Office SBE

Office 2003 Small Business EditionA szükséges és elégséges

Tapasztalataink szerint a magyar kisvállalkozások jelentõs részének –az irodai alkalmazásokkal szemben támasztott - igényeit tökéletesen kielégíti a Microsoft Office 2003 Small Business Edition programcsomagja. Ezt ugyanis kifejezetten a kisvállalkozások számára fejlesztették ki, üzleti és személyes feladatok megoldására. Év végéig a Microsoft az Office 2003 SBE egy speciális, ún. downgrade jogos, FPP („dobozos”) licenc-konstrukcióban elérhetõ verziójával jelent meg a piacon.

Microsoft Office 2003 SBE

Ajánlott végfelhasználói ár:
bruttó 80 900 Ft (nettó 67 417 Ft + áfa)

Microsoft Office 2003 SBE

Milyen elõnyöket biztosít az új Office 2003 SBE (FPP, downgrade jog) szoftvercsomag?

Microsoft Office 2003 SBEDowngrade jog: korábbi szoftververzió használatának joga: az Office 2003 SBE ún. downgrade jogos változatának megvásárlásával a fehasználó jogot szerez az eggyel korábbi szoftververzió (Office XP Small Business) használatára is. Amennyiben tehát Ön Windows 98 operációs rendszer alatt használja az Office XP Small Business szoftvercsomagot, és bizonytalan abban, hogy a szoftver eredeti-e, nincs szükség rá, hogy lecserélje! Az Office 2003 SBE speciális változata biztosítja a már telepített Office XP Small Business eredetiségét*!

Microsoft Office 2003 SBEDobozos (FPP) licenc: gép-, és/vagy operációs rendszer csere esetén is biztosítja az eredetiséget, ráadásul Windows 2000, XP vagy Vista esetén Ön már az Office 2003-at telepítheti, amelynek telepítõkészletét a csomag tartalmazza*.

*Az akciós termék az Office XP Small Business-hez telepítõ médiát nem tartalmaz! Az Office XP SB verziót a Microsoft már nem forgalmazza, így szükség esetén az eredeti megvásárlására már nem nyílik lehetõség! Ha Ön bármikor át szeretne térni a legújabb Office 2003 SBE használatára, akkor ezt a megvásárolt szoftverrel, ill. a csomagban található telepítõ médiával bármikor könnyedén megteheti. Ennek feltétele, hogy a számítógépén Windows 2000 vagy Windows XP operációs rendszer fusson.

Microsoft Office 2003 SBE

Kisvállalatokra szakosodott tudás
Az Office 2003 SBE a jelenleg forgalomban kapható legújabb Office verzió, amit a Microsoft kifejezetten a kisvállalatok munkájának támogatására fejlesztett ki.

Az Office 2003 Small Business Edition tartalma

Word 2003 - szövegszerkesztõ program

Excel 2003 - táblázatkezelõ program

Outlook 2003 - levelezõ-, kapcsolat- és feladatkezelõ program

PowerPoint 2003 - prezentáció-készítõ program

Outlook 2003 with Business Contact Manager

  • üzleti kapcsolatok hatékony nyilvántartása
  • az értékesítési lehetõségek nyomon követése, üzleti elõrejelzések készítése
  • tevékenységnapló: valamennyi tevékenységét egy helyen jelenítheti meg az elszámolások, üzleti kapcsolatok és értékesítési lehetõségek alapján lebontva. Gyorsan és könnyedén megtekintheti a társított Outlook 2003 tételeket és dokumentumokat, ezért felgyorsíthatja a fontos üzleti kapcsolataihoz tartozó intézkedéseket.
  • jelentések készítése

Publisher 2003
A Publisher 2003 egy üzleti kiadványkészítõ és –szerkesztõ program, amely átfogó megoldást kínál a kis cégek számára igényes megjelenésû marketingkiadványok létrehozására.

  • Hatásos marketinganyagok, egyedi hátterek és sablonok létrehozása nyomtatáshoz, a webre és e-mailekhez
  • Professzionális kivitelezés házon belül
  • Költségtakarékosság az grafikai/terveztetési feladatok „házon belüli”megoldásával

Az alábbi táblázat a két legkeresettebb Microsoft licencelés összehasonlítását tartalmazza. Jól illusztrálja, hogy az Ön számára kínált Office 2003 SBE dobozos verziója (FPP) milyen gyakorlati elõnyöket nyújt.

Tulajdonság

Office 2003 SBE (OEM licenc)

Office 2003 SBE (FPP licenc, downgrade jog)

Licenc-konstrukció

A szoftver ahhoz a PC-hez kötõdik, amelyre azt elõször feltelepítették. Tehát a PC teljes körû cseréje esetén a szoftver „nem hordozható”.

A csomag tartalmazza a telepítõkészletet, teljes dokumentációt és terméktámogatáshoz való jogot.

A licenc engedélyezi a szoftver „hordozhatóságát”, azaz gépcsere esetén is tovább használható (ez NEM jelenti a licenc egy idõben több PC-n történõ futtatásának lehetõségét).

Korábbi verzió használatának joga (downgrade)

NINCS –kizárólag az a verziójú szoftver termék használható, amelyrõl a licenc szól.

VAN –Az Office SBE 2003 telepítése helyett a felhasználó használhatja az eggyel korábbi, Microsoft Office XP Small Business verziót.

Windows 98 operációs rendszeren futtatható-e

NEM

IGEN, mivel a downgrade jognak köszönhetõen az Office XP jogtiszta használatát biztosítja (az operációs rendszer frissítése esetén pedig a felhasználó áttérhet az Office 2003-ra).

Az Office 2003 nem fut Win98 alatt!

Technikai segítségnyújtás

Az OEM licenc esetén a viszonteladó partner biztosítja a támogatást.

A regisztrált FPP/MLP termékekhez a Microsoft Ügyfélszolgálat nyújt ingyenes technikai segítséget.

Ár

Általában a legkedvezõbb árú verzió.

A speciális downgrade jognak, ill. az FPP verzió nyújtotta elõnyöknek köszönhetõen kedvezõ ár/érték aránnyal bír.

 
 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod Megye
Tekintse meg Microsoft OEM (XP,2003,Office,Server) szoftverkínálatunkat.

Ügyviteli szoftver : www.adam-soft.hu | Számítástechnika WebBolt : Számítógép, Notebook ( Acer, Asus, Dell ) : Klick Computer | eMail