iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz | ME088MG_A Technikai adatlapGyártó : 

APPLE / Számítógép asztali APPLE

   Már NEM rendelhető!

2016.08.15 óta kínálatunkban NEM szereplő termék. Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Számítógép asztali APPLE

iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz | 8 GB | 1 TB | NVIDIA GeForce GT 755M ME088MG_A fotó
Click a(z) iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz | fotóra (csak illusztráció)


iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz | 8 GB | 1 TB | NVIDIA GeForce GT 755M 

ME088MG/A


Nettó Ár:
Bruttó Ár:
561 880- Ft
713 588- Ft


Törzsvásárlói pont 7135- klick

  

Számítógép asztali, APPLE kínálatunk   Számítógép asztali árlista  

Számítógép : szerver és desktop computer bolt árlista

     


iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz | Technikai adatok, műszaki paraméterek ME088MG_ATech. Spec. Info : Apple iMac 27" / Intel Core i5 3,2 GHz / 8 GB / 1 TB / NVIDIA GeForce GT 755M


Nagy, mutatós képernyő. Negyedik generációs, négymagos Intel processzorok és a legújabb NVIDIA grafika. Választható fejlett Fusion Drive meghajtó. És ennél is több. Egyetlen asztali gép sem tett le ennél többet az asztalra.

Szemmel látható innovációk.
Semmi nem terelheti el a figyelmed a hatalmas, mutatós, 21,5 és 27 hüvelykes kijelzőn megjelenő tartalomról. Tényleg semmi, hiszen a bámulatos tervezésű kijelzők 75 százalékkal kevésbé csillognak. Emellett, mivel az LCD panel közvetlenül az üvegen kapott helyet, olyan érzésed lesz, mintha a tartalom már-már kilépne a kijelzőről.

IPS technológia és LED-es háttérvilágítás.
Az iMac lenyűgöző kijelzője a lakás minden pontjáról kiválóan mutat. Az IPS technológia szinte minden szögből éles képet ad, nagyszerű színekkel. A LED-es háttérvilágítás pedig azonnali bekapcsolást és egységes fényerőt szavatol, várakozás nélkül. Azaz mindig készen áll, hogy megmutathasd a nyaraláson készült fotókat a családnak.

Élénk, élettel teli színek. Mindig.
Minden, ami megjelenik a nagy, fényes kijelzőn, a bőr árnyalatától és a sötét árnyékoktól a kék égig és a zöld mezőkig, gazdag, életteli színekben pompázik. És a színek nemcsak életteliek, de természetesek is. A titok nyitja, hogy minden egyes iMac színeit egyenként, csúcstechnológiás spektroradiométerek segítségével kalibráljuk, hogy megfeleljenek a világszerte elismert színszabványoknak.

A negyedik generációs Intel Core processzorokkal működő iMac a termékcsalád eddigi leggyorsabbja. A generáció összes modelljének alapfelszereltségéhez négymagos Intel Core i5 processzor tartozik. A processzorok sebessége 2,7 GHz-től egészen 3,4 GHz-ig terjed.

Az iMac grafikája minden téren még hatékonyabb. Az NVIDIA GeForce 700-as sorozatú grafikus processzorai még gyorsabbak, mint az előző generáció, és a videomemóriájuk is kétszer akkora. Másodpercenként több képkocka jelenik meg a 3D-játékokban, saját HD felbontású videofelvételeidet pedig hihetetlen gyorsan és pontosan szerkesztheted. A 2,7 GHz-es, integrált Intel Iris Pro grafikus egységgel felszerelt iMac pedig az önálló grafikus processzorok teljesítményét nyújtja.

Gyorsabb Fusion Drive.
A Fusion Drive az Apple áttörő tárolási megoldása, amely egy nagy kapacitású merevlemezt ötvöz egy nagy teljesítményű flash tárolóval. És most akár 50%-kal gyorsabb, mint korábban.1 A Fusion Drive automatikusan, intelligensen kezeli az adatokat: a gyakran használt alkalmazások, dokumentumok, fotók és más fájlok a gyorsabb flash tárolóban maradnak, a ritkábban használt elemek pedig a merevlemezre kerülnek. Ennek köszönhetően gyorsabb az indítás, és ahogy a rendszer idővel megtanulja a felhasználói szokásokat, gyorsabban indulnak az alkalmazások, és hamarabb elérhetővé válnak a fájlok is.

