Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Dell Poweredge 840 server a kisvállalati kiszolgáló


Dell Poweredge 840 server a kisvállalati kiszolgáló


Minden funkciót magába foglaló, torony kivitelű szerver PedgeEdge 840

A PowerEdge 840 egy általános célú, egy processzorfoglalattal ellátott, torony kivitelű server, amely ideális választás a könnyen üzembe helyezhető, üzemeltethető és javítható kiszolgálót kereső, távoli telephelyekkel is rendelkező, de csak kisméretű vagy semmilyen informatikai támogatással nem rendelkező szervezetek számára. Tökéletes platform a munkacsoportos alkalmazásokat, például e-mail kiszolgálót, fájl- és nyomtatómegosztást és adatbázis-megosztást fenntartó, illetve megosztott internet-hozzáférést használó kis- és középvállalkozások számára.

A legújabb processzortechnológia
A négymagos Intel®  Xeon®  3200-as sorozatú (Kentsfield) processzorokat tartalmazó PowerEdge 840 kiszolgálók akár 72%-kal nagyobb teljesítményre képesek, mint a kétmagos Intel®  Xeon®  3000-es sorozatú processzorokat tartalmazó PowerEdge 840 kiszolgálók.

Memória

A Dell PowerEdge 840 torony kivitelű szerver akár 8 GB  DDR-2 memória kezelésére is képes, amellyel fokozható a rendszer teljesítménye.

Merevlemez-meghajtók

A Serial-Attached SCSI (SAS) merevlemezekkel a SCSI következő generációjának teljesítménye válik elérhetővé, és a meghajtókat a SATA eszközökhöz képest nagyobb sebesség és megbízhatóság jellemzi. A SATA a kedvező árú, nagy kapacitású meghajtókat igénylő vállalkozások számára jelenthet megoldást.

Üzembe helyeztük az első Dell Poweredge 840 server-t.  Műszaki paramétereit tekintve :  Processzor - X3210, 2,13 GHz, 1066 MHz FSB, 2 x 4 MB gyorsítótár; 2 GB ECC DDR-2 533/667 SDRAM DIMM memória, 3 db 146 GB SAS HDD Raid5, 2 db 1Gb hálózati vezérlő, Microsoft® Windows® Server 2003, Premium Edition.
Már az SBS installálásakor is megmutatta a benne rejlő teljesítményt. A szokásos 4 órás szoftver üzembe helyezés, most csak 1.5 órát vett igénybe. A feladatokat precízen hajtotta végre. Egy kicsit hangosabb az elődjeinél, de egy sportosabb autónál is "elviseli" az ember a dübörgést.
A négy processzor mag és a Raid5 látványosan gyorsabban hajtja végre a feladatait. Jelenleg a  számlázó program állományait biztosítja a rákötött 8 gép és a nyomtató számára. A külső és belső levelezést az SBS Exchange szervere látja el. A központ és a telephelyek között az adatcserét is ő biztosítja.
A fejlesztést a jövő évben induló ERP rendszer ( SQL ) tette szükségessé.
Úgy látjuk, hogy biztosan, kényelmesen és észrevétlenül fogja kihasználni a felhasználókat.

2007. november 12.


 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Dell hírek


Számítógép, szerver - Dell, Acer, Asus kínálatunk

Tekintse meg: Dell Poweredge 840 server
Még egy figyelemre méltó szerver : Dell PowerEdge SC1430 SATA szerver QCX E5320 1.86G 2G 3x250G ( 3 év gar.)

 

Ügyviteli szoftver : www.adam-soft.hu | Klick Computer ::: Akciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Acer notebook,Asus laptop WebBolt. | eMail
Klick Computer Hungary Kft. ::: Gyártók szerinti keresés ( megszűnt termékek is ) |
Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek! Klick Számítástechnikai webbolt. Akciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók! Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. Notebook ( laptop ) Szerviz.
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja u. 93.)