Akciós laptop notebook ajánlatok! Notebook üzlet, Laptop szerviz : Acer notebook, Asus laptop, notebook laptop netbook kiegészítők. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Hungary Kft. Számítástechnika bolt és szerviz Miskolcon és a neten ( WebBolt : KlickComp .hu )

Acer TimelineX laptop bevezető áron,
akcióban 3 év garanciával

2010.05.13 Acer termékek, notebookok, laptopok, netbookok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház   Acer notebook, laptop, notebook kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Acer TimelineX laptop bevezető áron, akcióban 3 év garanciával

Megnövelt teljesítmény ( Intel® Core© i7, i5 vagy i3 processzor) mégis hosszú akkumulátor üzemidő (8 óra vagy akár 12 !) - ez az Acer TimelineX laptop.

 

Már korábban is megcsodálhattuk az Acer Timeline technikai újdonságait, de az Acer ezt is tudta fokozni: az Acer TimelineX sorozat új notebookjaiban megsoXorozta a teljesítményt. Ideális választás otthoni, iskolai és irodai felhasználók számára.



Érvényesség kezdete: 2010. május 13. vége: 2010. június 30. ( vagy a készletek erejéig!)

Az akcióban résztvevő notebook családok: Acer Aspire TimelineX 3820T, 4820T, 5820T.


Az új, Acer TimelineX notebookoknál nem kell választani a hosszú üzemidő és a kiváló teljesítmény között.


Az előbbiről az Acer PowerSmart technológia, valamint a 6 vagy 9 cellás Lítium-ion akkumulátorok gondoskodnak, míg az utóbbit az Intel® vadonatúj Core i3 és Core i5 processzorcsaládja biztosítja.


Acer Aspire TimelineX : Megnövelt teljesítmény ( Intel® Core© i7, i5 vagy i3 processzor) mégis hosszú akkumulátor üzemidő (8 ra vagy akár 12 !) - ez az Acer TimelineX laptop.
* Acer TimelineX laptop Dolby Home Theater
* Acer TimelineX laptop : HD multimédia élvezet 16:9 HD kijelzőn


Különleges akkumulátor üzemidő
A TimelineX sorozatú notebook egyetlen feltöltése reggeltől estig tartó szabadságot biztosít Önnek munkájában vagy a játékban az akár 12 órányi különleges akkumulátor üzemidő jóvoltából! 1,2 Végezhet párhuzamos munkát több igényes alkalmazással, és élvezheti a briliáns HD multimédiát, ezúttal hosszabb ideig, mint bármikor korábban. Az Acer PowerSmart technológia automatikusan meghatározza a beállításokat, hogy a teljesítmény mindig maximális legyen, amikor arra Önnek szüksége van, valamint meghosszabbítja az akkumulátor üzemidőt is.


Különlegesen vékony és könnyű
Az Acer TimelineX laptop ideális otthoni, iskolai és irodai felhasználók számára, akik egész nap mozgásban vannak és PC teljesítményre van szükségük. Kevesebb, mint 1" vékonyságával ezt a notebookot könnyű vinni, elhelyezni és tárolni utazás alatt, miközben egy teljes méretű notebook felhasználhatóságával rendelkezik a könnyen olvasható kijelzője, a numerikus billentyűzet és az optikai meghajtó jóvoltából.

Különleges teljesítmény
A következő generációs Intel® Core© i7, i5 vagy i3 processzor technológia megnöveli a többfeladatú munkavégzés teljesítményét, így Ön gyorsabban dolgozhat, és többet szórakozhat, kevesebb várakozással. Lerövidültek a válaszidők és a teljesítmény is hatékonyabb lett a DDR3 memória révén, mely a DDR2 sebességének kétszeresét nyújtja. Nagy kapacitású merevlemez meghajtó nyújt bőséges tárhelyet a munka és a multimédia fájlok számára.


HD multimédia élvezet
Számos kiváló HD grafikai opció javítja fel az internetes videók, filmek és képek minőségét, így azok szenzációsan mutatnak a 16:9 HD kijelzőn. Mindezek tetejében Öné lesz a Dolby® Home Theater® v3 borzongató hangzása, hogy a multimédiás élmény valóban teljes legyen. Ha a szórakoztatást nagy képernyőre szeretné kitenni, egy HDMI© csatlakozó áll rendelkezésre, hogy a kapcsolat könnyedén létrejöjjön a külső HD kijelzőkkel.


Mindenütt jelenlevő csatlakozási képesség
A legújabb kommunikációs technológiák jóvoltából Ön folyamatosan kapcsolatban marad. Az opcionális 3G képesség még a legtávolabbi helyről is biztosítja a mobil internetet, míg a Wi-Fi CERTIFIED© hálózati kapcsolat a vezetéknélküli hotspotok környezetében hasznos. A kapcsolata tökéletes lesz, és az 1280 x 1024 felbontású Acer Crystal Eye webkamera, valamint a beépített mikrofon jóvoltából részt vehet HD videó csevegésekben is.


 (Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)

Hírlevélről leiratkozás

Acer notebook árlista |  Asus laptop |  Dell notebook |  Toshiba laptop |  www.NotebookPartner.hu |  www.SzámGép.hu

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Notebook bolt, számítástechnikai webáruház - KlickComp.
  Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop, netbook akciók Két hetente! Minden hétvégén akció ... 

Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén ) Magyarország területén.

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Klick Computer Hungary Kft.  http://www.KlickComp.hu  Notebook Üzlet és laptop Szerviz


( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2017   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
Klick Computer Hungary Kft. Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház www.klickcomp.hu Click