Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full PSCS2HUW Technikai adatlapGyártó : 

Adobe / Adobe Adobe

   Már NEM rendelhető!

2007.05.22 óta kínálatunkban NEM szereplő termék. Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Adobe Adobe

Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full PSCS2HUW fotó
Click a(z) Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full fotóra (csak illusztráció)


Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full 

P73-04019


Nettó Ár:
Bruttó Ár:
198 260- Ft
251 790- Ft


Törzsvásárlói pont 2517- klick

  

Adobe, Adobe kínálatunk   Adobe árlista  

Szoftver bolt árlista

     


Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full Technikai adatok, műszaki paraméterek PSCS2HUWTech. Spec. Info : Adobe Photoshop CS2
Digitális varázslat a képszerkesztésben

Áttekintés

Az Adobe Photoshop jelenti a világban a professzionális képszerkesztés alapjait. Ez a konkurencia nélkül álló termék bármely felhasználási területen állandó, kiváló minőséget garantál. Segítségével kompozíciós montázsgrafikákat készíthetünk, de valósághű ecsetstílusai önmagában is alkalmassá teszik festésre, rajzolásra. Fotográfusok használhatják, mint sötétkamrát, ahol hagyományos feladatokat végezhetnek el jóval rövidebb idő alatt, alacsonyabb költséggel, valamint kijavíthatják a felvételi hibákat is. Bármely területen kívánunk publikálni, a Photoshop programban készült grafika minden esetben az első lépést jelenti a munkafolyamatban.

A magazinokat, plakátokat szerkesztő Adobe InDesign, Adobe Illustrator, valamint a videó- és multimédiaszerkesztésben használt Adobe After Effects és Adobe Premiere szoftverek, vagy más szoftverházak termékei is "mozgásképtelenek" az Adobe Photoshop által exportált képek híján. Ugyanakkor a Photoshop önmagában is alkalmas az internetre szánt vagy nyomdára optimalizált képek előkészítésére, sőt a Photoshoppal egybeépített Adobe ImageReady programnak köszönhetően akár teljes, interaktív weboldalak szerkesztését is lehetővé teszi.

Az Adobe Photoshop több díjat is nyert, és méltán érdemelte ki a grafikusok elismerését.

Az Adobe Photoshop magyar nyelvű kezelőfelülettel is kapható.

Rendszerkövetelmények

Rendszer: Mac OS X 10.2.8-10.4
Processzor: PowerPC G3, G4, G5
Képernyő: 1024x768 - 16 bit
Memória: 320 MByte
Tárhely: 750 MByte
CD-ROM meghajtó
Egyéb: Internet a termék aktiválásához
A szoftver az Intel rendszerű Macintosh gépeken is megfelelően működik.
Rendszer: Microsoft Windows 2000 (SP4), XP (SP1)
Processzor: Intel Xeon, Xeon Dual, Centrino, Pentium III, IV vagy újabb
Képernyő: 1024x768 - 16 bit
Memória: 320 MByte
Tárhely: 650 MByte
CD-ROM meghajtó
Egyéb: Internet a termék aktiválásához

Új funkciók

Forradalmi Távlatpont (Vanishing Point)
Töredék idő alatt hihetetlen eredményeket érhetünk el az Távlatpont (Vanishing Point) eszközzel, mivel a klónozó, festő, beillesztő eszközök mind az általunk meghatározott perspektivikus felületen működnek. Így most már könnyedén javíthatjuk perspektivikus képeinket is.

Összetett rétegkezelés
Sokat fejlődött a rétegkezelés. Sokkal könnyebb a kijelölés, a mozgatás, a csoportosítás, a transzformálás és a körbevágás is. Az elemeket egyszerűen a segédvonalakhoz is igazíthatjuk.

3D-s rétegek
Mindig úgy tanultuk, hogy a rétegeket a legkönnyebb úgy megérteni, ha úgy gondolunk rájuk, mintha írásvetítő- vagy filmfóliát raknánk a képre, amit mozgathatunk.
Az új lehetőségeknek köszönhetően ezt a fóliát most már nemcsak mozgatni, hanem hajlítgatni, gyűrni és torzítani is lehet. Így szinte tökéletesen megvalósul a 3D-s réteg.

Intelligens elemek (Smart Object)
Többé nem kell attól félni, hogy a vektoros kép minősége - a Photoshop programba beágyazva - minden módosításnál (forgatás, nagyítás, kicsinyítés) romlik. Az Adobe Illustrator fájlok importálás után is megtartják vektoros tulajdonságukat, így a minőségük nem romlik szerkesztés közben.

Sorozatos RAW (nyers digitális képformátum) feldolgozás
Felgyorsíthatjuk a RAW fájlokkal való munkát az egy időben történő képfeldolgozással. A képeket az általunk választott formátumba menthetjük - beleértve a DNG formátumot is (DNG: Digitális Negatív Specifikáció. Bővebb információ itt). Mindebben sokat segít az expozíció, árnyék, világosság, kontraszt, és más értékek automatikus korrekciója.

Továbbfejlesztett szemcsézettség-eltüntetés
Könnyen finomíthatjuk digitális fényképeinket, hogyha túl magas ISO értékkel fotóztunk, és emiatt túl szemcsés lett. Emellett a JPG tömörítési hibáit is eltüntethetjük.

32 bites HDR (High Dynamic Range = Magas Dinamikus Tartomány)
Most már problémamentesen készíthetünk és szerkeszthetünk 32 bites színmélységű képeket, így még mélyebb sötét és világos tartományokat tudunk létrehozni. Akár több exponálást is egyesíthetünk egyetlen 32 bites képpé.

Testre szabható munkaterület és menü
Kényelmesebben dolgozhatunk a még jobban testre szabható Adobe Photoshop programmal. Beállíthatjuk, melyik munkatípusnál (retusálás, internetes munka, nyomtatás) mely funkciók látszódjanak, vagy csak kiemeljük, hogy könnyebben megtaláljuk.
A programban számos változatot előre beállítottak, köztük a Photoshop CS2 új funkcióit is, így hamar megtalálhatjuk és kipróbálhatjuk az új lehetőségeket.

Vörös szem eltüntetése
Egyetlen kattintással kijavíthatjuk a vörös szem effektus hatásait. Beállíthatjuk a pupilla méretét és a vörös hatás erősségét is. És mindezt természetesen 16 bites környezetben is.

Helyi javító ecset (Spot Healing Brush)
Újabb nagyszerű segítséget kaptunk a nemkívánatos elemek eltüntetésére. Ezzel az eszközzel csak rákattintunk az eltüntetni kívánt területre, és bejelöljük, majd a program automatikusan megkeresi azokat a képrészleteket, amikkel ki tudja pótolni a kiválasztott területet. Nemcsak bemásolja az új képpontokat, hanem az eredeti környezethez hozzá is igazítja.

Adobe Bridge
Központi fájlmenedzselő program (mint a korábbi File Browser), amely segít a fájlok keresésében, rendezésében. Nézőképet láthatunk a fájlokról (minden Adobe fájlformátumról), láthatjuk az Adobe Version Cue projekteket, és szerkeszthetjük a fájlokhoz tartozó metaadatokat.

Az Adobe Bridge egységesíti a Creative Suite programok színkezelését.
További segítséget nyújt a program azzal, hogy Java Script nyelven programozható, így akár folyamatokat is automatizálhatunk vele.

WYSIWYG font menü (WYSIWYG: What You See Is What You get = amit lát, azt kapja)
Sokkal könnyebben megtalálhatjuk a legmegfelelőbb betűt, hiszen az Adobe Photoshop betűlistájában a betű neve mellett az alakját is láthatjuk.

Azonnali videonézet
Akár videokonferencián is bemutathatunk egy Adobe Photoshop grafikát. Csak egyetlen kattintás, és az Adobe Photoshop CS képei megjelennek a TV-n, ami IEEE 1394/FireWire/i.LINK kapcsolattal van összekötve a számítógéppel.

Adobe Stock Photos
Az Adobe elindított egy folyamatosan bővűlő digitális képboltot, ahol kiváló fotókat lehet letölteni és megvásárolni. Ez a képbolt került beépítésre a Creative Suite csomagba.
A bővített kulcsszavas rendszernek köszönhetően könnyen megtalálhatjuk az ideális képet (jelenleg csak angol keresőszavakkal).
A letöltés működik Magyarországon is, a vásárlási szolgáltatás beindítása még folyamatban van.

Expozíció javítása
Ha egy képet alul- vagy túlexponáltunk, és ezt szeretnénk javítani, akkor a korábbi - kissé nehéz - módszer helyett választhatjuk az expozíció korrekciót, ahol könnyedén világosíthatjuk, illetve sötétíthetjük a képet úgy, mintha csak a fényképezőgépen állítanánk az expozíciós időt.

Optikai lencse korrekció
Ez a funkció tulajdonképpen egy optikai műhely, ahol minden lencsével kapcsolatos torzulást, módosulást javíthatunk.
Mindjárt az elején egy rácshálót látunk, ami segít minket, hogy az egyenes vonalak valóban egyenesek legyenek. Így a képet könnyedén beforgathatjuk a pontos szögbe.
A fényképezőgép lencsetorzulásait is könnyedén kijavíthatjuk ezzel a funkcióval. Emellett a perspektivikus torzulást, a kromatikus aberrációt (a vörös-cián és a kék-sárga szegélyek javítása, ahol túl fényes a kép), vignetta, stb.. problémákat is megoldhatjuk.

Új homályosító (életlenítő) eszközök (Blur)
Az eddig megszokott életlenítő eszközök mellé még újabbak társultak, így most már 11 különféle homályosítási lehetőségünk van. Ezek a következőek:
Alakzat életlenítése (Shape Blur), Átlag (Average), Bemozdulás (Motion Blur), Doboz életlenítése (Box Blur), Életlenítés (Blur), Felület életlenítése (Surface Blur), Gauss életlenítés (Gaussian Blur), Körkörös bemozdulás (Radial Blur), Lencsefolt (Lens Blur), Szelektív életlenítés (Smart Blur), Több életlenítés (More Blur)

Speciális effektus szűrőkkel
Most már több, mint 95 szűrővel kapjuk az Adobe Photoshop programot. A Szűrőgalériát használva könnyen áltátjuk őket, és egy időben több szűrőt is használhatunk, így igazán érdekes hatásokat hozhatunk létre.

Internetes animációk
Weboldalra könnyedén készíthetünk animált (mozgó) GIF-et az Adobe Photoshop programon belül úgy, ahogyan azt már megszokhattuk a Photoshop alkalmazáshoz tartozó Adobe ImageReady programban.

Még fejlettebb automatizálás
Képfeldolgozáshoz, RAW fájlok kezeléséhez és animációk szerkesztéséhez még jobb automatizálási funkciók érhetők el.

Esemény alapú szkriptelés (Event-based script)
Könnyebben és gyorsabban készíthetünk szkripteket, így segítve a képszerkesztést.

Változók (Variables)
A programozásból ismert változókkal elláthatjuk az ismétlődő grafikát, így automatizálva a designt adatbázisból.

Továbbfejlesztett Webgaléria
Most már az internetes képgalériába nemcsak képeket helyezhetünk be, hanem hangot és animációt is.

Funkciók

Háttérradír (Background Eraser)
Segítségével egy kontúr mentén az ecset közepén lévő színt és az ahhoz hasonló színeket törölhetjük, az ecset szélén lévő szín és az ahhoz hasonló színek meghagyásával.

Kibontóeszköz (Extract Image)
Egy előre meghatározott, de akár változó szélességű zónában is kereshetünk kontúrokat, majd az ezen kívül eső részeket törölhetjük. Így viszonylag könnyen kimaszkolhatunk összetett, a háttérrel egybefolyó tárgyakat is a képből.

Előzmény ecset (History Brush)
Segítségével az előzmények palettában meghatározott valamelyik korábbi verziót, vagy pillanatfelvételt vehetjük alapul, azt festhetjük vissza.

Művészi előzmény ecset (Art History Brush)
Az előző eszközzel megegyező funkció, de munka közben előre meghatározott művészi stílust utánozhatunk általa.

Integrált Adobe ImageReady
Segítségével a program képes JavaScript RollOver, GIF animáció és bármilyen - az internetes világban népszerű - képformátum exportálására, és komplett HTML oldalak elmentésére is.

Vektoros rajzeszközök
Egyszerű alapformák (téglalap, lekerekített téglalap, ellipszis, sokszög, vonal) és Bézier eszköz, amelyekkel készített elemeket akár kombinálhatunk is. Az Illustrator programból beimportált vektoros elemeket is képes az alkalmazás vektoros formában megőrizni, sőt a szöveg is szerkeszthető marad. Vektoros elemek lehetnek maszkok, amelyeket PDF-be történő exportáláskor is megőriz a program.

Rétegstílusok (Layer Styles)
Bármely rétegre tudunk előre paraméterezett stílust alkalmazni, ami ráadásul dinamikusan változik a réteg tartalmával. Tehát ha pl. vetett árnyékot szimulálunk, akkor bármi, ami arra a rétegre kerül, vetett árnyékot kap. Ezeket a rétegstílusokat elmenthetjük, egyik rétegről a másikra át is másolhatjuk, és bármikor kitörölhetjük őket.

Javított PDF-export
PDF-ben megőrizhetjük a rétegeket, az áttetszőséget és a vektoros objektumokat.

Objektumalapú szeletelés (Slicing)
A funkció által egy kiválasztott elemet, elemcsoportot, vagy réteget vehetünk alapul, és arra méretezhetjük a HTML szelet méretét. Amennyiben a szerkesztés során ezek az elemek megváltoznak, a HTML szelet mérete dinamikusan követi a változást.

Kézi szeletelőeszköz
Ez a hagyományos eszköz lehetőséget kínál egy nagyobb kép több kisebbre történő felszeleteléséhez, hogy pl. a kép különböző részein más-más tömörítési algoritmusokat alkalmazva tovább csökkenthessük a fájlméretet.

Szeletenként változó tömörítési algoritmusok
Egy fotót elmenthetünk JPG vagy PNG, logót GIF formátumban, formázott szöveges részt SVG formátumban. Egyszerű animációkat animált GIF, vagy akár Flash formátumba tömöríthetünk. Emellett a sima szöveges részeket HTML formátumban is hagyhatjuk. Mindezt a "Save for the Web" ablakban állíthatjuk be, ahol ezeket a különálló szeleteket GoLive HTML oldalba szedhetjük össze.

Különféle tömörítési minőségek
8 bites alfacsatornát használhatunk maszkként, így egy képen belül a képtömörítési minőség eltérő lehet.

Fejlett rétegkezelés
A rétegeket színkódolhatjuk, csoportosíthatjuk, maszkként használhatjuk. Alkalmazhatunk minden alatta lévő rétegre vonatkozó módosító réteget, vagy egy-egy réteg tartalmát egy rétegmaszkkal visszavonható módon kitakarhatjuk, rétegstílusokat másolhatunk egyik rétegről a másikra. PDF és TIFF formátumokban megőrizhetjük a rétegeket.

Eszközminták (Preset Manager)
Itt egy helyen hozzájuthatunk az összes egyéni beállítást lehetővé tevő, és azok megőrzését biztosító párbeszédablak elmentett paramétereihez.

Rugalmas szövegkezelés
A szöveget közvetlenül a grafikán szerkeszthetjük, ehhez nem kell külön ablakot megnyitnunk. Az Adobe llustrator programhoz és az Adobe InDesign alkalmazáshoz hasonlóan a paragrafus és karakter palettában szabályozhatjuk a betűk stílusát, formátumát, szedési módját.

Szövegtorzítás (Warping)
15 effektus áll rendelkezésre, úgymint elforgatás, torzítás, eltolás, görbítés, stb., és mindezek után a szöveg szerkeszthető marad.

Különféle színrendszerek kezelése
A program nem csak az RGB, hanem a CMYK, a Lab, a Duotone és a direkt színrendszereket is kezeli.

Színcsatornák
Lehetőségünk nyílik képeink szerkesztésére színcsatornánként, amivel szebb retusálást érhetünk el.

Maszkolás
A rétegehez olyan maszkot adhatunk, mint amit a hagyományos fényképezésnél megszokhattunk. A maszkok használatával hihetetlen mértékben kitárulnak szerkesztési lehetőségeink, hiszen így a réteghatárokat pontosabban megadhatjuk, vagy akár az éleket is finomíthatjuk.
A maszkokat ugyanúgy szerkeszthetjük, mint a szürkeárnyalatos képeket, így akár szűrőket is alkalmazhatunk. Ennek köszönhetően fantasztikus eredményeket érhetünk el.

Korlátlan bővítési lehetőségek
Az Adobe Photoshop programhoz hihetetlen mennyiségű bővítmény (plugin) kapcsolható, így képszerkesztési lehetőségeink valóban korlátlanok. Közülük számos plugin ingyenes. A Trans-Europe Kft. által forgalmazott bővítmények itt találhatóak.

Közép-európai támogatás
Lásd: Central European verzió sajátosságok

Kiterjesztett betűkészlet-támogatás
Az Adobe Photoshop támogatja a legtöbb rendszerfontot úgy, mint számos egyéb fontkészítő cég termékeit, amelyeket a grafikai felhasználók igen sokféleképpen és számos kiadvány elkészítésére használhatnak.

Helyesírás-ellenőrzés
Az Adobe Photoshop folyamatosan lehetővé teszi a helyesírás ellenőrzését.

Többfunkciós fájlböngésző (File Browser)
Az Adobe Photoshop fájlböngészőjét akár képnyilvántartó rendszernek is használhatjuk. Újdonságok: Jobb nézőkép, képrendezés, egyszerű keresés, kulcsszavas keresés, stb...

Színegyeztető rendszer (Match Color)
Néhány gombnyomással átvihetjük egyik kép színvilágát egy másik képre. Így pl. a csúcsfényeket, fekete pontokat tehetjük egységessé, hogy jól alkalmazkodjanak az adott arculathoz. De felgyorsíthatjuk a retusálást, hiszen pl. ugyanarról a tárgyról stúdióban készített képeink közül elegendő egyet kijavítanunk, majd az "eredményt" átvihetjük a többi képre.

Hisztogram (színeloszlás) paletta
Külön palettán is láthatjuk a kép aktuális hisztogramját, így a kép teljes szerkesztése közben (pl. akár radírozás közben is) láthatjuk a teljes képi színeloszlást. Ennek köszönhetően figyelni tudunk a túlzott tónusokra, amelyek a nyomtatásnál festékterhelési gondokat okozhatnak, vagy megakadályozhatjuk a csúcsfényeknél a képi információvesztést.

Mélytónusok és csúcsfények részeinek (Shadow/Highlight) javítása
Az Adobe Photoshop programban a kép nagyon sötét (alulexponált) és nagyon világos (túlexponált) részeit - amelyek szabad szemmel alig, vagy egyáltalán nem látszanak már - tehetjük láthatóvá. Mindezt a régi hosszas és fárasztó munka helyett gyorsan, egy könnyen kezelhető eszköz segítségével. Az így korrigált kép sötét/világos részei színtelítettek és információdúsak lesznek, miközben a kép középtónusú részeit nem módosítjuk. És mindehhez nem szükséges se maszkolás, se másfajta szelekció.

Görbére írt szöveg
Az Adobe Photoshop programban is bármilyen vektorosan rajzolt görbe mentén írhatunk rövid szöveget. Természetesen mind a görbét, mind a szöveget a későbbiekben továbbszerkeszthetjük.

Integrált .RAW támogatás
A professzionális digitális fényképezőgépek használatával lehetőségünk nyílik képeink elmentésére a megszokottól eltérően a nyers, úgynevezett .RAW formátumban is. Eddig az Adobe Photoshop csak külön megvásárolható plugin (bővítmény) használatával tudta ezen fájlokat beolvasni. Mostantól ezt minden külső segítség nélkül megtehetjük.

A támogatott kameratípusok listája folyamatosan bővül. A teljes listát ezen a címen találhatjuk, ahonnan a bővítőcsomag is ingyenesen letölthető (a letöltés után a kicsomagolt "Camera Raw.8BI" nevű fájlt be kell másolnunk a Photoshop Plug-ins könyvtárba, ott is a File Formats nevű mappába. A közép-európai verziót használók esetében a "Plug-ins HU" könyvtárba is be kell másolni).

16 bites képszerkesztés
Az Adobe Photoshop programban a képeket 16 bit színmélységben tudjuk szerkeszteni, így azok színvilága hihetetlenül kitárul.

Macromedia Flash fájl exportja (SWF export)
Az Adobe Photoshop verzióhoz tartozó Adobe ImageReady programmal készíthetünk SWF fájlokat a vektoros tulajdonságok megőrzésével.

Rétegösszeállítások (Layer Comp)
Az Adobe Photoshop képszerkesztése közben gyakran előfordul, hogy egyazon kép több variációját készítjük, amikor is a különbségeket a rétegek ki- és bekapcsolásával érjük el. Viszont ha a Photoshop programot használjuk, ez nem okoz többé problémát, mert az aktuális rétegbeállításokat (látható - nem látható, pozíció, stílus) elmenthetjük. Így a különböző variációk között ezen rétegösszeállítások segítségével válthatunk. Sőt! Egyetlen gombnyomással kimenthetjük a változatokat külön fájlokba, vagy egyetlen PDF dokumentumba.

Nem négyzet alakú képpontok használata
Az Adobe Photoshop most már a videószerkesztésben is segít minket. Korábban nehézkes volt NTSC, PAL vagy anamorfikus torzítású képek készítése. Most viszont a kép végső megjelenését láthatjuk.
 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 5,0


Készült: Miskolc, 2007.05.22. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full PSCS2HUW Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full. PSCS2HUW eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Adobe Adobe  PSCS2HUW

Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full


Adobe Photoshop CS 2 Windows HU Full PSCS2HUW műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


Nincs találat.Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!