Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  A Panda 2010-es termékei megérkeztek!

A Panda 2010-es termékei megérkeztek!


2009.07.24 Panda termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

/

Panda Antivirus termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

 

Panda Security
ÚJ
Panda Antivirus Pro 2010

Maximális védelem. Minimális erőforrás.
Próbálja ki az új Panda Antivirus Pro 2010-et. Ingyen!
  Próbálja ki ingyen, letöltés *  
Kollektív Intelligencia=Minimum Erőforrás
Előző
Verziók
Panda
2010
80%
TELJESÍTMÉNY
NÖVEKEDÉS.
Memória felhasználás előző verziók vs. Panda 2010.
Forrás: Belső teljesítmény tesztek.

Az új Panda Antivirus Pro 2010 maximális védelmet biztosít számító-gépének minimális erőforrás felhasz-nálással.

Köszönhetően a továbbfeljesztett Kollektív Intelligencia technológiának, minden 2010-es termékünk sokkal gyorsabb, mint az előző verziók.



Panda
Antivirus Pro 2010

Telepítse és felejtse el a vírusokat,kémprogramokat,hekkereket

Az új Panda Antivirus Pro 2010 a legkönnyebben használható védelmet kínálja számítógépének. Használatával többé nem lesz gondja sem a vírusokra, kémprogramokra, sem a rootkitekre, a hekkertámadásokra, az internetes csalásra, illetve a személyazonosság eltulajdonításával fenyegető veszélyekre sem.

- Anti-Malware Védelem
- Személyes Adatok Védelme





Letöltés: Panda Antivirus Pro 2010






Retail 2010
A Panda 2010-es termékei megérkeztek! A mindössze 8 Mb memóriaigényű alkalmazások a Kollektív Intelligencia modellnek és a „felhőben” elvégzett ellenőrzéseknek hála, mintegy 26 millió rosszindulatú programot képesek azonosítani, rendkívül gyorsan. 

 
A korai termékbevezetés oka, hogy a legfejlettebb védelmi technológia minden felhasználóhoz gyorsan eljusson - úgy véljük, hogy a scan-in-the-cloud nélkül manapság már egyetlen védelem sem lehet teljes. A 2010-es termékek minden vásárlónk rendelkezésére állnak, online formában megvásárolhatók. A dobozos 2009-es termékeket a szokásos módon kell regisztrálni, majd a weboldalról le lehet tölteni a 2010-es termékverziót. Minden felhasználó a saját letöltési oldalán választhat termékverziót, attól függően, hogy milyen operációs rendszert használ. A Panda 2010-es termékei  jelenleg a Windows 98/ME/2000/XP/Vista rendszereket támogatják; a Window 7-hez egyelőre bétaverzió érhető el, amely a BETA Zone oldlaról tölthető le.

 

Panda Global Protection 2010

Panda Global Protection 2010

A Panda Global Protection 2010 az eddigi legteljesebb termék, amely mindent tartalmaz a számítógép és az információk tökéletes védelméhez. A megoldás nemcsak a vírusok, kémprogramok, rootkitek, hackertámadások, az internetes csalás és a személyazonosság eltulajdonítása ellen biztosít védelmet, de az összes egyéb internetes fenyegetést egyaránt kiküszöböli. A levélszemétszűrő motorja megóvja postaládáját a kéretlen e-mailektõl, a Szülői felügyelet funkció pedig gyermekei számára is biztonságos internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül online biztonsági mentést is készíthet a legfontosabb fájljairól (dokumentumok, zenék, fényképek stb.) a rendelkezésre álló akár 5 GB tárhely felhasználásával, illetve kiírhatja őket CD-re vagy DVD-re. Így akaratlan adatvesztés vagy sérülés esetén is visszaállíthatja az állományokat. A legújabb, innovatív észlelési technológiának, valamint a Kollektív intelligenciának köszönhetően a megoldás ráadásul jóval gyorsabb is az előző verzióknál.
      Letöltés*
      Megvásárlás
       
Panda Antivirus Pro 2010

Panda Antivirus Pro 2010

A Panda Antivirus Pro 2010 a legkönnyebben használható védelmet kínálja számítógépének. Csak telepítenie kell, és többé nem lesz gondja sem a vírusokra, kémprogramokra, sem a rootkitekre, a hekkertámadásokra, az internetes csalásra, illetve a személyazonosság eltulajdonításával fenyegető veszélyekre sem. Minden aggodalom nélkül cseveghet online, megoszthatja fotóit és videóit, igénybe vehet banki vagy online vásárlási szolgáltatásokat, olvasgathatja kedvenc blogjait vagy egyszerűen csak szabadon böngészhet az interneten. A legújabb, innovatív észlelési technológiának, valamint a Kollektív Intelligenciának köszönhetően a megoldás ráadásul jóval gyorsabb is az előző verzióknál.
      Letöltés*
      Megvásárlás
       
