Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail

vélemény, információ, link, értékelés


Gyártó : 

ADOBE / Adobe ADOBE

 

62000234

Már NEM rendelhető! 2011.03.18 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Adobe ADOBE

Vélemény, infoLegyen Ön, aki értékeli a terméket!
Segítse látogatóinkat, kérjük, ossza meg másokkal véleményét!


4-5 mondatos hasznos információt, értékelést
1000 Törzsvásárlói klick-kel ( pont ) jutalmazunk!

Új Vélemény megfogalmazása, információ közzététele:Név       Mail    
   
Minősítése pontokban:
felhasználó ellenőr   Állapot:

Linkek, driver letöltés
Notebook webáruház
Adobe, ADOBE kínálatunk
Adobe árlista
Szoftver ÁrLista
Garancia, driver letöltés


Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail 62000234 fotó
A fotóra csak illusztráció!

Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail fotó (csak illusztráció)
5 átlag pontszám
1 felhasználó minősítés
Nettó Ár:
Bruttó Ár:
268 990- Ft
341 617- Ft


Törzsvásárlói pont A vásárlás törzsvásárlói klick kedvezmény- klick
ADOBE eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.


Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail  használati tapasztalatok
Köszönjük, hogy megosztja véleményét másokkal is!

Kérjük, vélemény írásakor a következőket vegye figyelembe :
  • Kérjük, saját tapasztalata alapján, objektívan nyilatkozzon a termék tulajdonságairól, illetve annak előnyeiről és hátrányairól!
  • Annak érdekében, hogy mások pontosabb képet kaphassanak a termékről, kérjük, véleményét legalább néhány mondatban rögzítse!
  • A vélemények megjelenítése : Vélemény, Szerző. Az e-mail kizárólag belső használatra szolgál, arra az esetre, ha fel szeretnénk venni Önnel a kapcsolatot. Az e-mail címet bizalmasan kezeljük, NEM használjuk marketing célokra és harmadik fél részére nem adjuk át.
  • A beküldött vélemények megjelenítésre alkalmasságáról minden esetben saját belátás alapján döntünk
  • Fenntartjuk a jogot, hogy az esetleges elírásokat, helyesírási hibákat és a megjelenítésre nem alkalmas tartalmat szintén saját belátás szerint javítjuk vagy töröljük.

Ajándék ingyenes kiszállítás 100e Ft feletti vásárlás esetén!  100e Ft alatti vásárlás esetén a szállítási költség 1270.- Ft + 530.- Ft utánvét díj.
Kérjük, vásárlás előtt olvassa el! » WebÁruház Vásárlás ::: Kérdés-Válasz


Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail 62000234 vélemény, értékelések, linkekAcrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail Képzelje maga elé az elvégzendő feladatokat egy teljesen új szemszögből. Az Adobe™ Acrobat™ 9 szoftverrel minden korábbinál nagyobb hatást gyakorolhat célközönségére: valamennyi bemutató, véleményezés és ötlet kedvező benyomást kelt a felhasználókban. Tapasztalni fogja, hogy (akár táblázatokról és prospektusokról, akár video- vagy CAD-fájlokról van szó) legújabb szoftverünk milyen nagy segítséget nyújt munkája elvégzéséhez. Az időt és energiát nem kímélve létrehozott munka még vonzóbbá tehető: szinte bármely fájl tetszetős PDF-fájllá alakítható, több dokumentum egyesíthető egyetlen PDF-portfólióba, és akár multimédiás tartalom is hozzáadható. Az értékes adatok védelme révén munkája biztonsága is szavatolt. A közösen végzett munka még hatékonyabbá tehető, a véleményezés és a jóváhagyás pedig eredményesebb lehet akkor, ha a teljes munkacsoport látja és megválaszolja a megjegyzéseket már azok beírásakor. Az információ egyszerű gyűjtése, rendezése és archiválása érdekében létrehozható egy űrlap, amelyet gyakorlatilag bárki kitölthet és menthet elektronikus formátumban.

Vélemény, info a Acrobat Pro Extended 9 Windows Int. English Retail ( 62000234 ) termékünkről. Értékelés, információk, linkek : Klick Computer Számítástechnika online áruház, Web-Shop.


62000234   Adobe Gyártó : ADOBE Nincs találat.
PNR, VHB, VHP, VBE, VUE, Felbontás, Fényerő, látószög, Képarány, Kontrasztarány, Képfrissítés, Képátló, HD Ready, HDMI rövidítések, kifejezések jelentése ::: Vásárlási segédletek