Spóroljon régi nyomtatója újra cserélésével!

A HP LaserJet nyomtatók vásárlói régi lézernyomtatójuk leadásával az új nyomtató árából bruttó 10.000 forint kedvezményt kapnak. A régi leadott nyomtató tetszőleges márkájú, lézer- vagy LED-technológiát alkalmazó készülék lehet, a működőképessége nem követelmény. Tintasugaras nyomtató leadása esetén az akciós kedvezmény bruttó 5000 forint az új HP LaserJet árából. Más technológiájú nyomtató (pl. mátrix) beszámítása nem lehetséges.
HP LaserJet csereakció

 

  Számoljon egy keveset, megéri!

Nézze meg a mindennapi életből vett példánkat!

 

  További feltételek:

  • Az ajánlat a 2005. szeptember 8. és október 31. között Magyarországon vásárolt új HP LaserJet készülékekre vonatkozik. Az akciós időszakon kívül vásároltakra és a felújított készülékekre nem.
  • Az akciós kedvezményt kizárólag végfelhasználók vehetik igénybe a HP forgalmazói hálózatán keresztül előzetes regisztrációval a www.hp.hu/akciok/csere weboldalon keresztül.
  • A kedvezményt kizárólag akkor tudja igénybe venni, ha régi nyomtatóját az új HP LaserJet vásárlásakor leadja. Utólagos érvényesítésére nincs mód. Egy nyomtató vásárlásához csak egy nyomtató leadása számítható be kedvezményként.
  • Egy felhasználó (magánszemély vagy cég) legfeljebb 5 darab nyomtatót cserélhet le az akciós kedvezmény igénybevételével.
  • A HP nem garantálja, hogy a kedvezményt a forgalmazói hálózat bármely pontján igénybe tudja venni. Javasoljuk, hogy mielőtt elvinné régi nyomtatóját a forgalmazóhoz, érdeklődjön nála, vagy a HP Vevőszolgálatnál az akció elérhetőségéről.
 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347

Notebook, laptop kereső

Laptop vásárlás 3 lépésben

Laptop vásárlás 3 lépésbenKlick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod Megye