Panda Internet Security 2010

Panda Internet Security 2010

Panda Internet Security 2010 egy olyan megoldás, amely mellett teljes biztonságban használhatja az internetet. Védelmet nyújt a vírusok, rootkitek, kémprogramok, hekkerek, online csalás, személyes adatok lopása és egyéb internetről érkező fenyegetés ellen. A Spam szűrő tisztán tartja bejövő levelezését, míg a Szülői felügyelet használatával gyermekek is biztonságosan használhatják az internetet. Az új Kollektív Intelligencia technológiának köszönhetően most sokkal gyorsabb, mint az előző verziók.
      Letöltés*
      Megvásárlás
       
Panda Antivirus For Netbooks

Panda Antivirus For Netbooks

Netbookján vagy subnotebookján is gondtalanul internetezhet, böngészhet, e-mailezhet és cseveghet online a pehelysúlyú kategóriához fejlesztett védelemmel. A Panda Antivirus for Netbooks olyan árérzékeny, könnyen telepíthető és minimális erőforrás-igényű védelemmel szolgál, amelyet a leggyakoribb netbookok különféle konfigurációin teszteltek. A továbbfejlesztett Kollektív Intelligencia és az új Panda technológiák révén fokozott vírusészlelést biztosít.
      Letöltés*
      Megvásárlás
       
Kollektív Intelligencia A továbbfejlesztett Kollektív Intelligencia technológia, a Panda 2010 termékek része, maximális észlelést biztosítanak minimális erőforrás felhasználása mellett.
 

* Egy hónapos ingyenes szolgáltatást tartalmaz: napi frissítés, 24h-365 tech support emailen és interneten és 24h SOS Virus angol nyelven. Magyar nyelvű ingyenes emailes terméktámogatást munkaidőben.

Szeretne hosszabb időre védelmet,
3 számítógépre telepíthető licenccel?

Vásároljon Panda Antivirus Pro 2010-et most!





A termékek tökéletesítése a teljes teljesítményre hatással van!

 

 



Panda Global Protection 2010
A Panda Global Protection 2010 az eddigi legteljesebb termék, amely mindent tartalmaz a számítógép és az információk tökéletes védelméhez.

Anti-malware védelem
Személyes adatok védelme
Biztonságos internethasználat
PC-optimalizálás

Panda Internet Security 2010
Maximális védelem az internetről érkező fenyegetés minden típusa ellen.

Anti-Malware védelem
Személyes adatok védelme
Biztonságos internethasználat

Panda Antivirus Pro 2010
A Panda Antivirus Pro 2010 a legkönnyebben használható védelmet kínálja a felhasználóknak.

Anti-malware védelem
Személyes adatok védelme
Panda Antivírus for Netbooks
A Panda Antivirus for Netbooks olyan árérzékeny, könnyen telepíthető és minimális erőforrás-igényű védelemmel szolgál, amelyet a leggyakoribb netbookok különféle konfigurációin teszteltünk.

Anti-malware védelem
Személyes adatok védelme


ANTI-MALWARE VÉDELEM
 

Anti-malware motor
Automatikusan felismeri és eltávolítja a vírusokat, kémprogramokat, Trójaiakat, rootkiteket, botokat és egyéb malware-eket mielőtt megfertőznék számítógépét.
ÚJ! A Panda USB Vaccine megóvja USB-meghajtóját a vírusfertőzésektől.
TOVÁBBFEJLESZTETT! 80%-kal csökkentett memóriafelhasználás.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Fájlok ellenőrzése valós idejű (real-time) és on-demand módon.
TOVÁBBFEJLESZTETT! E-mailek ellenőrzése, mielőtt inboxába érkeznek, levelezőprogramtól függetlenül.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Internet forgalom ellenőrzés a böngésző típusától függetlenül.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Azonnali üzenetküldést ellenőrző megoldás figyeli az MSN Messenger, a Windows Live Messenger, a Yahoo Messenger és az AOL azonnali üzenetküldő programok forgalmát is.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Eltávolítja a képrogramok által létrehozott nyomokat számítógépéről.

 


Fejletebb Megelőző Védelem
A Panda Security széles körben elismert, leghatékonyabb védelmi rendszere új és ismeretlen fenyegetések ellen.
ÚJ! Az új észlelési technológiák általános szignatúrákat és távoli heurisztikát tartalmaznak, amit a felhőből ellenőriznek.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Genetikus Heurisztika Motor fejlett algoritmussal észleli az új variánsait a legveszélyesebb malware családoknak.
TOVÁBBFEJLESZTETT! A TruPrevent (HIPS) Technológia 2.0 a programok viselkedését analizálja, meggátolva a gyanús fájlokat abban, hogy megfertőzzék számítógépét. A védelem utolsó vonala blokkolja a legújabb célzott támadásokat és véget vet bármely gyanús tevékenységnek, amelyek elkerülik a hagyományos védelmi megoldásokat.

