Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail 62000234 Technikai adatlap



Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail 

62000234


Gyártó : 

ADOBE / Adobe ADOBE

   Már NEM rendelhető!

2011.03.18 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Acrobat Pro Extended aktuális ajánlatunk


Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail 62000234 fotó
Click a(z) Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail fotóra (csak illusztráció)



Adobe, ADOBE kínálatunk Adobe árlista

Szoftver bolt árlista

  

Acrobat Pro Extended 9



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
268 990- Ft
341 617- Ft





Törzsvásárlói pont 3416- klick







Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail Technikai adatok, műszaki paraméterek 62000234



Tech. Spec. Info : Az új Adobe Acrobat 9 a következőkre használható:

Ötletek megosztása
Az Acrobat 9 programmal tetszetős PDF-fájlokat készíthet, több dokumentumot is bemutathat egy PDF-portfólióban, és még multimédiás tartalmat is adhat hozzá – mindezt egyetlen fájlban.

A munka védelme
Az Acrobat 9 segítségével jelszavakat alkalmazhat, engedélyeket állíthat be, és véglegesen eltávolíthat bizalmas adatokat, ezáltal biztonságban tudhatja munkáját.

Hatékony közös munka
Az Acrobat 9 lehetővé teszi, hogy minden munkatársa megtekintse a dokumentumhoz fűzött megjegyzéseket, és válaszolhasson rájuk, ezzel egyszerűsödik az ellenőrzések és jóváhagyások rendszere.

Az űrlapkészítés egyszerűsítése
A néhány kattintással létrehozott űrlapot virtuálisan bárki kitöltheti és mentheti elektronikusan.



Tíz ok, amiért érdemes beszerezni az Acrobat 9 szoftvert:

PDF-fájlok gyors létrehozása: Az Acrobat 9 számos teljesen új és lényeges fejlesztésen átesett lehetőséget biztosít a PDF-fájlok létrehozására: bármely weblap PDF-dokumentummá alakítható, akármelyik alkalmazásban kijelölhető a szükséges tartalom, majd beilleszthető az Acrobat programba, de akár a papíralapú dokumentumokat is át lehet alakítani a keresést támogató

PDF-dokumentumokká.
PDF-portfóliók létrehozása: Számos fájlformátum könnyedén átalakítható egyetlen tömörített PDF-portfólióvá, majd a nagyszámú professzionális sablon valamelyikét választva gyorsan integrálható a tartalom, definiálható a navigálás, és testreszabható a dokumentum kinézete. Az Adobe Flash® szoftver immár része mind az Acrobat, mind pedig az Adobe Reader® alkalmazásnak, így a dokumentumban az Adobe Flash technológiával elkészíthető bármilyen multimédiás tartalom elhelyezhető.
Igény szerint indítható bemutatók létrehozása: A rögzített bemutatókhoz használható Adobe Presenter program része az Adobe Acrobat 9 Pro Extended szoftvernek; használatával videotartalommal, narrátorszöveggel, bemutatókkal és interaktív tesztekkel színesítheti diáit.

Egyszerű videomegosztás a PDF-fájlokban: Számos videoformátumot átalakíthat FLV formátumra, így platformfüggetlenül, megbízhatóan oszthatja meg PDF-dokumentumokban videofájljait, animációit és alkalmazásait. Az Acrobat 9 használatával célközönsége minden nehézség nélkül lejátszhatja a videotartalmat attól függetlenül, hogy milyen lejátszóprogram van telepítve számítógépükön.

Dokumentumnézetek szinkronizálása: A dokumentumokban való közös navigálás biztosításával a munkatársak, ügyfelek és partnerek egyszerre kereshetik fel ugyanazokat a lapokat. Az Acrobat.com webhely szolgáltatásaival lehetővé teheti a valós idejű együttműködést a PDF-fájlokon, és helytől függetlenül úgy dolgozhat, mintha ugyanabban a helyiségben lenne munkatársaival.
Véleményezés kezelése és nyomon követése: Az interaktív dokumentum-véleményezés révén kikérheti munkatársai véleményét; a résztvevők láthatják és felhasználhatják egymás megjegyzéseit.

Szélesebb célközönség: Az ingyenes Adobe® Reader® szoftver legalább 8-as verzióját használók részt vehetnek a megosztott dokumentumok véleményezésében. Az Acrobat funkcióinak Reader-felhasználókra történő kiterjesztése révén csaknem bárki részt vehet a megkezdett projektekben.

Jelszavas védelem: A PDF-dokumentumokhoz való hozzáférést jelszavak használatával szabályozhatja. Engedélyek alkalmazásával korlátozhatja a nyomtatást, a másolást és a módosítást. Mentett jelszavait és engedélyeit egyszerűen alkalmazhatja az új

PDF-fájlokra biztonsági házirendekként.
Bizalmas adatok eltávolítása: A bizalmas szöveg, illusztrációk és egyéb információ elfedése végett végérvényesen törölheti az adott tartalmat a PDF-dokumentumból. A biztonság érdekében a PDF-fájlok terjesztése előtt ellenőrizze, hogy azok tartalmaznak-e törlendő metaadatokat, rejtett rétegeket vagy más rejtett információt.

Elektronikus űrlapok egyszerű létrehozása és kezelése: Néhány egyszerű lépéssel elektronikus űrlapokat készíthet, és ehhez sem informatikus, sem tervező segítségére nincs szüksége. Az űrlapokat létrehozhatja teljesen újként, felhasználhat egy már meglévő sablont, de papíralapú dokumentumot is átalakíthat kitölthető űrlappá. Az ingyenes Adobe Reader szoftverrel szinte bárki kitöltheti és mentheti a PDF-űrlapokat.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English 62000234
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English 62000234
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2011.03.18. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail 62000234 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail. 62000234 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  ADOBE Adobe  62000234


Nincs találat.



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!