Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Advantage : notebook, számítógép, projektor, monitor - garanciakiterjesztések


Acer Advantage : notebook, számítógép, projektor, monitor - garanciakiterjesztések


  Acer

 • Az Acer a Yamaha Factory Racing csapattal indul
  2007/03/22 09:17 | Gyártói hírek
  Az Acer, a negyedik legnagyobb szállító a teljes IT piacon (forrás: Gartner adatok, 2006. negyedik negyedév), bejelentette, hogy együttműködési megállapodást írt alá a Yamaha Motor Co. Ltd. -vel, és a Yamaha Factory Racing csapat Hivatalos Támogatója lett.
  Hírforrás : Acer.hu

  Az Acer mindig különös figyelmet fordított a magas színvonalú profi sportvilágra, ahol a célok elérése a csapatmunka, a teljes elhivatottság, a rugalmasság és a kitartás eredménye, ami ugyanakkor az egyént is inspirálja. Az Acer “Empowering People” mottója erről tesz tanúságot. “Az Acer stratégiája és céljai tökéletesen egybecsengenek a Yamaha Factory Racing csapat elképzeléseivel: a céljaink iránti elkötelezettség, a sikerekre törekvés és a versenyszellem, mind olyan jellemzők, amivel mindketten rendelkezünk” mondja Gianfranco Lanci, az Acer Inc. elnöke. “Ezért elhatároztuk, hogy létrehozzuk ezt az új és fontos társulást a Yamahával, abban a biztos tudatban, hogy a márkánk egyesítése egy ilyen sikeres csapattal segít megerősíteni az Acer vezető helyét.” A Yamaha Factory Racing csapat különösen sikeres volt az elmúlt néhány szezonban a MotoGP világbajnokságon a kiválóan megtervezett és kivitelezett, kimagaslóan versenyképes és megbízható motoroknak, valamint a nyerő versenystratégiának köszönhetően.
  A megállapodás jegyében, amely eleinte két évre szól, az Acer márkajele felkerül mindkét motorra, Valentino Rossi és Colin Edwards versenyruhájára, a boxban dolgozó technikai személyzet egyenruhájára és a csapat minden szállítójárművére.
  Az élvonalbeli innováció és technológia mindig is jellemezte a motorversenyzés és az információ-technológia világát. A szövetség egy dinamikus és innovatív márka, mint az Acer és egy olyan rangos és erős márka, mint a Yamaha között csak tovább növelheti mindkét cég sikereit.

   

  Az Acer harmadik helyezést ért el az EMEA régióban a videoprojektorok piacán 2006 negyedik negyedévében...
  2007/03/22 09:06 | Gyártói hírek
  Az Acer, a negyedik legnagyobb szállító a teljes IT piacon , ma bejelentette, hogy 2006 negyedik negyedévében 3. helyezést ért el az EMEA videoprojektor piacon (Európa, Közel-Kelet és Afrika) és ennek köszönhetően első alkalommal jutott fel a 4. helyre a teljes 2006. évet figyelembe véve.
  Hírforrás : Acer.hu

  Ez a kiemelkedő eredmény a 2006. negyedik negyedévében nyújtott figyelemre méltó teljesítménynek tulajdonítható, amivel az Acer harmadik helyre került az EMEA versenytársak közül, a kiváló minőségű, széles projektor kínálatának köszönhetően, amely könnyű hordozhatóságot és ultra-hordozhatóságot biztosít a DLP technológia minden előnyével, s így megfelel az otthoni felhasználók, a kis méretű illetve otthoni iroda, valamint a kis- és középvállalati piac követelményeinek is.
  Ha jobban megvizsgáljuk az EMEA régió adatait, kiderül, hogy 2006 folyamán az Acer piaci részesedését 7,38%-ra növelte, így 28,0%-os növekedést ért el az elmúlt évben (a piac eközben ugyanebben az időszakban csak 17%-kal nőtt). Ezzel az Acer a 2005-ben elért 7. helyről 2006-ban a 4. helyre került, és a harmadik helytől csupán kevesebb, mint egy százalékkal maradt le a teljes 2006. évben. Mindezzel megteremtve a megfelelő feltételeket, hogy 2007-ben az Acer a piacvezető pozíció elérésére törekedjen.