 


Személyi tűzfal
Védelem az internetről érkező férgek (worms) és hekker támadások ellen.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Automata konfiguráció amely lehetővé teszi a programok hozzáférését az internethez, a gyanús kapcsolatokat pedig blokkolja.
TOVÁBBFEJLESZTETT! Pajzsként védi számítógépét a webről érkező hekker támadások ellen.
A wireless monitor megvédi vezeték nélküli hálózatát a betolakodóktól.
Behatolás megelőző rendszer blokkolja az ismert és ismeretlen hekker támadásokat és megakadályozza a sebezhetőségek kihasználását.

 


A SZEMÉLYAZONOSSÁG ELTULAJDONÍTÁSA ELLENI VÉDELEM

Anti-rootkit technológia
TOVÁBBFEJLESZTETT! A díjnyertes Anti-rootkit technológia felismeri a számítógépen azokat a rejtett fenyegetéseket, amelyek észrevétlenül törnek a személyes adatok biztonságára és a hagyományos antivírusok elől rejtve maradnak.


Adathalász-szűrő
Az adathalászat elleni szűrő felismeri a hamisított e-maileket, illetve kiszűri az online megtévesztési módszereket, amelyek az Ön személyes adatainak biztonságára törnek.

Anti-Banking Trojan Motor
Az internetes banki forgalmat támadó trójaiakat szűri ki, így lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül használjon internetes banki alkalmazásokat vagy vásároljon online. ÚJ!
 


BIZTONSÁGOS INTERNETHASZNÁLAT

Web Filter
TOVÁBBFEJLESZTETT! A Webszűrő biztonságos internetezést garantál a hálózati fertőzés, a biztonsági réseket kihasználó programok, a böngésző eltérítésének, illetve az adathalász weboldalak veszélye nélkül.

Személyes adatok védelme
TOVÁBBFEJLESZTETT! Az Adatszűrő megóvja az olyan személyes adatok biztonságát a kiszivárgástól, mint a hitelkártyaszámok és a különféle jelszavak.

SPAMszűrő
Tisztán tartja bejövő levelezését a kéretlen levelektől a levelezőprogram típusától függetlenül. Az új spam szűrő motornak köszönhetően 97%-os az észlelési arány.

Szülői (webhozzáférés) felügyelet
Gyermeke biztonságosan használhatja az internetet, megakadályozza az erőszakos, rasszista, felnőtt tartalmú vagy egyéb, az Ön döntése által helytelennek ítélt weboldalak megnyitását. A tartalom felügyelet használatával eldöntheti, hogy egy számítógép bármelyik felhasználója milyen weblaphoz férhet hozzá, előre definiáltunk Önnek szűrő csoportokat (gyerek, kamasz, alkalmazott, stb.), de Ön is létrehozhat 49 kategóriából szabadon választott szűrőcsomagot.
 



PC-OPTIMALIZÁLÁS

ÚJ! Prémium Online Adatmentés
Mentse biztonságosan legfontosabb fájljait bármikor, bárhonnan. Mentse a legfontosabb fájlokat online tárhelyére, élvezze a teljes biztonságot és adatai sérthetetlenségét, bármi is történik számítógépével. Most 5 gigabyte helyet biztosítunk egy éven keresztül.

Adatmentés & Helyreállítás
A Biztonsági mentés/Helyreállítás funkcióval megakadályozhatja a helyileg tárolt vagy online tartalmak, a legfontosabb dokumentumok és képek akaratlan elvesztését vagy sérülését.

Tune Up
Automatikusan megtalálja és kijavítja a problémákat számítógépén, hogy operációs rendszere zökkenőmentesen üzemeljen. Optimalizálja a PC teljesítményét azzal, hogy eltávolítja a szükségtelen registry bejegyzéseket, törli a temporary fájlokat.
www.pandasecurity.com
 

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Panda hírek


Vállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail

Tekintse meg: Asus Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Acer Notebook kínálatunkat.
Tekintse meg: Dell Notebook kínálatunkat.
Tekintse meg: Toshiba Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska és kiegészítők. Targus notebook táska és kiegészítő, Samsonite laptop táska WebÁruház

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop Webáruház! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate, extensa ) laptop, Asus laptop

Acer notebook : Aspire, Travelmate, Extensa, Ferrari, Aspire One |  Asus laptop |  Dell notebook : Inspiron, Studio |  Toshiba laptop : Satellite, Tecra

Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server )
Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server ). klickcomp.hu
KlickComp : Acer Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista
KlickComp : ASUS Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista
KlickComp : DELL Számítógép Vásárlás Számítógép Árlista : Számítástechnikai WebÁruház
Acer Power, Acer Veriton. Dell Optiplex és Dell Poweredge számítógép. Asus barebone. Szerverek ( server )



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   KLICK COMPUTER KFT.   ( Miskolc , Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2007   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
    Klick Computer Hungary Kft. Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebBolt www.klickcomp.hu