínál Eco Mode-ban. Áramtakarékosság miatt a projektor automatikusan lekapcsol, ha egy a felhasználó által beállítható időtartamig nem kap beérkező jelet. Beépített hangszóró növeli a prezentáció élményét, míg a digitális pásztázó és zoom megkönnyítik a felhasználó számára az érdekes részek kinagyítását.
Annak érdekében, hogy a bemutatók során a használat egyszerű legyen, rendelkezésre áll egy praktikus távirányító, amelyben lézer mutató és page up/page down léptető is helyet kapott és az Empowering Key gomb, ami gyors hozzáférést biztosít az Acer Empowering Technology eszközökhöz.

Könnyű használhatóság
A használat megkönnyítése céljából az Acer a teljes projektor kínálatot felszerelte az Empowering Technológiával, ami egy olyan szoftvercsomag, ami az alábbi modulokat tartalmazza:

  • Acer eView Management Arra szolgál, hogy a projektor beállításai mindig a környezethez és a tartalomhoz legyenek igazítva. Az Acer eView Management tartalmaz egy újszerű Blackboard Mode-ot (Tábla üzemmód), ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a vetítés egy hagyományos zöld iskolai táblára történjen, anélkül hogy egy külön fehér vetítővászonra lenne szükség.
  • Acer eTimer Management Megjelenít egy látható figyelmeztetést a képernyőn, hogy a prezentációk a tervezett időzítéssel haladjanak.
  • Acer eOpening Management Segít létrehozni egyedi kezdőképernyőket.
  • Acer eProjection Management Lehetőséget ad, hogy könnyedén csatlakozhassunk és irányítsuk azokat a projektorokat, amelyek rendelkeznek beépített Wireless Presentation Gateway-jel.

Továbbá:
Acer InstantPack technológia: Amennyiben a felhasználó sietve indulna, az áram kábel azonnal kihúzható, amint a projektor kikapcsolásra került, mindenféle rongálódás veszélye nélkül. Nincs szükség kivárni a hűtési periódust; a felhasználó azonnal összecsomagolhatja a projektort és indulhat is.

A Telepítési Menü felgyorsítja és megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a projektor plafonra szerelését, mivel nincs szükség notebookból származó bemeneti jelre ahhoz, hogy az OSD menüt előhívhassuk.

Biztonsági PIN-kód segítségével lehet jelszavasan védeni a projektort, megelőzve ezzel a jogosulatlan használatot és csökkentve a lopás valószínűségét.

Az Acer projektorok megfelelnek a legfrissebb Microsoft Vista operációs rendszerek szabványainak. Minden Acer projektorra 2 év általános szervizgarancia érvényes.

 

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

 

Tekintse meg: Acer Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Epson Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: LG Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Logitech Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Logitech-Labtec Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Panasonic Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Projecta Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Samsung Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Sony Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   KLICK COMPUTER KFT.   ( Miskolc , Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2007   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
    Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebBolt www.klickcomp.hu