  2006 eredményei, kiemelt országok

  2006 egyik nagy sikerének tekintjük, hogy Acer Dánia piacvezető lett saját országában 12,68%-os piaci részesedéssel. A dán piacon az Acer látványos térhódítást ért el a Digitális Otthon piaci szegmensben, különösen a fiatalok körében népszerűek a kiváló minőségű és könnyen használható Acer projektorok. Az Acer Dániában jelölést kapott a 2006-os "CoolBrands" díjra: egy újabb elismerés az Acer innovatív szellemiségéért és a fiatalabb vásárlókra gyakorolt technológiai vonzerejéért.
  Acer Németország sikeres kiskereskedelmi értékesítési stratégiája 12,58%-os piaci részesedést eredményezett, mellyel az Acer piacvezető pozíciót ért el Németországban 2006 negyedik negyedévében, megelőzve az NEC-t és a BenQ-t.
  Külön említésre érdemes Acer Csehország, Acer Dél-Afrika, Acer Oroszország, Acer Szerbia és Acer Szlovákia , mely országok mindegyike második helyezést ért el a helyi piacukon 15,42%-os, 15,30%-os, 11,85%-os, 17,95%-os, valamint 21,35%-os piaci részesedéssel.
  Az Acer Belgium, az Acer Németország és az Acer Svájc harmadik helyezést ért el a hazai piacon a 2006. év egészére nézve, valamennyien kétjegyű piaci hányaddal (11,09%, 11,17% és 10,99%). Belgiumban az Acer különösen közel áll a piacvezetőhöz (11,09% szemben a 12,99% piaci részesedésű első helyezettel).
  Minden Acer projektor rendelkezik a legújabb fejlesztésű DLP™ mikro-méretű lapkakészlettel, karcsúbb, könnyebb, egyben még erőteljesebb külsőt eredményezve, a hordozhatóságot és az ergonómiai tulajdonságokat tökéletesítve, miközben a tulajdonlás költségeit csökkenti. Az Acer projektorok formatervezése követi a divatos külsejű Acer hordozható számítógépekét, eleganciát és stílust kölcsönözve ezzel üzleti és otthoni felhasználói számára egyaránt.

  Az Acer, hogy javítsa a felhasználhatóságot, és hogy segítse ledönteni a felhasználó és a technológia közötti gátakat, teljes videoprojektor választékát Empowering Technology megoldással szerelte fel. Ez a szoftvercsomag olyan hasznos alkalmazásokat tartalmaz, mint:
  * Az Acer eView Management, mely lehetővé teszi, hogy az előre beállított, és a felhasználó által személyre szabható kijelző módok közül egyet lépésben kiválassza a megfelelő kijelzőmódot. Ezzel minden vetítési körülmény mellett élvezhető képminőséget tud biztosítani.
  * Az Acer eOpening Management, melynek segítségével egyetlen gombnyomással kiválaszthatja, hogy egyéni igényeinek megfelelően melyik kép jelenjen meg az indító és a készenléti képernyőn.
  * Az Acer eTimer Management, mely egy könnyen kezelhető OSD időzítővel segít tartani az időbeosztást. A visszaszámláló funkcióval kiegészítve az Acer eTimer Management biztosítja, hogy a felhasználó előadása közben is követni tudja az idő múlását.

  “Nagyon örülünk az eredményeknek” mondja Oliver Ahrens, az Audiovizuális megjelenítő eszközök Termékigazgatója. ”2006-ban jelentős növekedés látható minden termékcsoportunkban, a Professional, a Value, a Travel és a Video sorozatokkal először értünk el negyedik helyezést az EMEA piacon. Komoly eredményekre törekszünk és szeretnénk 2007-ben piacvezető pozíciót elérni.”

   


  Ha többet akar tudni a témáról, kattintson a www.acer.hu oldalra!
   
 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek


Számlázó program : www.adam-soft.hu | Acer notebook, laptop WebBolt | eMail

Tekintse meg Acer Notebookkínálatunkat.

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Klick Computer : Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop WebBolt! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Klick Computer : Számítógép : Acer, Dell, Asus számítógép www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer,Targus,Asus,notebook,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,Notebook táska

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer,Targus,Asus,laptop,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,laptop táska

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer (aspire, travelmate) laptop, Asus laptop,Targus laptop táska