Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer cégismertető


Acer cégismertető


 

ACER Cégismertető


Az ACER vállalatcsoport nem csupán Tajvan legnagyobb számítógép és alkatrész gyártója, hanem a világranglistán a harmadik legnagyobb PC gyártó. Az 1976-ban csupán 5 alkalmazottal megalapított ACER mára több mint 42 országban 193 céget működtető világcéggé vált,s több mint 100 országban vannak disztribútorai. Alkalmazottainak száma meghaladja a 34 000 főt.

„Mindenki számára élvezetessé és elérhetővé tenni a legújabb technológiát.”- ez Stan Shih az Acer Csoport elnök-vezérigazgatójának filozófiája, mely az Acer Csoport minden munkatársának sajátja.

Az Acer célja, hogy a technológiai fejlődésen keresztül a digitális élet meghatározó szereplője legyen kötelezettséget vállalva a vevők és üzleti partnerei igényeinek kielégítésére. Tervei között szerepel PC gyártóból világméretű Internet partnerré válni, olyan újító termékeket és szolgáltatásokat nyújtva, amelyek szorosan kapcsolódnak az e-businesshez.

Az Acer termékskálája átfogja a teljes informatikai eszközpalettát: a személyi számítógépektől – asztali gépektől, munkaállomásoktól, noteszgépektől és nagyteljesítményû szerverektől – kezdve, a CD-ROM meghajtókon, billentyűzeteken, szkennereken, plazmaképernyőkön, TFT kijelzőkön, kivetítőkön és távközlési eszközökön keresztül az olyan hálózati berendezésekig, mint a korszerû, Ethernet kártyák, hub-ok, switch-ek, és ISDN modemek, valamint vezeték nélküli hírközlési és e-business megoldások. Mindezt kiegészíti alaplapok, DRAM és ASIC komponensek fejlesztése és gyártása.

A többéves tapasztalat a számítástechnikai termékek fejlesztésében és gyártásában az Acer-t méltó pozícióba helyezte, nem csak a legújabb ipariszabvány alkalmazások, hanem a legfejlettebb multimédia, hálózati és kommunikációs technológiák terén is. Az Acer együttműködési irányelve az értékesítési hálózat működtetésén alapul. A szoros együttműködés partnereivel -disztribútoraival, viszonteladóival - biztosítja, hogy a vevők könnyen hozzáférjenek nemcsak a legújabb modellekhez, hanem a partnereken keresztül a magas szintű szerviz és technikai támogatáshoz is.

Az Acer a jövőben is törekedni kíván az innovációra és a vevőközpontú szervezeti felépítésre, ezért 2001 elején szerkezetátalakítási tervek keretében a DMS (tervezés és gyártás) és ABO (Acer márkatevékenység) üzleti egységek megalakításával különválasztotta OEM- és márkaüzletágát. Az Acer Márketevékenység (ABO) a mobil számítástechnikára és kommunikációra, internettel összefüggő technológiákra és a kereskedelmi PC-k piaci szegmensére összpontosít.

A Tervezés és Gyártás (DMS) elsősorban gyártói szolgáltatásokkal foglalkozik, amit a sokrétű ügyfélkör kialakítása érdekében tervezési és kutató+fejlesztő szakértői tevékenységgel egészítenek ki.Az Acer új, fejlődő piacai felé fordulva, az Ahrensburgban működő összeszerelő üzem és a Hollandiában működő gyártóüzem mellett az Acer Magyarországon is összeszerelő üzemet épít amelynek feladata Kelet-és Nyugat- Európa piacainak ellátása. Az Acer szolgáltatásait folyamatosan bővíti a partnerek mind hatékonyabb kiszolgálása érdekében.

Az Info-Service keretében a www.acer.hu honlapunkon, e-mail vagy fax útján folyamatosan informáljuk partnereinket legújabb termékeinkről, így biztosítva a naprakész információt az Acer világáról.
 

 

 

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeVállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail


Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja u. 93.)