Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Új Acer Aspire dizájn koncepció : az „Ékkő”


Új Acer Aspire dizájn koncepció : az „Ékkő”


Forrás: Acer.hu

Új Acer Aspire design koncepció: „Ékkő”

A természet formálja. A technológia megtervezi.Acer Aspire ASP5720 notebook (laptop)
2007.05.04.Milánó (Olaszország)

Az Acer termék-design legfontosabb célja a vásárlói igények kielégítése. Az új Aspire notebookok formatervének sémái az „Ékkő” alapkoncepció szellemében készültek, mely szerint egy ékkő a természet értékes ajándéka, mely önmagában is státuszt, elragadtatást, vonzalmat és értéket képvisel.

Az ékkövet az természet precizitása és szépérzéke formálja durva nyersanyagból értékes tárggyá; az ékkő a feltárt szépség, az Ékkő koncepció pedig ennek adaptálása a design világába.

Az új Acer Aspire notebookok designja radikális váltást jelez minden korábbi formatervtől azzal, hogy a márkatudatos közönség preferenciáit tükrözi.

Forradalmi egyszerűség
Az Acer forradalmasította Aspire notebookjainak külsejét az Ékkő koncepció egyértelmű termékidentitásának kialakításával. A high-tech, sötét, csillogó felszín és a gyöngyszürke belső tökéletessége meghökkentő és figyelemreméltó. A különböző színek és anyagok kombinációja kiemeli a notebook sima, lekerekített formáját, a részletek finom hangsúlyozása pedig – mint például a lógó árnyéka – fajsúlyossá teszik az új Acer Aspire-t.

Nyitáskor az ékszerszerű belső tűnik fel a high-tech elemek között – Dolby Surround hangszórók és neon „folyamatvonal”, mely kihangsúlyozza a médiabillentyűket és az Acer Empowering billentyűt. Az új Aspire termékcsaládban az ismerős elemek úgy vannak elhelyezve, hogy figyelemfelkeltően vezessék a felhasználót, hogy annak mobilélménye teljesebb, értékesebb legyen.

Tulajdonságok
A tulajdonságok áttekintésével megerősödik az új design ígérte: a fényes kijelző CrystalBrite technológiával, Dolby Házimozi virtuális surround hangszórókkal, Arcade Deluxe multimedia suite, az intuitív média billentyűk és a videókonferencia alkalmazás kombinációja az új Aspire-t egy multimédiás mennyországgá varázsolják. Ez egy olyan termék, mely egyedülálló identitást fejez ki és innovációt ad azok kezébe, akik egyaránt igénylik a multimédia lehetőségeit és a jó design-t.

Az új Acer Aspire egyedülálló termékidentitásán belül elkülönülnek az Acer fogyasztói és kereskedelmi értékei. Az új Acer Aspire tematika követi az Acer új kategóriarendszerét hogy komplett és egyszerű megoldásokat kínáljon az IT termékek, Digitális Otthon és a Konvergencia területein. Ráadásul ezen divízió további célja a teljesítmény és funkcionalitás továbbnövelése minden termékcsaládnál, melyet a multimédiás megoldások és digitális szórakoztatás kedvelőinek fejlesztett a cég.

Az új Acer Aspire notebook család számos készüléket tartalmaz a 12.1”-től a 20”-ig, számos konfigurációban, a tömeggyártástól az egyedi darabokig, melyek kiszolgálják minden felhasználó egyedi multimédiás elvárásait.

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek


Raktárkezelő rendszer : www.adam-soft.hu | Acer notebook, laptop WebBolt : Acer Travelmate, Acer Aspire | eMail

Tekintse meg Acer Notebook (Acer Aspire, Acer Travlemate) kínálatunkat.

Tekintse meg: Klick Computer : Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop WebBolt! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Klick Computer : Számítógép : Acer, Dell, Asus számítógép www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Laptop (notebook) táska ás kiegészítők! Targus notebook táska és kiegészítő,Samsonite laptop táska

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer,Targus,Asus,notebook,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,Notebook táska

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer,Targus,Asus,laptop,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,laptop táska

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer (aspire, travelmate) laptop, Asus laptop,Targus laptop táska