Akár 1 TB flash tárhely.
A maximális teljesítményt úgy hozhatod ki iMac számítógépedből, ha hagyományos merevlemez helyett akár 1 TB-os (a 21,5 hüvelykes iMac esetében akár 512 GB-os) flash tárolóval konfigurálod.2 Ezek a flash tárolók akár 50%-kal gyorsabbak lehetnek az előző generációnál3, és akár 5-ször gyorsabb a 7200 fordulat/perc sebességű, 3,5 hüvelykes merevlemezeknél4. Ez olyan sebesség, amit az iMac rendszerének és alkalmazásainak indításakor vagy például a fotókönyvtár böngészése közben is észre fogsz venni.

Akár 3 TB-os merevlemez.
Nem kell kompromisszumot kötnöd: fényképezz rengeteget, vedd meg az összes zenét, amit szeretnél, és ne állj le a videofelvétellel. Az iMac alapkonfigurációjában 1 TB-os merevlemez kapott helyet, amelyet akár 3 TB-ra is bővíthetsz.2

Gyorsabb 802.11ac Wi-Fi
Az iMac már az ultragyors, 802.11ac technológiájú Wi-Fi hálózatok használatát is támogatja. Ha egy 802.11ac technológiát támogató bázisállomáshoz csatlakoztatod ? az AirPort Extreme és az AirPort Time Capsule egyaránt jó választás ?, a vezeték nélküli hálózat teljesítménye akár háromszor gyorsabb lesz az iMac előző generációjához képest.5 A Wi-Fi hatóköre szintén növekedni fog.

Thunderbolt
Az aprócska, ám annál sokoldalúbb, ultragyors Thunderbolt port páratlan adatátviteli sebességet és változatos bővítési lehetőségeket kínál. Csatlakoztathatsz hozzá nagy teljesítményű perifériákat, például külső meghajtókat, kamerákat, hang- és videokezelő eszközöket, sőt akár Mini DisplayPort csatlakozós kijelzőket is, ha nagyobb felületre van szükséged. Az összes iMac modellen két Thunderbolt port található. Segítségükkel sokoldalú, funkcionálisan teljes asztali munkaállomást hozhatsz létre.

USB 3
Máris előveheted nyomtatódat, digitális fényképezőgépedet, mobiltelefonodat és külső merevlemezedet ? hiszen minden iMacen négy USB 3 port várja, hogy csatlakoztasd a perifériákat. Az USB 2 portok sebességét megtízszerezni is képes portokra iPhone és iPod készüléket, nyomtatót vagy Apple USB SuperDrive meghajtót is csatlakoztathatsz. Az USB 3 portok pedig teljes egészében kompatibilisek az USB 2 szabványú eszközeiddel is.

Bluetooth
A Bluetooth 4.0 vezeték nélküli technológia szintén a rendszerbe építve várja, hogy használatba vedd kedvenc vezeték nélküli eszközeidet, például az Apple Wireless Keyboard billentyűzetet és a Magic Mouse egeret.

Még hifibb hangzás. Még teltebb dallamok.
Bár az iMac háza minden eddiginél vékonyabb, a beépített hangszórók a korábbiaknál jobb minőségű hangot sugároznak. Tehát ha meghallgatsz egy új albumot, a legújabb filmeket nézed, vagy kedvenc akciójátékodba merülsz, a hangszórók nagyszerű hangélményt és még teltebb hangokat garantálnak.

Kettős mikrofon. A mondandód a középpontban.
Az iMac két beépített mikrofonja összedolgozik, hogy minden kiejtett szavadat felfogják, és minden környezeti zajt kiszűrjenek. Ez pontosabb észlelést jelent a Diktálás funkció használata közben, és tisztább hangot a FaceTime-videohívásokban.

