Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  ASUS Lamborghini VX3 notebook-sorozat


Az ASUS a közönség elé tárta a Lamborghini VX3 notebook-sorozatot


Az ASUS a közönség elé tárta a Lamborghini VX3 notebooksorozatot

A legendás VX sorozat kompakt köntösben – Emelje teljesítményét a luxus és mobilitás új hatványára

ASUS-Lamborghini VX notebook

Az összesűrített teljesítmény
A VX3-as egy fedél alatt magán hordozza az ASUS-Lamborghini VX notebook összes megkülönböztető jegyét: a megjelenéstől kezdve az érintés komfortján keresztül a számítási teljesítményig. Az agilis VX3 hordozhatóságán kívül 12,1” széles képernyőjére és nagy teljesítményére irigykednek asztali rokonai. Az Intel új generációs, Penryn alapú, 45 nanométeres eljárással készült Core 2 Duo processzorával a VX3-as megnövelt teljesítményét már a tartósabb akkumulátor sem zabolázza.

A részletek luxusról árulkodnak
A szenzációs formatervezés a Lamborghini sárga-fekete színvilágának a kézjegyével kezdődik. A képernyő tetején elhelyezkedő, nagy felbontású beépített webkamera titánötvözetes vasalású „alvázzal” egészül ki. A nemes anyag az LCD mindkét végén, a kiváló minőségű bőrborítás pedig a tenyértámaszról sugározza azt a luxust, ami a VX3-nak a melegség, valamint a hideg csúcstechnika esztétikus összjátékával, a megjelenés és tapintás egyensúlyával megvalósuló tökéletesség rendezőelvét tükrözi.

ASUS-LAMBORGHINI VX3 a Szenvedélyes luxus
Nincs kompromisszum a stílusban a kiváló teljesítmény mellett. Minden részlet a méretre való tekintet nélkül, ennek szellemében készült. Menet közben is szórakozhat, hiszen az Intel® Core™2 Duo processzorú ASUS-LAMBORGHINI VX3 áttörést hoz a laptop piacon a nagy kapacitású és megnövelt élettartamú akkumulátoraival.

ASUS-Lamborghini VX notebook ( Laptop )

Szenvedélyes Fényűzés
A legtöbb ember számára Fényűzésben élni elég lenne. De a Lamborghini VX3 tulajdonos számára a fényűzés semmi, ha azt nem hajtja szenvedély – messzibb, gyorsabb és vadabb bármi másnál. Minden részlet, a méretre való tekintet nélkül, ennek szellemében készült : amit szépnek építetenek, az szép. Tagadhatatlanul kitűnő anyagok járulnak hozzá a szépséghez: zafírkristály, titánötvözet és eredeti bőr. ASUS-Lamborghini VX notebook ( Laptop )

ASUS-Lamborghini VX notebook ( Laptop ) Szenvedélyes minőség
Régóta tudjuk, hogy az ASUS a minőség tekintetében nem ismer kompromisszumokat. Az Asus a VX3 tervezésében is a legmagasabb minőségi célokat tartotta szem előtt, mint Lamborghini. Az Asus és a Lamborghini vállalatokat összeköti a kivételes minőséget óhajtó kölcsönös elkötelezettsége, hogy átadják számunkra a szenzációs VX3 notebookot.

ASUS-Lamborghini VX notebook ( Laptop )

Sapphire kristály
A Védelem : A fényképezőgépet felszínét a világ második legkeményebb anyaga védelmezi : A zafírkristály. Az ASUS meg nem alkuvó természete választja a legjobb minőségű anyagokat a legjobb notebookért.

ASUS-Lamborghini VX notebook ( Laptop )

Valódi bőr
Ahogy a billentyűzettel gépelsz és érzed a puha eredeti bőrt a csuklód alatt, emlékeztetni fog a Lamborghiniben levő bőrülésekkel kapcsolatos tapintható tapasztalatra.

ASUS-Lamborghini VX notebook ( Laptop )

Titanium Alloy
The Strength Like the backbone of the car, the VX3 is strengthened with a lightweight but extremely strong titanium alloy bar to make the hinge area highly tolerant of rough usage, increasing performance reliability.

ASUS-Lamborghini VX notebook ( Laptop )

Solid Privacy Protection
Data security is uncompromised with built-in fingerprint scanner that reads from the live layer of skin, preventing common skin surface conditions from impairing scanner accuracy.

ASUS-Lamborghini VX notebook ( Laptop )

 

Specifikáció

Celeron, Celeron Inside, Centrino, Centrino Inside, Centrino Logo, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel Viiv, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, Viiv Inside, vPro Inside, Xeon, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries.

KapcsolĂłdĂł

Asus hĂ­rek


 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeHáziorvosi program : www.adam-soft.hu | Számítástechnika, Számítógép, Notebook, Computer, WebBolt | eMail

Tekintse meg Asus Notebookkínálatunkat.

Tekintse meg Asus Alaplapkínálatunkat.

Tekintse meg: Asus Alaplap, Intel processzor (cpu), Kingston memória - Alaplap,processzor,memória árlista

Tekintse meg: Acer notebook ( Aspire, Travelmate, Extensa), Asus laptop WebBolt! www.klickcomp.hu

Tekintse meg: Acer, Asus speciális notebook ajánlatok! Acer,Targus,Asus,notebook,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,Notebook táska

Tekintse meg: Acer laptop, Asus laptop, speciális laptop ajánlatok! Acer,Targus,Asus,laptop,acer aspire,acer laptop,acer travelmate,laptop táska

Tekintse meg: Notebookpartner.hu : Acer, Asus laptop-ok. Speciális laptop akció ! Acer (aspire, travelmate) laptop, Asus laptop,Targus laptop táska