Szeptemberi Panda Licenc Hét

 

Rendelje meg hálózata vírus, és spyware védelmét munkaállomásaira, fájlszerverére, levelezőszerverére, és takarítson meg akár 75%-ot!

 

A Licenc Hét időtartama:

2006. szeptember 18-tól, 22-ig.

 

Panda BusinesSecure Exchange with TruPrevent Technologies

 

 

ára az akció idején:  16 314 Ft + áfa helyett

3 985 Ft + áfa / licenc

 

A termék 5 licenctől rendelhető!

Rendelje meg most, hogy hálózata védett legyen a kémprogramok ellen is!

Megrendelését várjuk a Licenc Hét ideje alatt!

 

A Panda BusinesSecure zavarmentes, és nagy hatékonyságú megoldás a munkaállomások és file szerverek minden vírusfajta, trójai falovak, és férgek elleni védelmére. Magas fokon skálázható, egyszerű a telepítése és egy sor technológiai újítás teszi kategóriájában egyedülálló megoldássá.

A BusinesSecure mindazt a védelmet biztosítja, amelyre manapság a kis- és középvállalkozásoknak szüksége van, és gondoskodik arról, hogy a vállalkozás a legtöbbet kapja az Internetből - az ezzel járó aggodalmak nélkül.

 

Az Agent technológiának köszönhetően a szerver és munkaállomás védelem központi felületen keresztül telepíthető, konfigurálható és frissíthető, csökkentve ezzel a sávszélesség igénybevételét, és lehetővé téve a rendszergazdáknak az azonnali konfigurációs változtatások végrehajtását az egész hálózaton belül.

Ezzel egy központi felületen menedzselhető teljes vírus védelmi rendszert integrálhat a saját hálózatába. A vírusdefiníciós fájl frissítése a repository szerverről zajlik. A vírus definíciós fájlok frissítése automatikusan megy végbe a munkaállomásokon. Lehetősége nyílik több repository szerver és hálózat menedzselő konzolfelület létrehozására a belső

hálózat optimalizált kezelése érdekében.

 

A Panda BusinesSecure az alábbi fájl szerver operációs rendszereivel kompatibilis:

Windows NT, 2000, 2003, és  Novell Netware: 4.11,5.0,5.1,6.0 vagy 6.5.

Kompatibilis munkaállomás operációs rendszerek: WinXP, 2000, 2000Pro, NT, Me, 98,95.

 

A kis -és középvállalkozási szféra piaci igényeinek kiszolgálására a Panda Software kifejlesztette a BusinesSecure-t, a zavarmentes és nagy hatékonyságú megoldást a munkaállomások és file szerverek minden vírusfajta, trójai falovak és férgek elleni védelmére. A BusinesSecure kiegészíthető az ExchangeSecure-rel a Microsoft Exchange Server minden verziójának védelme érdekében.

 

A TruPrevent Technológia második védelmi réteggel egészíti ki az antivírus védelmet, kielemezi a programok viselkedését és blokkolja a kártékony műveleteket végrehajtó, ismeretlen vírusokat. Így optimalizált lesz minden folyamat. Az antivírus állandóan szűri az ismert vírusokat, a TruPrevent Technológia a többi program viselkedésére koncentrál.

 

A TruPrevent Technológia semlegesíti az olyan vírusokat is, mint a Sasser, a Blaster vagy a Code Red, melyek rendkívül gyorsan terjednek az Interneten keresztül anélkül, hogy szükségük lenne e-mail üzenetekbe vagy csatolmányokba rejteniük magukat, és átcsúsznak a hagyományos antivírus technológia szűrőjén.

 

A termék 5 licenctől rendelhető!

 

 

Panda Software vállalati vírusvédelem:
eredeti innováció minden fronton!

A Panda Software hálózatos vírusvédelmi megoldása ideális védelmet nyújt vállalatának. A termék tartalmazza az automatikus napi minimum egyszeri vírus adatbázis frissítést, az intelligens upgrade megoldást, amelynek köszönhetően mindig a legfrissebb szoftver verzió használható, az S.O.S. vírusszolgáltatást, valamint a magyar nyelvű telefonos technikai támogatást. A Panda Software hálózatos termékeinek legújabb verziói minden fronton maximális védelmet nyújtanak hálózatának!

  • ANTIMALWARE minden hálózathoz.
    Maximális védelem az összes internetes veszély ellen , és optimális védelem a belső hálózatok számára. Védelmet nyújt az összes ismert és nem ismert vírus, betolakodó és trojai ellen. Az új verzió most még hatékonyabb védelmet nyújt a joke-ok, tárcsázó eszközök, hacker eszközök, biztonsági rések ellen is,
    Továbbá erősített védelmet biztosít a kémprogramokkal szemben.
     

  • ANTIPHISHING. (adathalászat)
    Az antidialer ,a hoax és antiphishing blokkolókkal együtt, tökéletes védelmet biztosít az internetes csalókkal szemben. Megelőzi, hogy a téves e-mailcímek, hamis web-oldalak veszélyeztessék a felhasználókat a személyes információk, fontos és bizalmas vállalati adatok kicsalásával.


 
Haga clic para visitar el website de Panda Software
 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod Megye