Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire X5300 és X3300

Acer Aspire X5300 és X3300


2009.08.06 - Milánó Acer termékek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

/

Acer desktop számítógépek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház

Aktuális Acer asztali számítógép kínálatunk




A csillogó és letisztult formájú új Acer Aspire X5300 és X3300 asztali számítógépeket ma mutatták be. Ezek a desktopok erős szórakoztató központok egy kisméretű házba csomagolva – harmadannyi helyet foglalnak, mint egy hagyományos számítógép.

Az Aspire X5300 és X3300 célközönsége a multimédiás otthoni felhasználók és a szórakozásért lelkesedők, akik olyan, funkciókban gazdag rendszert keresnek, amely egyaránt kielégíti a szórakozási és a hagyományos számítástechnikai igényeiket is. A rengeteg bővítési hely és csatlakozó páratlan lehetőségeket nyújt a bővítésre és a különböző eszközökhöz való csatlakozásra.

A kiváló teljesítményű Aspire X5300 és X3300 AMD Phenom™ II processzorokat kapott, így könnyedén megbirkózik bármely többfeladatú munkavégzéssel, nagy teljesítményt igénylő alkalmazással vagy multimédiás kihívással. Az NVIDIA® GeForce® 9200 chipset garantálja a gyorsabb grafikai teljesítményt az NVIDIA® Hybrid SLI® technológia segítségével, és a lélegzetelállító Blu-ray lejátszási teljesítmény pedig az NVIDIA® PureVideo® HD technológiának köszönhető. Erre még rájön az akár 8 GB DDR3 memória, mely segít az áramfogyasztás csökkentésében, miközben a teljesítményt a csúcsra járatja.

A ‘teljeskörű szórakozás’ koncepció köré felépített tervezés eredményeképpen, az Acer Aspire X5300 és X3300 a legújabb technológiákat sorakoztatja fel a kiváló mozi-élmény megvalósítása érdekében: optimalizált harmadik generációs Dolby Home Theater® hangrendszer, integrált HD minőségű hangzás és 5.1-csatornás surround hang támogatással, Blu-ray Disc™ meghajtó és kiemelkedő grafikai megoldások. Az új Aspire asztali számítógépek megadják a módját a szórakoztatásnak. Ezeken felül, a HDMI csatlakozó kiváló hang- és képminőséget biztosít egyetlen kábelen keresztül is.

Az AMD LIVE! platformnak köszönhetően, az Aspire X5300 és X3300 központosítja a kedvenc digitális anyagok kezelését és lehetővé teszi, hogy Ön csatlakoztasson, tároljon, megosszon vagy egyszerűen csak élvezzen bármely digitális anyagot akár egyszerre több szobában is az otthonában. Az Acer Arcade Deluxe pedig egy teljesen új megközelítést ad a digitális médiához. Szerkesztheti, átalakíthatja képeit és videóit egy egész kazalnyi eszközzel, majd megoszthatja azokat barátaival, ismerőseivel.

Nem kevesebb, mint 1 TB merevlemez kapacitás biztosítja a helyet a multimédiás fájlok számára, valamint lehetővé teszi, hogy nyugodtan rögzíthesse kedvenc műsorát a tv-ből, az opcionális TV-tuner kártya segítségével. Továbbá egy eSATA csatlakozó kínál nagyteljesítményű tároló hely bővítési lehetőséget olyan adatátviteli sebességgel, mely hatszorosa a hagyományos USB alapú külső tárolóegységekének.

Az Aspire X5300 és X3300 tökéletes az otthoni számítógépezésre és szórakozásra. Ízléses és stílusosan elhelyezett audió jack csatlakozók, USB csatlakozó és egy multi-in-one kártyaolvasó is található az előlap alsó részén a könnyű hozzáférés érdekében, mindez egy átlátszó ajtó mögött, hogy a portól és egyéb sérülésektől védve legyen. Az Aspire X5300 alumínium borítása és az X3300 csillogó fekete háza eleganciát és a kifinomultság védjegyét adják ezekhez az energikus számítógépekhez.

Az Aspire X5300 és X3300 desktopok gyárilag fel vannak szerelve az Acer eRecovery Management rendszerrel, egy olyan hasznos segédprogrammal, mely leegyszerűsíti az adat-visszanyerési folyamatot könnyen indítható teljes, vagy csak a legutóbbi változtatásokat érintő mentéssel, valamint illesztőprogram vagy alkalmazás újratelepítési segédlettel, és mindez egy egyszerű, könnyen átlátható felületen keresztül. A további adatvédelem érdekében az új Aspire gépek MyWinLocker®-t is kaptak, amely egy digitális páncélszekrény a kritikus fájlok őrzésére egy biztonságos virtuális meghajtón.

Az Acer X sorozat előtelepített Eredeti Windows Vista Home Premium vagy Eredeti Windows Vista Home Basic operációs rendszerekkel kapható. További előtelepített szoftverek: Acer eRecovery Management; Acer Arcade™ Deluxe; Microsoft® Office 2007 Próbaverzió Microsoft® Works-szel; eSobi™; McAfee® Internet Security Suite 2009 Próbaverzió; Adobe® Reader®; Windows Live™ Essentials; CyberLink® PowerDirector™4 DE; CyberLink® MediaShow™ DEX; MyWinLocker®; NTI Media Maker™; Google Toolbar™ és Desktop Search™.

 

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek








Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü