Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Canon CanoScan 9000F

Canon CanoScan 9000F


A Canon bejelentette legújabb szkennerét


2010.05.04   Canon termékek, nyomtatók, scannerek, fényképezőgépek, fénymásolók, patronok, kellékanyagok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Canon CanoScan 9000F


Canon CanoScan 9000F
Fotó, Film és Dokumentum Szkenner



Scanner Vásárlás - Canon Scanner Árlista

 


Ez a csúcstechnológiás film-, fénykép és dokumentumolvasó ideális megoldás sokoldalú beolvasási funkciókat igénylő fényképészek és kreatív ügynökségek számára Az egyedülálló minőség csúcssebességgel párosul.


Funkciók
Prémium kategóriás film-, fotó- és dokumentumolvasó
9600 x 9600 dpi; 48 bites színmélység
Gyors dokumentum-, fotó-, film- és diaolvasás; nincs bemelegedési idő
Beolvasás szerkesztőszoftverbe; 7 EZ gomb; FARE
Auto Photo Fix II és Auto Document Fix funkció


Kiváló minőségű beolvasás: 9600 dpi felbontás nagy sebességű filmbeolvasással


Továbbfejlesztett minőség, kivételes részletgazdagság
Lépjen egy lépéssel tovább a minőségi film- és fotóolvasás területén! A CanoScan 9000F készülék 9600 x 9600 dpi* felbontással működő CCD érzékelője kivételesen részletes képeket, ezáltal páratlan reprodukciós minőséget biztosít. Ideálisan felhasználhatók nagyítás és nagy felbontású nyomtatás céljára; a 48 bites színmélység biztosítja a pontos színvisszaadást.

Gyors, időtakarékos beolvasás.
Lépjen újabb szintre a produktív beolvasási teljesítmény területén! 35 mm-es negatív filmek gyors beolvasása kb. 18 mp/kép sebességgel (1200 dpi), vagy A4-es színes fényképek és dokumentumok beolvasása kb. 7 mp/kép sebességgel (300 dpi). Az azonnali bemelegedésnek köszönhetően várakozási idő nélkül megkezdi a beolvasást – ezzel egyben energiát takarít meg.

Sokoldalú filmkezelés
A beépített filmadapter minden filmolvasási feladatot könnyedén megold. 12x35 mm-es filmszalagokat és 4-szeres keretezett diákat (pozitív vagy negatív) olvas be egyetlen műveletben. A 120-as filmformátumot is támogatja (legfeljebb 6x22 cm).

Automatikus képjavítás
A megkarcolt, sérült, poros vagy kopott film egyszerű helyreállítása, manuális retusálási igény nélkül. A Canon egyedülálló FARE 3. technológia automatikusan helyreállítja a megkarcolt, sérült vagy homályos filmeket - így megtakarítja a felhasználónak a manuális retusálással töltött időt. A QARE 3. technológia automatikusan helyreállítja a sérült fotónyomatokat.

Hihetetlenül egyszerű használat
Az összetett funkciók használata is igen egyszerű. A 7 EZ gomb segítségével azonnal hozzáférhet az automatikus beolvasás, másolás, e-mail és többoldalas PDF-létrehozó funkciókhoz. Az automatikus beolvasás gomb felismeri a fotó-, dokumentum- és filmtípusokat, és a megfelelő beállításokat alkalmazza a beolvasásnál és a mentésnél. Az Auto Photo Fix II és az Auto Document Fix szoftver optimális eredményt biztosít a végső képek és dokumentumok minőségét tekintve. A beépített AC adapter jóvoltából kompaktabb a készülék, vagyis kevesebb helyet foglal a munkahelyen.

Értékes, intelligens tartozék szoftverek
Hatékony SilverFast SE, Adobe Photoshop Elements és ArcSoft PhotoStudio tartozék szoftver jár a készülékhez: ezek segítségével a legtöbbet hozhatja ki a beolvasásból. A beolvasott fájlok egyszerűen kezelhetők a Canon MP Navigator EX szoftverével. Alakítsa át dokumentumait kereshető PDF-fé, és védje a bizalmas adatokat jelszavas védelemmel. Pótolhatatlan szoftverfunkció a Stitch Assist illesztő-segéd, amely két A4-es beolvasásból A3-as végeredményt produkál.




Scanner árlista
Scanner Vásárlás - Canon Scanner Árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Canon hírek








Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü