Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Az Acer bővíti 17''-os, széles kijelzővel szerelt notebook kínálatát


Az Acer bővíti 17''-os, széles kijelzővel szerelt notebook kínálatát


Az Acer bővíti 17''-os, széles kijelzővel szerelt notebook kínálatát

Új 17"-os, panoráma-kijelzők az Aspire 9410, Aspire 9400, Aspire 7110 és Aspire 7100 sorozatoknak

2006.04.20.Lainate (Milánó, Olaszország)
 

Az Acer – az Európát, Közel-Keletet és Afrikát magába foglaló – EMEA-régió vezető notebookgyártója (forrás: Gartner 2005. negyedik negyedév) bemutatta négy új, 17"-os notebookcsaládját, az Aspire 9410, Aspire 9400, Aspire 7110 és Aspire 7100 sorozatot, melyek kielégítik mind az otthoni felhasználók, mind az irodai dolgozók igényeit.

Az Acer kihasználja az egyre nagyobb kijelzők iránti növekvő keresletet: széles választékot és azon belül is többféle konfigurációt kínál a négy új, panorámás kijelzővel szerelt Aspire notebookcsaláddal. A 17"-os, színes, WXGA+ (1440 x 990 képpont) felbontású, 16:10-es képarányú, TFT-kijelzők Acer CrystalBrite technológiával készülnek, mely nagymértékben növeli a kép tisztaságát, fényerejét és javítja a kontrasztot, a színtelítettséget.

Határok nélküli lehetőségek és kommunikáció
Minden Acer notebookon megtalálhatóak az ún. Empowering eszközök, melyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy kihasználják a fejlett technológia nyújtotta kereteket. Az Acer az Empowering technology alkalmazásokkal növeli notebookjainak a használhatóságát, hiszen a felhasználóknak így egyszerűvé válik a számítógép biztonságának, teljesítményének, beállításainak és kommunikációs lehetőségeinek kezelése. A képernyő előtti élményt az Acer GridVista alkalmazás növeli, mely a kijelző kényelmes és racionális kihasználását segíti. A GridVistával egyszerre több alkalmazás ablakát nézheti a felhasználó, így a többablakos munkavégzés egyszerű, könnyű feladattá válik.

Mind az otthoni felhasználóknak, mind a szakembereknek fontos, hogy gond nélkül meg tudják változtatni kapcsolati lehetőségeiket. Ezért az új, 17"-os Acer notebookok rugalmas kapcsolati megoldásokkal segítik az Acer felhasználókat, hogy könnyebben tudjanak alkalmazkodni a változó helyzetekhez és követelményekhez. Megtalálható rajta a WLAN (Acer InviLink 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED megoldás, Acer SignalUp vezeték nélküli technológia támogatásával*), a WPAN (beépített Bluetooth modul – csak egyes modelleken), a LAN kapcsolat (Ethernet kártya) és a hagyományos, 56 K ITU V.92 modemes lehetőség.

Az Acer Aspire 9410
Az innovatív Intel Centrino Duo mobiltechnológia platform segítségével az Aspire 9410 bőségesen elég erőt ad a komplex irodai, illetve a multimédiás alkalmazások futtatásához. Szemet gyönyörködtető 17"-os, színes, WXGA Acer CrystalBrite TFT-kijelzőjét vagy a dedikált grafikus lapkakészlet – NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache-sel (64 MB dedikált GDDR2 VRAM, 192 MB osztott rendszermemória – vagy az integrált Intel 945GM 3D grafikus kártya hajtja (Intel Graphics Media Accelerator 950-nel, akár 224 MB osztott memóriával és Microsoft DirectX 9.0 támogatásával).

A 17"-os LCD tetején egy 1,3 megapixeles CMOS kamera, az Acer OrbiCam* lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a Video & VoIP kommunikáció nyújtotta lehetőségeket. A kézreálló Bluetooth VoIP telefonnal (választható) könnyedén lehet VoIP hívásokat kezdeményezni.

A multimédiára kihegyezett Aspire 9410 változatos tárolási lehetőségeket kínál a több ezernyi multimédiás fájl rögzítésére és tárolására, mint például a nagy, akár 120 GB-os merevlemez, az 5 az 1-ben kártyaolvasó és a duplarétegű DVD-Super-Multi meghajtó.

Az Acer Aspire 9410 tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek az ergonómiára és a használhatóságra: nem maradt le a hagyományos numerikus billentyűzet, a bal oldalon pedig könnyen elérhető funkciógombok találhatók.

Az Acer Aspire 9400
A második generációs Centrino platformon – Intel Pentium M processzorok, Intel® 915PM Express lapkakészlet és Intel® 802.11b/g kétfunkciós WiFi kártya – futó Aspire 9400 azokat a felhasználókat célozza meg, akik teljesítményre és kiváló értékre vágynak egy stabil és megbízható rendszer formájában.

A dedikált grafikus lapkakészlet még tovább erősíti az Acer 9400 17"-os kijelzőjének teljesítményét: az NVIDIA GeForce Go7300 TurboCache-sel 64 MB dedikált videomemóriát használ és a processzor minimális megterhelése mellett növeli meg a 3D-s grafikai képességeket.

Az Acer Aspire 9400-ban rengeteg hely kínálkozik a multimédiás fájlok tárolására a nagyméretű, akár 120 GB merevlemezen vagy a duplarétegű DVD-Super Multi meghajtón, miközben a kétcsatornás DDR rendszermemória növeli a rendszer hatékonyságát.

Az Acer Aspire 7110
Az Aspire 7110 sorozat gépei azoknak készültek, akik az értéket keresik a notebookban, ugyanakkor teljes és komminikációra kész eszközt keresnek. A megnövelt FSB sebességgel (533 MHz) futó Intel Celeron M processzorok akár 1,73 GHz-cel olyan sokoldalú notebookká teszik az Acer Aspire 7110-et, mely maximális rugalmasságot biztosít a kapcsolati lehetőségek terén: WLAN (Acer InviLink 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED megoldás, az Acer SignalUp vezeték nélküli techonológia támogatásával), WPAN (beépített Bluetooth 2.0 modullal – csak egyes modelleken), gigabit Ethernet és hagyományos kapcsolat a beépített 56 K ITU V.92 modemmel.

Az Aspire 7110 támogatja az Acer videokonferenciás beszélgetéseket az interneten továbbított képpel és hanggal (Voice and Video over IP – VVoIP), valamint az LCD-panelre szerelt 0,3 megapixeles Acer OrbiCam kamerával és a választható Acer Bluetooth VoIP telefonnal.

Az Acer Aspire 7100
A költségérzékeny felhasználóknak szánt Aspire 7100 belépőszintű 17"-os, széles kijelzővel szerelt multimédiás eszköz, mely leginkább az otthoni szórakoztatás és számítógépes felhasználás terén állja meg a helyét. A Celeron M processzorokkal szerelt Aspire 7100 DDR-II memóriája akár 2 GB-ig bővíthető, merevlemezének kapacitása 120 GB is lehet (5400 rpm), a DVD SuperMulti meghajtó pedig készségesen kiírja az Aspire felhasználók multimédiás világát.

A kapcsolati lehetőségek széles választéka megtalálható az Aspire 7100-on: WLAN (Acer InviLink 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED megoldás), WPAN (beépített Bluetooth 2.0 modul – csak egyes modelleken), 10/100 Mbps Ethernet és modemkapcsolat. Mindezt az öt USB 2.0 csatlakozó teszi teljessé.

Az Aspire 9410, Aspire 9400, Aspire 7110 és Aspire 7100 sorozatú notebookokat előtelepített Microsoft Windows XP Home Edition, vagy Professional vagy Microsoft Windows Media Center Edition operációs rendszerrel szállítjuk. Az egyéb telepített szoftverek között találjuk az Adobe Reader, Norton AntiVirus és CyberLink PowerDVD vagy CyberLink Power Producer alkalmazásokat, illetve az Acer GridVista és Acer Arcade szoftvercsomagot, Acer multimédiás alkalmazásait az Acer CinemaVision videotechnológiával és az Acer ClearVision videooptimalizáló technológiával.

Minden Acer notebook 1 év szervizgaranciával (nemzetközi utzógarancia – ITW) kerül forgalomba, ami kibővíthető 3 évre a notebook véletlen sérüléseire is biztosítást nyújtó AcerAdvantage NewEdition szolgáltatással.

* Konfigurációtól függően

Jelenleg kapható 17" méretű notebookok:

Acer Aspire 9500

Acer Aspire 7100

 

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeVállalatirányítási rendszer - www.ADAM-Soft.hu  |  Notebook WebBolt www.KlickComp.hu  |  Acer laptop, Asus Notebook, Laptop táska - www.NotebookPartner.hu  |  Informatika, Számítástechnika Miskolc : www.SzamGep.hu  |  www.LanDoctor.hu  |  eMail


Tekintse meg Acer Notebook kínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer, Asus, notebook, acer aspire, acer laptop, acer travelmate

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer, Asus laptop, acer aspire, acer laptop, acer travelmate, Acer extensa

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer ( aspire, travelmate ) laptop, Asus laptop  

 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook ( laptop ) Szerviz
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja u. 93.)