Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G 755MT 55 Technikai adatlapGyártó : 

DELL / Számítógép asztali DELL

  Klick Computer : Dell Regisztrált Partner : Dell Registered Partner Már NEM rendelhető!

2009.01.30 óta kínálatunkban NEM szereplő termék. Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Számítógép asztali DELL

Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G VB 4 év kmh 755MT-55 fotó
Click a(z) Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G fotóra (csak illusztráció)


Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G VB 4 év kmh 

755MT-55


Nettó Ár:
Bruttó Ár:
134 200- Ft
170 434- Ft


Törzsvásárlói pont 1704- klick

  

Számítógép asztali, DELL kínálatunk   Számítógép asztali árlista  

Számítógép : szerver és desktop computer bolt árlista

     


Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G Technikai adatok, műszaki paraméterek 755MT-55Tech. Spec. Info : Dell Optiplex 755 Minitower E-Smart - Intel Pentium Dual Core E2180 (2.0GHz/1MB/800MHz), 1GB DDR2 800MHz (1*1GB), Intel Q35 chipset (iAMT), 80GB 7200rpm SATA2 HDD, Win Vista Business HUN, No FDD, 16x DVD-ROM meghajtó, Intel GMA 3100 grafikus vezérlő, beépített hangszóró, második Soros és PS/2 portok, USB magyar billentyűzet, USB Premium optikai egér +egérpad, PCIe x16 slot, 4 év helyszíni garancia


Az informatikai beruházásokból a teljesítmény és a minőség feláldozása nélkül kell a legtöbbet kihozni. Az OptiPlex 755 energiatakarékos, stabil, számos választási lehetőséget biztosító, általános üzleti igényekre készült asztali számítógép. A Dell segít a termelékenység növelésében és a beruházás értékének hosszú távú megőrzésében.
Egyszerű és elegáns informatikai megoldás
Asztali gépekkel kapcsolatos problémák. Továbbfejlesztések. Biztonság. Eddig szinte lehetetlen volt megvalósítani, hogy az informatikai osztály munkatársai mindenhol ?ott legyenek?. És hogy mindent megcsináljanak. A Dell OptiPlex 755 azonban mindezt megváltoztatja. A Dell vásárlóitól kapott visszajelzések alapján kifejlesztett rendszer olyan távfelügyeleti eszközöket biztosít, melyekkel egyszerűsíthetők a frissítések, a biztonságkezelés, a teljesítményfelvétel, sőt a leállási problémák is. Vagyis több minden elvégezhető egyetlen helyről, az informatikai szakértő munkaasztaláról. Az egyéni igények szerint testreszabható Dell üzembe helyezési szolgáltatásokkal csökkentheti az üzemeltetési költségeket, növelheti a termelékenységet, és felkészülten várhatja a jövőbeli kihívásokat.


Továbbfejlesztett informatikai távfelügyelet
A Dell OptiPlex 755 jobb felügyeletet biztosít az Intel® vProTM processzortechnológia révén, mellyel az informatikusok rugalmasan, hatékonyan és kevesebb kiszállással dolgozhatnak. Vagyis több elvégezhető kevesebb szaladgálással, így több idő jut azokra a nagyobb horderejű projektekre, melyeknek köszönhetően a vállalat jobban, gyorsabban és hatékonyabban működhet.

* Intel vPro processzortechnológia. A konzolról egyszerűen elvégezhető távfelügyeletet biztosító Intel vPro segíti az informatikai költségek csökkentését, valamint a felügyeleti hatókör és a védelem kiszélesítését. Segítségével az asztali gépek távolról be- és kikapcsolhatók, távolról kijavíthatók a hibák, és a ?mindig bekapcsolva? lévő virtuális biztonsággal megvédhető a rendszer. A Dell a vPro technológiát minden OptiPlex 755 modellhez biztosítja, így Ön azt az egész vállalatban felhasználhatja.
* Szabványos hardverfelügyelet egyszerűbbé, hatékonyabbá és a felügyeleti konzol és az ügyfél közti titkosított kommunikáció révén biztonságossá teszi a rendszerfelügyeletet (szemben az ASF 2.0-val)
* A Dell Client Manager programot a Dell ügyfelei ingyenesen letölthetik. E felügyeleti konzol segítségével az informatikai szakemberek kihasználhatják az OptiPlex 755 fejlett felügyeleti funkcióit, például a biztonságos távoli tápellátás-szabályozást, az egyszerűbb rendszertervezést és szoftverjavítást, a hardver figyelését előre definiált riasztásokkal, valamint a távoli hibaelhárítást és -javítást.

Hatékony energiafelhasználás
A Dell egyedülálló megközelítést alkalmaz az energiafelhasználás terén. Az egyes rendszerek tápellátásán túl a teljes vállalat energiafelhasználására is odafigyelünk. Ennek részeként az OptiPlex 755 az energiatakarékos konfigurációkon túl például olyan online energiafelhasználási számológépet is biztosít, mellyel kiválaszthatja az igényeinek legjobban megfelelő konfigurációkat. Úgy gondoljuk, hogy a saját erőforrások megkímélése együtt jár a Föld erőforrásainak a megkímélésével.

