ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék 90MB0HI0 M0EAY0 Technikai adatlapGyártó : 

Egyeb / Alaplap Egyeb

   Már NEM rendelhető!

2016.05.03 óta kínálatunkban NEM szereplő termék. Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Alaplap Egyeb

ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék 90MB0HI0-M0EAY0 fotó
Click a(z) ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék fotóra (csak illusztráció)


ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék 

Bolt


Nettó Ár:
Bruttó Ár:
11 660- Ft
14 808- Ft


Törzsvásárlói pont 148- klick

  

Alaplap, Egyeb kínálatunk   Alaplap árlista  

Alap, processzor, memória bolt árlista

     


ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék Technikai adatok, műszaki paraméterek 90MB0HI0-M0EAY0Tech. Spec. Info : Socket 1150, Intel H81, 2 x DIMM Max. 16 GB DDR3, 1 db PCIe x16, 2 db PCIe 2.0 x1, 2 db 6 Gb/s SATA-csatlakozó, 2 db 3 Gb/s SATA-csatlakozó, 1 x Gigabit LAN, Realtek ALC887 8 csatornás hangkodek, 2 USB 3.0/2.0, 6 USB 2.0, uATX

Asus H81M-K alaplap gyártói weboldal

Asus H81M-K alaplapA Micro-ATX H81 intuitív UEFI BIOS-szal, kiemelkedő teljesítményű integrált grafikus kártyával és különleges USB 3.0 sebességgel kényeztet.


Teljesítményoptimalizálás

USB 3.0 Boost (UASP-támogatás)
A normál USB 3.0-nál 170 százalékkal gyorsabb

Az ASUS USB 3.0 Boost technológia támogatja az UASP (USB Attached SCSI Protocol) nevű protokollt Windows 8 alatt. Az USB 3.0 Boost technológia használatával az USB-eszközök átviteli sebessége lényegesen, az USB 3.0 egyébként is magas sebességéhez képest akár 170 százalékkal megnő. Az ASUS szoftvere automatikusan felgyorsítja az adatok áramlását a kompatibilis USB 3.0 perifériák esetén, nincs szükség külön felhasználói beavatkozásra.

A világ elsőként támogatja az USB 3.0 UASP-t ? azonnali 170%-os sebességugrás.
Teljeskörű USB 3.0 megoldás ? teljesítményugrás Turbo vagy UASP módban a legtöbb USB-eszköz esetén.
Azonnali teljesítményugrás ? az automatikus felismerés mindig a legjobb teljesítményt biztosítja.


GPU Boost
Feszegesse csak az iGPU korlátait!

A GPU Boost az integrált GPU-t gyorsítja tovább az extrém grafikus teljesítmény érdekében. A felhasználóbarát felületen rugalmasan állíthatók a frekvenciák. Használatával egyszerűen végezhetők el a rendszerszintű frissítések mindenféle típusú használathoz.


Network iControl
Valós idejű hálózati sávszélesség-felügyelet

Egyetlen kattintással megnövelhető az éppen használt alkalmazás hálózati forgalmának prioritása, valamint beállíthatók meghatározott időben bekapcsoló, kedvenc profilok. Kerülje el a hálózat bedugulását, gyorsítsa fel a letöltéseket és legyen nyugodt afelől, hogy az online játékok optimálisan futnak ? mindezt egyetlen, természetes módon kezelhető felhasználói felületről beállítva.


USB 3.0 integrációs
Dupla USB-hozzáférés, dupla kényelem

Az ASUS a hátlapon teszi elérhetővé teszi az USB 3.0 csatlakozást. Próbálja ki a legmodernebb, azonnal használható adatátviteli megoldást, amellyel akár tízszer gyorsabban vihetők át az adatok, mint USB 2.0-val. Alaplapjaink nagyobb kényelmet kínálnak a nagysebességű kapcsolatok terén.

SATA 6.0 Gb/s
Kétszeres sebesség

Az ASUS 6,0 Gb/s sebességű SATA csatlakozókat biztosít, amelyek a 3 Gb/s SATA-rendszerekhez képest nagyobb stabilitást, gyorsabb adatátvitelt és dupla sávszélességet kínálnak.


EZ DIY
Q-Slot
A PCI Express alkatrészek egyszerű eltávolítása

Nyomja meg Q-Slot szorítóját, és a grafikus kártyák szinte kiugranak. A szorítócsipesz nagy szárnyat kapott, hogy ne kelljen kínlódni a legnagyobb grafikus kártyák behelyezésével és eltávolításával sem.


Exkluzív funkciók Windows 8-funkciók
ASUS Boot Setting (rendszerindítási beállítások)
Többféle rendszerindítási lehetőség

Az ASUS Windows 8-hardveroptimalizálásának köszönhetően az ASUS Boot Setting funkció nagyobb rugalmasságot kínál a PC rendszerindítási folyamatának hangolása terén. A rendszer indulási ideje 2 másodpercre* csökkenthető a zökkenőmentesebb felhasználói élmény érdekében Windows 8 alatt ? sőt, a Windows korábbi verziói alatt is. Továbbá egyetlen kattintással beléphet közvetlenül a BIOS-ba, egy felhasználóbarát felületen keresztül, hogy gyorsan kiválassza a rendszer preferált indítási módját: a néhány másodperc alatti, vagy normál változatot. Akármelyik is legyen az Ön választása, a rendszer elmenti, és ezután nem kell minden egyes bekapcsolásnál kiválasztania.
*Egyes modelleken


Probe II Sense
Praktikus rendszerfigyelés

Az ASUS népszerű, valós idejű rendszerfigyelő szoftvere immár Windows 8 alatt is elérhető. A Windows 8 kezdőképernyőjén egy élő csempével segít a teljes PC-t felügyelni és ha kell, gyors beavatkozásokat tenni. A Probe II Sense a Windows Store-ból elérhető ingyenes alkalmazás.


További jellemzők

AI Suite 3
Az innovatív ASUS-funkciók egyetlen pontból elérése

Az ASUS AI Suite 3 vadonatúj felhasználói élményt kínál a még áttekinthetőbb, még vonzóbb, a nagyobb monitorokat is támogató felületével. Az ASUS összes exkluzív funkcióját egyetlen, egyszerűen kezelhető csomagba fogja össze, egy helyen elérhetővé és módosíthatóvá téve a túlhajtás, az energiafogyasztás, a ventilátorsebességek, a feszültségek és még sok más beállításait. Ez a multifunkciós alkalmazás sokszínű, egyszerűen használható eszközöket kínál, hogy nem kelljen váltogatni a különféle segédprogramok között.


EPU
Mindenre kiterjedő energiatakarékosság és részletes CPU-fogyasztási beállítások

Kóstoljon bele a világ első, valós idejű energiatakarékossági rendszerébe az AI Suite 3 segédprogrammal. Takarékoskodjon a rendszer által használt összenergiával: az alrendszer felismeri a PC aktuális terhelését és intelligens módon, valós időben szabályozza a rendszer áramfogyasztását. A CPU fogyasztása meghatározott szintre csökkenthető, és ha kell, a további megtakarítás érdekében kézzel bekapcsolható a Max. energiatakarékos üzemmód, még hatékonyabbá téve a PC energiafelhasználását.


Fan Xpert
Külön CPU- és házventilátor-vezérlés

Az ASUS Fan Xpert intelligens módon teszi lehetővé a CPU- és a házventilátorok szabályozását a ? különböző éghajlati területek és körülmények, illetve a PC tényleges terhelése által okozott ? különféle környezeti feltételekhez igazodva. A gyárilag beállított többféle felhasználói profillal szabályozható a ventilátorok sebessége a csendes, hűvös környezet elérése érdekében.


CrashFree BIOS 3
Sérült BIOS-adatok helyreállítása USB-tárolóról

Az ASUS CrashFree BIOS 3 segítségével helyreállíthatók a sérült BIOS-adatok egy BIOS-fájlt tartalmazó USB-tárolóról vagy CD-ről. Ezzel a segédprogrammal megtakaríthatók a csere BIOS-lapka vásárlásának költségei és bosszúsága.

EZ Flash 2
Egyszerű BIOS-frissítés USB-ről, az operációs rendszeren kívülről

A BIOS gyorsan, még az operációs rendszerbe belépés előtt frissíthető egy USB-meghajtóról. Pár kattintás az egész, se floppyra, se az operációs rendszer alatt futtatandó frissítő segédprogramra nincs szükség.


CPU- és lapkakészlet-funkciók
Intel® LGA1150 4. generációs Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® processzorokra felkészített
Az alaplap az Intel® LGA1150 tokozású legújabb, 2. generációs Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® processzorait is támogatja, amelyek beépített iGPU-ja, memória- és PCI Express vezérlője dedikált lapkakészletekkel támogatja az alaplapi grafikus kimenetet, kétcsatornás (4 DIMM modul) DDR3 memóriát és 16 PCI Express sávot kezel. Ez kiváló grafikus teljesítményt eredményez. Az Intel® 4. generációs Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® processzorai jelenleg a világ legerősebb, ugyanakkor energiatakarékos CPU-i közé tartoznak.


Intel® H81 Express lapkakészlet
Az Intel® H81 Express egy egylapkás rendszer az LGA1150-es tokozású, 4. generációs Intel® Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® processzorok támogatásához. Soros pont-pont kapcsolatokkal javítja a teljesítményt, növelve a sávszélességet és a stabilitást. Natív módon támogat akár max. 2 db, az USB 2.0-nál akár tízszer nagyobb átviteli sebességű USB 3.0 csatlakozót. Továbbá az Intel® H81 Express lapkakészlet iGPU-funkcionalitást is kínál, hogy a felhasználók élvezhessék az Intel legmodernebb integrált grafikus funkcióit.


Intel® Smart Connect technológia
Automatikus alkalmazásfrissítés és rövidebb várakozás

A számítógép a weben keresztül kaphatja a frissítéseket a kiválasztott alkalmazásokhoz, akár a gép alvó állapotában is. Ez azt jelenti, hogy kevesebbet kell várakozni az alkalmazásokra és a felhővel szinkronizálásra, vagyis összességében hatékonyabb a tevékenység a géppel.

Intel® Rapid Start technológia
A PC azonnali felébresztése alvó módból

A számítógép másodpercek alatt feléled az alacsony fogyasztású hibernált állapotból. A rendszermemóriát a kijelölt SSD-re elmentve gyorsabban fel tud éledni a gép, mégis alacsonyan tartható a fogyasztás.

*Az Intel® H81 lapkakészlet korlátai miatt az Intel® Rapid Start technológia csak a BIOS beállítóprogramból konfigurálható.


GreenASUS
Az alaplapok megfelelnek az Európai Unió Energy-related Products (ErP) előírásainak. Az ErP megköveteli, hogy a termékek komoly energiatakarékossági szinteknek feleljenek meg az áramfogyasztást illetően. Ez teljesen illeszkedik az ASUS jövőképébe, hogy környezetbarát, energiatakarékos termékeket fejlesszen folyamatos tervezéssel és innovációval, csökkentve a termékek széndioxid-lábnyomát és ezáltal enyhítve az ökológiai hatásokat.Műszaki adatok


CPU
Intel® Socket 1150 foglalat 4. generációs processzorokhoz Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® processzorok
Támogatja az Intel® 22 nm CPU-kat
Támogatja az Intel® Turbo Boost 2.0 technológiát
* Az Intel® Turbo Boost technológia támogatása függ a CPU típusától.
* A támogatott CPU-k listája a www.asus.com oldalon olvasható


Lapkakészlet
Intel® H81


Memória
2 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 1600/1333/1066 MHz Nem ECC, nem pufferelt memória
kétcsatornás memória architektúra
Támogatja az Intel® Extreme Memory Profile-t (XMP)
* A Hyper DIMM támogatása az adott CPU egyéni fizikai jellemzőitől függ.
* A memória QVL (minősített szállítók listája) a www.asus.com webhelyen és ebben a kézikönyvben található.
* Az Intel® lapkakészlet korlátozásai miatt az 1600 MHz-es és gyorsabb DDR3 memóriamodulok XMP módban az 1600 MHz-es DDR3-nak megfelelő maximális átviteli sebességgel fognak működni.


Grafikus megjelenítés
Integrált grafikus processzor
Multi-VGA kimenet támogatása: DVI/RGB csatlakozók
- DVI-kimenet támogatása max. 1920 x 1200 (@ 60 Hz) felbontással
- RGB-kimenet támogatása max. 1920 x 1200 (@ 60 Hz) felbontással
Maximális megosztott memória: 1024 MB
Az Intel® InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD technológiák, Insider™ támogatása


Bővítőhelyek
1 db PCIe x16
2 db PCIe 2.0 x1


Háttértár
Intel® H81 chipset :
2 db 6 Gb/s SATA-csatlakozó, sárga
2 db 3 Gb/s SATA-csatlakozó, sötétbarna
Az Intel® Rapid Start és Intel® Smart Connect technológiák támogatása *1


LAN
Realtek® 8111G, 1 x Gigabit LAN vezérlő


Audioformátumok
Realtek® ALC887 8 csatornás nagyfelbontású hangkodek *2
- Támogatott funkciók: Bedugott csatlakozók felismerése, az előlapi csatlakozók funkciójának átváltása


USB-csatlakozók
Intel® H81 chipset :
2 USB 3.0/2.0 csatlakozó (2 a hátlapon, kék)

Intel® H81 chipset :
6 USB 2.0 csatlakozó (2 a hátlapon, Fekete, 4 az alaplap közepén)


Speciális jellemzők
ASUS EPU :
- EPU

Exkluzív ASUS-funkciók :
- GPU Boost
- Anti Surge (túlfeszültség elleni védelem)
- AI Suite 3
- Ai Charger
- ASUS UEFI BIOS, EZ módban felhasználóbarát grafikus felülettel
- Network iControl
- USB 3.0 Boost
- Disk Unlocker

ASUS csendes hűtési megoldás :
- Stílusos, ventilátor nélküli, hűtőbordás megoldás
- ASUS Fan Xpert

ASUS EZ DIY :
- ASUS CrashFree BIOS 3
- ASUS EZ Flash 2

ASUS Q-Design :
- ASUS Q-Slot


Támogatott operációs rendszerek
Windows® 8
Windows® 7


Hátoldali I/O-portok
1 db PS/2 billentyűzet (lila)
1 db PS/2 egércsatlakozó (zöld)
1 db DVI kimenet
1 db D-Sub
1 db LAN (RJ45) port
2 db USB 3.0 (kék)
2 db USB 2.0
3 db audio jack


Internal I/O
2 db USB 2.0 csatlakozó további 4 USB 2.0 port használatához
2 db 6 Gb/s SATA-csatlakozó
2 db 3 Gb/s SATA-csatlakozó
1 db CPU-ventilátor csatlakozó (1 db 4 tűs)
1 db házventilátor-csatlakozó (1 db 4 tűs)
1 db S/PDIF ki tüskés csatlakozó
1 db 24 tűs EATX tápcsatlakozó
1 db 4 tűs ATX 12 voltos tápcsatlakozó
1 db előlapi audiocsatlakozó (AAFP)
1 db belső hangszórócsatlakozó
1 db előlapi csatlakozó
1 db CMOS-törlő jumper


Tartozékok
felhasználói kézikönyv
2 db 6,0 Gb/s Serial ATA kábel
I/O Shield


BIOS
64 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 2.0a, Multi-language BIOS, ASUS EZ Flash 2, ASUS CrashFree BIOS 3, Kedvencek, Gyorsjegyzet, Utolsó módosítások napló, F12 PrintScreen, F3 gyorsbillentyű funkció és ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect, soros jelenlét-észlelés) memóriainformációk


Kezelhetőség
WfM 2.0, DMI 2.0, WOL by PME, PXE
Támogatási CD


Meghajtók
ASUS segédprogramok
EZ Update
Vírusirtó program (OEM verzió)


Méret szabvány
uATX kivitelezés
8.9 " x 6.9 " ( 22.6 cm x 17.5 cm )


Megjegyzés
*1-1:Az Intel® H81 lapkakészlet korlátai miatt az Intel® Rapid Start technológia csak a BIOS beállítóprogramból konfigurálható.
*1-2:Ezek a funkciók a CPU típusától függően fognak működni (vagy sem).
*2:A nyolccsatornás audiokimenet kihasználásához válasszon olyan házat, amelynek az előlapjában HD audiomodul található
Alaplap eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:4  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 4,0


Készült: Miskolc, 2016.05.03. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék 90MB0HI0 M0EAY0 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék. 90MB0HI0-M0EAY0 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Egyeb Alaplap  90MB0HI0-M0EAY0

ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék


ASUS H81M-K alaplap - Már nem forgalmazott termék 90MB0HI0-M0EAY0 műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


 Alaplap Gigabyte GA-B250-FinTech, Chip gyártó: Intel, Processzor foglalat: Socket 1151, Chipset: B250, Memória foglalat: 4 x DDR4, Max. Memória sebesség: 2400 MHz, Max Memória: 64 GB, Alaplap méret: ATX
 ár : 13 957-Ft

 Rendelhető
 Alaplap Gigabyte H310M S2H, Chip gyártó: Intel, Processzor foglalat: Socket 1151, Chipset: H310, Memória foglalat: 2 x DDR4, Max. Memória sebesség: 2666 MHz, Max Memória: 32 GB, Alaplap méret: micro ATX
 ár : 20 612-Ft

 Érdeklődjön
 Gigabyte GA-B250M-D3H Alaplap s1151, Intel® B250, 4x2133/64GB, 2xPCI-Ex16, 2xPCI, 6xSATA3, 1xM.2SATA, 1xGBLAN, 6xUSB2.0, 6xUSB3.1, DSUB-DVI-HDMI-DP
 ár : 24 181-Ft

 Érdeklődjön
 ASUS PRIME H310M-A Alaplap, Processzor gyártó: Intel, CPU Foglalat: Socket 1151, Integrált videókártya: Van, DVI: Van, HDMI: Van, Max. memória mérete: 32 GB, Méret szabvány: microATX
 ár : 25 451-Ft

 Érdeklődjön
 ASUS PRIME B360M-K alaplap, Termék osztály: Gamer, Chipset gyártó: Intel, Chipset típus: B360, CPU foglalat: Intel LGA1151, Memória foglalat: DDR 4, Memória foglalatok száma: 2 db, Formátum: mATX, PCI-E x16 3: 1 db, Serial ATA 3:
 ár : 27 140-Ft

 Érdeklődjön
 ASUS PRIME H310-PLUS Alaplap, Processzor foglalat: LGA 1151, Alaplap méret: ATX, Chip készlet: Intel H310, Memória típusa: DDR4, Memória architektúra: Dual Channel, Memória foglalat száma: 2 db, Memória maximális órajele: 2666 MHz
 ár : 30 417-Ft

 Érdeklődjön
 Asus PRIME H270-PLUS Alaplap s1151. Processzor foglalat: LGA1151, Csomagolás: Dobozos,
 ár : 34 201-Ft

 Rendelhető
 Gigabyte H170-HD3 Alaplap, Chip gyártó: Intel, Processzor foglalat: Socket 1151, Chipset: H170, Memória foglalat: 4 x DDR4, Max. Memória sebesség: 2133 MHz, Max Memória: 64 GB, Alaplap méret: ATX
 ár : 34 836-Ft

 Érdeklődjön
 ASUS PRIME Z270-P MB LGA1151 ATX alaplap, Chipset típus: Z270, CPU foglalat: Intel LGA1151, Memória foglalat: DDR 4, Memória foglalatok száma: 4 db, Maximum memória: 64 GB, Formátum: ATX, HDMI ki: 1 db, DVI-D ki: 1 db, USB 2.0 ki:
 ár : 39 865-Ft

 Rendelhető
 Alaplap s1151 Gigabyte GA-Z270-HD3P, Chipset: Intel® Z270, Gyártó: Gigabyte, Chipset: Intel® Z270
 ár : 43 726-Ft

 Érdeklődjön
 ASUS TUF Z370-PRO GAMING alaplap, Processzor foglalat: LGA1151, Chipset: Intel Z370, Memória foglalatok száma: 4xDDR4, Max memória órajel: 4000MHz, Max memória méret: 64GB, Foglalatok: 2xPCIE16 3.0, 3xPCIE1, 2xM.2, Portok:
 ár : 63 614-Ft

 Rendelhető
 ASUS PRIME Z370-P alaplap, Processzor foglalat: LGA1151, Chipset: Intel Z370, Memória foglalatok száma: 4xDDR4, Max: 4000MHz, Max memória méret: 64GB, Foglalatok: 2xPCIE16 3.0, 4xPCIE1, 2xM.2, Portok: 6xSATA3, 8xUSB3.0
 ár : 67 856-Ft

 ÉrdeklődjönVásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!