Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai információk  » Acer P1270: egy jó teherbírású és nagy funkcionalitású videó projektor ColorBoost II technológiával

Acer P1270: egy jó teherbírású és nagy funkcionalitású videó projektor ColorBoost II technológiával



2008.11.24. - Milánó
 
Az Acer, a világ PC piacának harmadik legnagyobb forgalmazója (forrás: Gartner data 2008, első félév) és egyike a Videó Projektor piacvezető márkáinak, ma bejelentette az új P1270 videó-projektort, amely a tökéletes eszköz a nagyszerű otthoni szórakozáshoz és megragadó szakmai és oktatási előadásokhoz.

A A csúcstechnológiák igazi keveréke a P1270 videó-projektor, amely fényes részleteket, valósághű színeket és könnyű kezelhetőséget ígér. A beépített Acer ColorBoost II technológia kiemeli a színeket és különlegesen életszerű képeket ad vissza. A 6 Színtárcsa, egy erős képfeldolgozó egység és a fejlett Lamp Illumination technológia ötvözeteként, a Colorboost teljesen új szintre emelte a színteljesítményt. A képfeldolgozó egység Acer Best Color Tracking Technológián alapul, így a képátmenetek javulnak, a sötétebb részletek is gazdagabbak, és a színek is természetesebbek. A bemeneti jel szabályozása minden tartalom esetén optimális teljesítményt biztosít, mivelhogy a HSG (Hue Saturation Gain) színhangolás kiemeli a főbb színeket így természetesebb bőr tónusokat kapunk. Az Acer saját lámpa hullámformája optimális multimédiás teljesítményt nyújt világos környezetben is és két választható üzemmódot kínál: Fényes üzemmódban a fényerő maximalizálása a cél, míg Videó üzemmódban a vörös színárnyalat fokozása, a DLP motor korlátait ellensúlyozandó.

A P1270 projektorban megtalálható az Acer EcoProjection, funkció is, ami egy olyan környezetbarát kezelési megoldás, ami akár 50%kal is csökkenti az áramfogyasztást készenléti állapotban. Amennyiben nincsen semmilyen bemeneti jel 5 percig, a projektor automatikusan átáll ECO üzemmódba, ily módon akár 20%-kal is csökkentheti az eszköz áramfogyasztását. Továbbá az ECO üzemmódot akkor is be lehet kapcsolni, amikor a külső fény ereje miatt nincs igény a teljes megvilágításra, megnövelve ezáltal a lámpa élettartamát, csökkentve a zajt és az áramfogyasztást.

Továbbá a P1270 eszköztárában megtalálható az Acer SmartFormat technológia is, ami lehetővé teszi az azonnali kivetítést a kimeneti megjelenítési felbontásra tekintet nélkül, ezáltal megszűnnek az elvesztett jellel kapcsolatos problémák és szükségtelenné válik a notebook felbontásának folyamatos változtatása.

HD élmény
A P1270 is HDMI portot is tartalmaz, így biztosítva az elkérhető legjobb minőségű audió és videó élményt egyetlen kábelen keresztül. A HDMI porton kívül, a P1270 D-sub, Composite video és S-video portokat is kínál, így könnyen kapcsolható PC-khez, notebookokhoz, DVD-khez és játékkonzolokhoz. Mivel a HDMI port támogatja a HDCP-t, a felhasználók számára lehetőség nyílik HDCP által védett tartalmak megtekintésére is. A P1270 széles választékú videó-kompatibilitást is kínál: NTSC, PAL, SECAM, HDTV, EDTV és SDTV.

Kiemelkedő megjelenítés
3100 ANSI lumenes magas fényerő szint és a 2000:1-es kontrasztarány, az Acer P1270 kristálytiszta képeket vetít ki messziről, nagy vászonra. A natív XGA felbontás kihozza az éles részleteket és a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy kiválasszák a kívánt részletességi szintet a használati körülményekhez igazítva. És most, a ColorBoost II technológiának köszönhetően, az Acer P1270 nagyszerű színeket, nagyszerű kontrasztot és fantasztikusan természetes színeket ad vissza bármikor.

Kibővített funkcionalitás
4000 órányi lámpa élettartamot kínálva, a P1270 egy hosszútávon megbízható projektor használatot biztosít. Áramtakarékosság miatt a projektor automatikusan lekapcsol, ha egy a felhasználó által beállítható időtartamig nem kap beérkező jelet. Beépített hangszóró növeli a prezentáció élményét, míg a 28 dB-es alacsony zajszint EcoMode-ban garantálja a zavartalan működést. A digitális pásztázó és zoom megkönnyítik a felhasználó számára az érdekes részek kinagyítását.
Az irányító felület a sima szürke felületben kapott helyet. Annak érdekében, hogy a bemutatók során a használat egyszerű legyen, rendelkezésre áll egy praktikus távirányító, amelyben lézer mutató és page up/page down léptető is helyet kapott és az Empowering Key gomb, ami gyors hozzáférést biztosít az Acer Empowering Technology eszközökhöz.

Könnyű használhatóság
A használat megkönnyítése céljából az Acer a teljes projektor kínálatot felszerelte az Empowering Technológiával , ami egy olyan szoftvercsomag, ami az alábbi modulokat tartalmazza:

  • Acer eView Management Arra szolgál, hogy a projektor beállításai mindig a környezethez és a tartalomhoz legyenek igazítva. Az Acer eView Management tartalmaz egy újszerű Blackboard Mode-ot (Tábla üzemmód), ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a vetítés egy hagyományos zöld iskolai táblára történjen, anélkül hogy egy külön fehér vetítővászonra lenne szükség.
  • Acer eTimer Management Megjelenít egy látható figyelmeztetést a képernyőn, hogy a prezentációk a tervezett időzítéssel haladjanak.
  • Acer eOpening Management Segít létrehozni egyedi kezdőképernyőket.
  • Acer eProjection Management Lehetőséget ad, hogy könnyedén csatlakozhassunk és irányítsuk azokat a projektorokat, amelyek rendelkeznek beépített Wireless Presentation Gateway-jel.

Továbbá:
Instant Pack technológia: Amennyiben a felhasználó sietve indulna, az áram kábel azonnal kihúzható, amint a projektor kikapcsolásra került, mindenféle rongálódás veszélye nélkül. Nincs szükség kivárni a hűtési periódust; a felhasználó azonnal összecsomagolhatja a projektort és indulhat is.

A Telepítési Menü felgyorsítja és megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a projektor plafonra szerelését, mivel nincs szükség notebookból származó bemeneti jelre ahhoz, hogy az OSD menüt előhívhassuk.

Biztonsági PIN-kód segítségével lehet jelszavasan védeni a projektort, megelőzve ezzel a jogosulatlan használatot és csökkentve a lopás valószínűségét.

Az Acer projektorok megfelelnek a legfrissebb Microsoft Vista operációs rendszerek szabványainak. Minden Acer projektorra2 év általános szervízgarancia érvényes.

 

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

 

Tekintse meg: Acer Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Epson Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: LG Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Logitech Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Logitech-Labtec Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Panasonic Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Projecta Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Samsung Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg: Sony Projektor kinálatunkat.

Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   KLICK COMPUTER KFT.   ( Miskolc , Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2007   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
    Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebBolt www.klickcomp.hu