* A gyárilag engedélyezett Energy Smart energiagazdálkodási beállításokkal működő rendszerek 54%-kal kevesebb energiát használnak, mint azok a rendszerek, amelyeken nincs bekapcsolva az energiagazdálkodás.1
* Energy Star 4.0 minősítés egyes konfigurációk esetén.
* A Dell 80%-os hatékonyságú tápegységei 10?12%-kal hatékonyabbak, mint a korábbi generációjú tápegységek.
* Az energiatakarékos Intel Core 2 Duo processzorok hatékony energiafelhasználás mellett nyújtanak kiváló teljesítményt.

Energiafelhasználási számológép
A Dell energiafelhasználási számológépével összehasonlíthatja és konfigurálhatja az OptiPlex 755 rendszert az optimális hatékonyság érdekében, és így akár 76% energiát is megtakaríthat.1


Intelligens biztonság
A Dell OptiPlex 755 speciális biztonsági funkciókat nyújt az adatok biztonságának valós idejű megőrzéséhez. A RAID-támogatáson túl a rendszer vPRO alapú proaktív biztonságkezelést és továbbfejlesztett távfelügyeleti szolgáltatásokat is nyújt.

* A RAID 1 konfigurációval megvalósítható adatvédelem és helyreállítási funkció valós idejű adatredundanciát nyújt ? segítve ezzel az üzleti fájlok sértetlenségének és elérhetőségének biztosítását.
*
Proaktív biztonsági funkciók az Intel® vProTM technológiával ? egyszerűbbé tesz számos biztonsági funkciót, például a rosszindulatú támadások elleni védekezést, a vírussal fertőzött számítógépek elszigetelését, valamint a biztonsági javítások gyors telepítését.
* A TPM 1.2 segít a hálózatnak a jogosulatlan hozzáféréstől való védelmében, és lehetővé teszi a többtényezős felhasználóhitelesítést intelligenskártya- és ujjlenyomat-olvasó használatával, mellyel növelhető a levelezés, a webelérés és az adatok védelme.
*
Központosított vezérlés és adatvédelem
A Dell rugalmas számítástechnikai megoldása központosított vezérlést és adatvédelmet biztosít azáltal, hogy a rendszerképet áthelyezi egy biztonságos adatközpontba anélkül, hogy ez megzavarná a felhasználó munkáját.


Dell üzembe helyezési szolgáltatások
A hatékonyság fenntartása érdekében a szervezeteknek rendszeresen hozzá kell igazítaniuk technológiáikat és mobilitási infrastruktúrájukat az aktuális szabványokhoz. A Dell egyszerűbbé teszi ezt azzal, hogy az üzembe helyezés optimalizálásához mérettől függetlenül minden eszközt megad, ezáltal csökkenthetők a költségek és növelhető a felhasználók elégedettsége.

* A Dell ImageDirect egy webes, gazdagép-alapú rendszerképkezelő eszköz, mellyel egyszerűen létrehozhatók, kezelhetők, illetve a Dell ügyfélgépekbe betölthetők egyéni rendszerképek.
* iAMT és VPRO támogatás különféle opciókkal. Az egyéni gyári integrációval megkönnyítheti az üzembe helyezést a rendszereken előre beállított egyéni jelszavakkal. Ennek alternatívája a Dell által felügyelt szolgáltatás, mely helyszíni tervezést biztosít a szabványos fejlett gyártástechnológiához. Emellett választható a vásárláskor kérhető, előre konfigurált felügyeleti beállítások opció, mellyel a számítógép azonnal üzembe helyezhető, és így idő és pénz takarítható meg.
* A Microsoft Windows Vista-kompatibilitást vizsgáló eszköz és a Dell üzembe helyezési szolgáltatás révén megvizsgálhatja a Windows Vista operációs rendszerű számítógép üzembe helyezési folyamatát, és javaslatokat kaphat a folyamat javítására, valamint a beruházás megtérülésének maximalizálására.


Dell Optiplex 755MT műszaki adatok:

Processzor

Intel® Pentium® Dual Core processzor, kétmagos technológia

Memória
Kétcsatornás2 DDR2 megosztott memória
Elérhető DIMM-bővítőhelyek:
Négy memória-bővítőhely, melyekbe legfeljebb 8 GB memória helyezhető3
*Ultra kis méretnél két DIMM bővítőhely, amelyekbe legfeljebb 4 GB memória helyezhető3
Memória-sávszélesség:
800 MHz ? 12,8 GB/s (kétcsatornás átvitel)2

Merevlemez-meghajtók
SATA 3,0 Gb/s
A SATA 3.0 a maga 3,0 GB/s átviteli sebességével a SATA kétszeres sávszélességét biztosítja.

RAID 1 adatvédelem
Az új Dell OptiPlex 755 rendszer RAID 1 adatvédelmet biztosít. Az opcionális konfiguráció egy kiegészítő merevlemezt tartalmaz, amelyre a rendszer tükrözi az elsődleges meghajtón lévő adatokat.
Akár 250 GB kapacitás


Grafika
Beépített Intel Graphics Media Accelerator 3100

Legfeljebb 256 MB megosztott memória
Megfelelő választás webböngészéshez és általános irodai alkalmazásokhoz.


Minitorony kivitel

Beépítőhelyek száma
2 belső 3,5 hüvelykes, 1 külső 3,5 hüvelykes, 2 külső 5,25 hüvelykes

Méretek
Magasság: 16,10 hüvelyk Szélesség: 7,36 hüvelyk Mélység: 17,52 hüvelyk
Magasság: 40,89 cm Szélesség: 18,69 cm Mélység: 44,50 cm

Bővítőhelyek
2 teljes magasságú PCI
-(Magasság: 4,2 hüvelyk × Hosszúság: 11 hüvelyk)
1 db PCIe x16 teljes magasságú grafikus kártya,
-(Magasság: 4,2 hüvelyk × Hosszúság: 9 hüvelyk)
1 db PCIe x1 teljes magasságú
-(Magasság: 4,2 hüvelyk × Hosszúság: 9 hüvelyk)

Tápegység
305 W

Hálózati kártya - Intel® 82566DM Gigabit Ethernet LAN megoldás 10/100/10004 távoli ébresztés, PXE és Intel Active Management Technology támogatással

I/O portok
1: - Sztereó bemenet, sztereó kimenet (hátul) és sztereó kimenet (elöl), fejhallgató
2: - RJ-45 hálózati port
3: ? 9 USB 2.0 port ? 2 elöl / 6 hátul / 1 belül (USFF ? 7 USB 2.0 port, 2 elöl és 5 hátul)
4: ? 1 VGA port
5: ? 1 párhuzamos port
6: ? 1 soros port
Asztali számítógép, computer eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 5,0


Készült: Miskolc, 2009.01.30. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G 755MT 55 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G. 755MT-55 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  DELL Számítógép asztali  755MT-55

Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G VB 4 év kmh


Dell Optiplex 755MT számítógép PDC E2180 2.0GHz 1G 80G VB 4 év kmh 755MT-55 műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


 A legerősebb az N szériás vékonykliensek közül.Az N500 teljes média képességekkel bír,melyet megköveteltek a leginkább szellemi munkát végzők.Az N500 teljes kliens oldali render képességekkel bír,dupla monitoros támogatással,és ve
 ár : 95 250-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 3060 Small Form Factor PC, Processzor: Intel Core i3-8100 (3.6GHz), Memória: 4 GB DDR4 2666MHz (1*4GB), Chipset: Intel H370, Háttértár: M.2 128 GB SSD, Operációs rendszer: Ubuntu Linux 16.04, ODD: 8X DVD+/-RW meghajt
 ár : 142 989-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 3060 Micro asztali PC, Processzor: Intel Core i3-8100T (6 MB Cache, 3,10 GHz), Memória: 4 GB (1 x 4GB) DDR4 2666MHz, Háttértár: 128 GB SSD, VGA Típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 184 264-Ft

 Rendelhető
 Acer Revo Cube RN76 Fehér PC, Processzor: Intel Core i3-7130U /2,70GHz/, RAM: 8 GB, Háttértár: 128 GB SSD, VGA Típus: Intel HD Graphics 620, Operációs rendszer: Windows 10, Tartozék: Billentyűzet + egér
 ár : 200 419-Ft

 Rendelhető
 HP All-in-one PC 22-c0001nn, Kijelző: 21,5 FHD IPS csillogásmentes WLED (1920 x 1080), Processzor: Intel Core i3-8130U 2,2 GHz (Max:3,4 GHz, 4 MB Cache), VGA Típus: Intel UHD Graphics 620, RAM: 8 GB DDR4-2400 SDRAM (1 x 8 GB)
 ár : 213 601-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 5060 Micro asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500T (2.10GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 224 612-Ft

 Érdeklődjön
 Dell Inspiron 3668 MT PC, Processzor: Intel Core i5-7400 (6 MB Cache), Memória: 8 GB (1x 8GB) 2400Mhz DDR4, Háttértár: 1 TB 7200 rpm SATA 6Gb/s, VGA Típus: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB DDR5, Kapcsolatok: 802.11bgn + Bluetooth 4.0
 ár : 257 467-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 5060 Micro asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500T (2.10GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 269 138-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 5060 SF asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.00GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 323 088-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 7060 Micro asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500T (2.10GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 349 999-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 7060 SF asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.00GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 403 593-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 7060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (4.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 407 784-Ft

 ÉrdeklődjönVásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!