Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Az új Acer Aspire M sorozat: Készüljön fel a felülmúlhatatlan szórakozásra

Az új Acer Aspire M sorozat: Készüljön fel a felülmúlhatatlan szórakozásra


2009.08.06 - Milánó Acer termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

/

Acer kijelző/monitor termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

Aktuális Acer asztali számítógép kínálatunk




Az Acer ma bejelentette az Aspire M5300 és M3300 bevezetését, mely egy olyan új asztali számítógép-vonal, mely az esztétikumot és a funkcionalitást egyesíti magában és egyaránt képes a mindennapi számítógépes igényeket kielégíteni, ugyanakkor a kiváló szórakozás élményét is biztosítja.

Egy sor erős AMD Phenom™ II, négy-magos processzor biztosítja az új Aspire M desktopok kristály-tiszta digitális médiáját, könnyedén kezeli a komoly többfeladatú munkavégzést is, lehetővé teszi, hogy Ön fejlett grafikai alkalmazásokat használjon vagy elmerüljön az intenzív játékban. A DDR3 memória architektúrának köszönhetően az új desktopok átszáguldanak minden feladaton. Ezen túl, az AMD chipset, az integrált ATI Radeon™ Grafikus kártyával, vagy a lehetőség egyéb, high-end grafikus kártya illesztésére mind azt biztosítják, hogy a játék élménye páratlan lesz a szikrázó színek és az élethű képminőség által egy különösen csendes pc-n.

A nagy kapacitású – 1,5 TB méretű - SATA merevlemezekkel felszerelt Aspire M desktopok óriási helyet biztosítanak a multimédiás fájlok tárolására. A második generációs PCI Express® optimalizálja a számítógép részegységeinek, mint például a dedikált high-end videókártyák és hálózati kártyák működését, a lehető leggyorsabb teljesítmény érdekében. Három belső meghajtó öböl biztosít bőséges helyet a további bővítéshez. A multi-in-one kártyaolvasó pedig a memóriakártyák széles választékát támogatja, így praktikus, kábel nélküli megoldást kínál az adatok átvitelére. A ház tetején pedig egy fedett rekesz található, ahova kábeleket és digitális eszközöket helyezhetünk, valamint található ott számos csatlakozó is a könnyebb hozzáférés érdekében.

Az AMD LIVE! platformnak köszönhetően az Aspire M sorozat központosítja a kedvenc digitális anyagaink kezelését, lehetővé téve, hogy rögzítsünk, megosszunk, tároljunk, terjesszünk, vagy egyszerűen csak élvezzük a digitális anyagokat akár több szobában is egyszerre otthonunkban.

Aspire M5300
A fémesen csillogó borítás igazán elegáns külsőt kölcsönöz az Aspire M5300-nak, melynek további hangsúlyt ad az átlátszó függőleges sáv, melyen átvilágítanak a színes LEDek. Enyhe nyomásra a ház tetejének előlapja felnyílik és előbukkan a multi-in-one kártyaolvasó. Az Aspire szemet gyönyörködtetően szépen beilleszkedik bármilyen otthoni környezetbe.
Az optimalizált harmadik generációs Dolby Home Theater® rendszernek köszönhetően, valamint a high-end grafikus kártya támogatás jóvoltából az Aspire M5300 élénk képeket és mindent betöltő hangot szolgáltat egy eddig nem ismert szórakozás élmény elérése érdekében. Mindezek mellet, az opcionális TV-tuner lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorait megnézhesse PC-jén, vagy kiváló minőségű felvételt készítsen az opcionális BD/SuperMulti író segítségével.

Aspire M3300
HD audió 7.1-csatornás surround hanggal, kiegészítve az optimalizált harmadik generációs Dolby Home Theater® rendszerrel, mely lenyűgöző hangminőséget nyújt, mintha csak egy koncerttermemben lennénk. A HDMI csatlakozó jóvoltából pedig egyetlen kábellel átvihető a digitális videó és audió jel tömörítetlen formában és az M3300 máris készen áll a legjobb multimédiára. Annak érdekében, hogy tovább növeljük a digitális szórakozás szintjét, az Aspire M3300 felszerelhető opcionális analóg és digitális hibrid tv-tunerrel, így a felhasználó nézheti mind a hagyományos, mind a digitális tv adásokat, rögzítheti a műsorokat vagy kedvenc részeit egyes programokból. A csillogóan fekete házban az Aspire M3300 trendi, elegáns látványt nyújt könnyen hozzáférhető USB és audio csatlakozóival és a tetején található, zárható rekesszel.

Az Acer M asztali számítógép sorozat előtelepített Eredeti Windows Vista Home Premium vagy Linpus® Linux® X Window, FreeDOS™ operációs rendszerekkel is kapható. További előtelepített szoftvereke: Acer eRecovery Management, Acer GameZone, Acer Arcade™ Deluxe; Microsoft® Office 2007 Próbaverzió Microsoft® Works-szel, eSobi™, McAfee® Internet Security Suite Próbaverzió, Adobe® Reader®, CyberLink® PowerDirector™4 DE, CyberLink® MediaShow™ DEX, MyWinLocker® és NTI Media Maker™.
 

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü