Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Panda Security : Nevet és arculatot vált a világ egyik vezetõ vírusirtó cége.


Panda Security : Nevet és arculatot vált a világ egyik vezetõ vírusirtó cége.


ARCULATVÁLTÁS

Nevet és arculatot vált a világ egyik vezetõ vírusirtó cége.

A Panda Software mától – a cég egyre inkább megváltozó profilját tükrözve – Panda Security.

 Panda Security

Nevet és arculatot váltottunk. A Panda Software mától – a cég egyre inkább megváltozó profilját tükrözve – Panda Security.

Ez egy változó világ, mi azonban ahelyett, hogy folyamatosan alkalmazkodnánk, egy lépéssel mindenki elõtt járunk. A Panda, vírusokról készített adatbázisa jelenleg egyedülálló, több, mint egymillió vírus leírását és paramétereit tartalmazza, amelyet nemrég a Gartner is elismert. Nem egyszerû, hagyományos szoftvereket kínálunk, hanem komplex biztonságtechnikai megoldásokat.

Egy idõ után rá kellett jönnünk, hogy a „Panda Software” név már nem fedi teljesen a profilunkat; az internetrõl érkezõ fenyegetések változásával nálunk is átrendezõdtek a súlypontok.

Minden, a cégünk életében az utóbbi idõben bekövetkezett változás egyetlen pontba konvergál, és most jött el az ideje, hogy ez a külsõségekben is megmutatkozzon.

– Ez egy változó világ, mi azonban ahelyett, hogy folyamatosan alkalmazkodnánk, egy lépéssel mindenki elõtt járunk – fejtette ki Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi ügyvezetõ igazgatója. – Egy idõ után rá kellett jönnünk, hogy a „Panda Software” név már nem fedi teljesen a profilunkat; az internetrõl érkezõ fenyegetések változásával nálunk is átrendezõdtek a súlypontok.

A cég spanyol központjában 2007. július 30-án „dördült el a startpisztoly”, amely az arculatváltással kívánta jelezni azt a fajta paradigmaváltást, ami a szakmában is zajlik. Sándor Zsolt szerint éppen ideje volt a változtatásnak.

– A „Panda Security” sokkal jobban illik a céghez, hiszen nem egyszerû, hagyományos szoftvereket kínálunk, hanem komplex biztonságtechnikai megoldásokat. Elég, ha a legújabb „védelmi vonalakra”, a NanoScan, a TotalScan alkalmazásokra, valamint a bonyolult auditrendszerre, a Malware Radarra gondolunk.

 

 

Panda Security, One Step Ahead

 

 

Panda Security Panda Software Antivírus

 

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Panda hĂ­rekTekintse meg Panda Antivírus, Spam védelmi szoftver kínálatunkat.

Ügyviteli szoftver : www.adam-soft.hu | Számítástechnika WebBolt : Számítógép, Notebook ( Acer, Asus, Dell ) : Klick Computer | eMail