Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  A Microsoft szoftverekkel támogatja a nonprofit szervezeteket

A Microsoft szoftverekkel támogatja a nonprofit szervezeteket

 "A szoftveradományozási program megnyitja a lehetőséget " 


2011-08-17. Microsoft termékek, Office, Visual Studio, Windows, Windows Server, Visual Fox és egyéb szoftverek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
 



 
Microsoft termékek árlistánkban
Microsoft Szoftverek árlistánkban

Budapest, 2011. július 27. – A mai naptól megújul a Microsoft Software Donation Programja, mely segítségével a nonprofit szervezetek könnyebben juthatnak szoftvertámogatásokhoz. A Microsoft a program keretein belül 1998 óta több mint 1 milliárd forint értékben adományozott szoftvert 364 magyarországi nonprofit szervezetnek. Az új koncepció szerint a szervezetek az év bármely időszakában igényelhetik majd a szoftvertámogatást.

A Microsoft Software Donation Programja, mely jelenleg több mint 100 országban érhető el, az alábbi lehetőségekkel bővült:

  • Az igényelhető Microsoft szoftvertermékek száma hatról tízre emelkedett. A listán olyan termékek találhatók, mint a Windows 7, Office 2010, Microsoft SharePoint 2010.

  • Újabb kategóriákkal bővült azon nonprofit szervezetek köre, akik igényelhetik a támogatást, úgy mint az orvosi kutatást végző szervezetek, magánalapítványok, amatőr sportolókat tömörítő és rekreációval foglalkozó szervezetek.
  • A program részeként a nonprofit szervezetek biztosítékot kapnak arra, hogy gépeiken eredeti szoftver fut. Ezáltal a szoftverfrissítések és a vírusvédelem könnyebben ellenőrizhető.
  • A Microsoft TechSoup Global programján keresztül a nonprofit szervezetek a korábbiaktól eltérően nemcsak évente egyszer, hanem több alkalommal is igényelhetnek szoftveradományokat.
  • A nonprofit szervezetek, melyek eddig a TechSoup Global hálózatán keresztül kérvényezték az adományokat, mostantól a Microsoft Donations Centeren keresztül online érhetik el az eddigi és kérhetik a jövőbeni elérhető adományok listáját.

 

Szilágyi Bernadette, a Microsoft Korlátlan Lehetőségek programmenedzsere elmondta: „A szoftveradományozási program megnyitja a lehetőséget mindazok előtt, akik eddig anyagi okokból nem tudtak hozzájutni a modern technológiai eszközökhöz. A Microsoft szoftverekkel és informatikai segítségnyújtással támogatja a helyi kezdeményezéseket, segít a kreatív ötletek megvalósításában. Így nemcsak a vállalkozások napi munkája lesz könnyebb, hanem hatékony és hasznos tagjai lesznek a civil társadalomnak.”

 

„A könnyebben elérhetőséggel a szervezetek hatékonysága is megnő, hiszen több embernek tudunk segíteni” – mondta Akhtar Badshah a Microsoft Corporation Közösségi Ügyek főigazgatója. „Ugyan számos nonprofit szervezettel állunk már kapcsolatban, a ma bejelentett programmal még több szervezetet kívánunk megszólítani.” 
A Microsoft a TechSoup Global program révén 35 országban adományoz szoftvereket: Ausztriában, Belgiumban, Botswanában, Bulgáriában, Kanadában, Chilében, Horvátországban, Csehországban. Egyiptomban, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Indiában, Írországban, Izraelben, Olaszországban, Japánban, Kenyában, Luxemburgban, Makaóban, Mexikóban, Hollandiában, Új-Zélandon, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Dél-Afrikában, Spanyolországban, Svédországban, Tajvanon, Nagy-Britanniában és az Amerikai Egyesült Államokban. Világszerte összesen 153 007 szervezet, több mint 3 milliárd dollár értékben kapott szoftvertámogatást. 

 

A TechSoup Global általi adminisztrációs díj ellenében nemcsak a szükséges szoftvert, hanem technológiai iránymutatást is kapnak. 
További információk itt találhatók: http://www.techsoupglobal.org/  
„Minden nap bebizonyosodik, hogy a technológia mi módon segíti a nonprofit szervezetek munkáját és hatékonyságát” – mondta Rebecca Masisak, a TechSoup Global társelnöke. „A Microsoft Software Donation Program eredeti szoftverekkel segíti a szervezetek munkáját.”

A szoftveradományozásról bővebb információ itt található: www.microsoft.com/nonprofit



microsoft.hu




A Microsoftról: 

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektől és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. A céget William H. Gates és Paul G. Allen alapította 1975-ben. Mára a világ több mint 90 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja az 57 000 főt. 

A Microsoft Magyarország 1993-ban alakult, mindössze 2 fővel. Dolgozóinak létszáma jelenleg megközelíti a 150 főt. A Microsoft Magyarország 2003-ban és 2006-ban elnyerte a „Legjobb Munkahely” címet. A magyar leányvállalat ügyvezetői igazgatói posztját 2007. szeptember 15-től Drajkó László tölti be. 

Bővebb információt a 
http://www.microsoft.hu weboldalon talál.


Microsoft termékek árlistánkban
Microsoft Szoftverek árlistánkban

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu