Spóroljon régi nyomtatója, másolója, szkennere, vagy faxkészüléke újra cserélésével!

Az akciós HP nyomtatók és többfunkciós készülékek vásárlói régi eszközük leadásával az új készülék árából bruttó 10 000 forint kedvezményt kapnak. A régi leadott eszköz lehet nyomtató, másoló, fax vagy szkenner is, függetlenül a vásárolt készülék funkcionalitásától, de az alábbi feltételeknek meg kell felelnie.

Milyen készülékeket vásárolhatok az akciós kedvezménnyel?

Az akció kizárólag az alábbi készülékek vásárlása esetén vehető igénybe:

Milyen régi eszközt kell leadnom a kedvezmény igénybevételéhez?

Az akciós kedvezmény tetszőleges márkájú, de csak az alábbiakban megadott technológiájú és funkcionalitású eszköz a vásárlással egyidejű leadása mellett vehető igénybe:
  • Bármilyen lézer-, LED- vagy tintasugaras technológiájú nyomtató vagy másoló
  • Bármilyen technológiájú faxkészülék, amely önállóan is képes (volt) a faxot papírra rögzíteni
  • Bármilyen szkenner
A régi leadott készülék működőképessége nem követelmény. A fentieknek nem megfelelő eszköz leadása (különösen pl. mátrixnyomtató, fax/modem kártya) kedvezményre nem jogosít.

További feltételek:

  • Az ajánlat a 2006. március 28. és június 30. között Magyarországon kiskereskedelmi forgalomban vásárolt új akciós készülékekre vonatkozik. Az akciós időszakon kívül vásároltakra és a felújított készülékekre nem.
  • Az akciós kedvezményt kizárólag végfelhasználók vehetik igénybe a HP forgalmazói hálózatán keresztül. A kedvezményt a kereskedő érvényesíti az új eszköz vételárában.
  • A kedvezményt kizárólag akkor tudja igénybe venni, ha régi eszközét az új HP nyomtató vásárlásakor a kereskedőnek leadja. Utólagos érvényesítésére nincs mód. Egy új eszköz vásárlásához csak egy régi eszköz leadása számítható be kedvezményként.
  • Egy felhasználó (magánszemély vagy cég) legfeljebb összesen 5 darab eszközt cserélhet le az akciós kedvezmény igénybevételével az akció teljes időtartama alatt.
  • A HP nem garantálja, hogy a kedvezményt a forgalmazói hálózat bármely pontján igénybe tudja venni. Javasoljuk, hogy mielőtt elvinné régi eszközét a forgalmazóhoz, érdeklődjön nála, vagy a HP akciós weboldalán az akció elérhetőségéről.
 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347

Notebook, laptop kereső

Laptop vásárlás 3 lépésben

Laptop vásárlás 3 lépésbenKlick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod Megye