CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 User AKCIÓ 29500547 Technikai adatlap



CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 User AKCIÓ 

29500547


Gyártó : 

ADOBE / Adobe ADOBE

   Már NEM rendelhető!

2008.11.19 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
CS3 Design PREM aktuális ajánlatunk


CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 User AKCIÓ 29500547 fotó
Click a(z) CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 User AKCIÓ fotóra (csak illusztráció)



Adobe, ADOBE kínálatunk Adobe árlista

Szoftver bolt árlista

  

CS3 Design PREM 3.3



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
576 120- Ft
731 672- Ft





Törzsvásárlói pont 7316- klick







CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 User AKCIÓ Technikai adatok, műszaki paraméterek 29500547



Tech. Spec. Info : Adobe InDesign Az Adobe InDesign professzionális kiadványszerkesztő program, amellyel újszerűen kreatív, mégis, tipográfiailag igényes kiadványok készíthetőek. Az InDesign egyes funkciói (Táblázatkezelés, Optical kerning, Paragraph Composer) jóval meghaladják a többi kiadványszerkesztő szoftver lehetőségeit. Bár az InDesign még "csak" a 3. verziószámnál tart, mégis sikerült a DTP társadalom elismerését kivívnia mind tudásában, mind ár/érték arányát tekintve.

Adobe Photoshop Extended változat a már megszokott képszerkesztő képességeken felül 3D, amináció, videó, és más professziónális grafikusoknak, designereknek, mérnőköknek, kutatóknak, és tudósoknak szánt funckcóval lett ellátva. E mellett MATLAB és DICOM támogatást is találunk a programban.

Adobe Illustrator Az Adobe Illustrator tökéletes kiegészítése az Adobe Photoshop programnak. Míg a Photoshop a képpontok végtelen módosítását teszi lehetővé, addig az Illustrator egy precíz, vektoros szerkesztőprogram, amivel nem csupán kiváló grafikákat, illusztrációkat és magyarázó ábrákat készíthetünk, hanem az tökéletesen alkalmas lesz a nyomdai munkára is. CMYK és direkt színeket bátran használhatunk a nemkívánt színkonvertálás veszélye nélkül.

Az Adobe Acrobat Pro 9 szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakemberek számára, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni. A Creative Suite bármely alkalmazásából tökéletes minőségű PDF-dokumentumot készíthetünk akár a felhasznált rétegek megtartásával is, majd elküldhetjük a megrendelőnek, aki megjegyzéseit közvetlenül a fájlba írhatja bele. Sőt! Akár digitális aláírással is elláthatja azt. PDF-dokumentumainkat levédhetjük az illetéktelen felhasználóktól, és a hatékony tömörítésnek köszönhetően - meg annak, hogy az általunk használt betűtípusokat és beállításokat megtartja - bátran használhatjuk a megrendelő felé történő kommunikációra.

Az Adobe Dreamweaver CS3 továbblépett a szabványok terén, és az eddig is támogatott szerveroldali szkriptek, mint a JavaScript, az ASP.NET alapokon működő VBScript, C#, valamint a PHP 5 és a Macromedia ColdFusion MX 7 (CFML) mellett kibővített támogatást kaptak az olyan technológiák is, mint az XML, CSS, WML és EDML. A fejlesztői környezet által eddig csak alapszinten támogatott technológiák terén is komoly támogatást nyújt. Teljes mértékben megállja a helyét mind a kreatív, mind a professzionális grafikai alapokon történő webtervezésben, valamint a szerveroldali szkripteket író és felhasználó webfejlesztők igényeit is kielégíti.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 29500547
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 29500547
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2008.11.19. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 User AKCIÓ 29500547 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : CS3 Design PREM 3.3 Windows Full IE1 User AKCIÓ. 29500547 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  ADOBE Adobe  29500547


Nincs találat.



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!