FaceTime HD-kamera a nagy felbontású videohívásokhoz.
Az éles, széles formátumú HD-videókkal mindenki képbe kerül. A beépített, 720p felbontású FaceTime HD-kamera használatával olyan tiszták lesznek a videohívások, hogy mindannyian ugyanabban a szobában érezhetitek magatokat. iMac gépedről az összes FaceTime-kompatibilis Macet, illetve iPhone, iPad és iPod touch készüléket felhívhatod.6

Válaszd a számodra legjobb vezeték nélküli konfigurációt. Az iMac alapfelszereltségéhez tartozó Magic Mouse egér sima, letisztult felületén egyszerű mozdulatokkal irányíthatsz. Bármelyik irányba görgethetsz egy ujjal, a weboldalakon és fényképek sorában lapozással navigálhatsz, és a teljes felületen kattinthatsz szimplán és duplán is. Ha ki szeretnéd használni a Multi-Touch mozdulatok mindegyikét, amelyek olyan ösztönösen, könnyen kezelhetővé teszik az OS X Mountain Lion rendszert, Magic Trackpadet is választhatsz, ha az Apple Online Store-ban vásárolsz iMac számítógépet. Ez az érintésvezérléshez kiváló, üvegborítású eszköz az Apple legnagyobb Multi-Touch érintőpadja. Nagy felületet biztosít a görgetéshez, lapozáshoz, csípő mozdulatokhoz, forgatáshoz és más műveletekhez.

Kattintás
A teljes felületen lehetséges az egyszerű és a dupla kattintás, mivel az egész felület egyetlen gomb.

Másodlagos egérgomb
A másodlagos egérgombot (a jobb gombos kattintást) a rendszerbeállításokban aktiválhatod.

360 fokos görgetés
Egyujjas görgető mozdulattal görgethetsz felfelé és lefelé.

Képernyőnagyítás
Ha lenyomva tartod a Control billentyűt, egyujjas görgető mozdulattal nagyíthatsz a képernyőn.

Kétujjas lapozás
Jobb és bal irányú kétujjas lapozó mozdulatokkal mozoghatsz előre-hátra a Safari böngészőben.

Az OS X Mountain Lion kiaknázza a Mac számítógépekbe épített lenyűgöző technológia összes lehetőségét. Ösztönösen, könnyen kezelhetővé teszi ezeket az erőteljes gépeket. Segítségével a Multi-Touch mozdulatok folyamatos, természetes irányításra képesek. Egyszerű keresni, rendszerezni, megosztani és szinte minden egyéb tevékenységet elvégezni. Az iCloud jóvoltából pedig briliánsan működhet együtt a Maced, az iPhone-od, az iPaded és az iPod touchod.

Az iMac számítógépeken az iLife alkalmazáscsomagot is megtalálod: az iPhoto szoftverrel rendszerezheted, szerkesztheted és megoszthatod a fényképeidet; az iMovie használatával magad is hollywoodi filmelőzeteseket idéző kisfilmeket készíthetsz; a GarageBanddel pedig igazi slágergyáros lehetsz. A levelezőprogramot is a rendszerrel kapod, csakúgy mint a napi beosztásod kezelésére és a Mac biztonsági mentésére szolgáló szoftvereket. Sőt egy olyan alkalmazást is találsz a gépeden, amelyen keresztül további szoftvereket vásárolhatsz a Mac App Store áruházban.

Az iCloud tárolja zenéidet, fényképeidet, naptáraidat, kapcsolati adataidat, dokumentumaidat és más fájljaidat az összes készülékedről. Így ha fényképezel az iPhone-nal, vagy módosítod a napi beosztásodat az iPaden, az iCloud gondoskodik róla, hogy az új tartalom a Mac számítógépeden is megjelenjen.

A tesztelést az Apple 2013 szeptemberében végezte a 27 hüvelykes iMac 3,5 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 1 TB-os Fusion Drive meghajtóval szerelt prototípusain, valamint a 27 hüvelykes iMac 3,4 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 1 TB-os Fusion Drive meghajtóval szerelt sorozatgyártott modelljein. Az összes rendszer 8 GB RAM memóriával volt konfigurálva. A tesztelés fájlmásolással történt. A teljesítménymérések meghatározott számítógépek használatával történtek, és az iMac számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.
1 GB = 1 milliárd bájt; 1 TB = 1 billió bájt. A tényleges, formázás utáni tárhely ennél kevesebb.
A tesztelést az Apple 2013 szeptemberében végezte a 27 hüvelykes iMac 3,4 GHz-es, négymagos Intel Core i5 processzorral és 1 TB-os flash tárolóval szerelt prototípusain, valamint a 27 hüvelykes iMac 3,2 GHz-es, négymagos Intel Core i5 processzorral és 768 GB-os flash tárolóval szerelt sorozatgyártott modelljein. A tesztgépek mindegyike 8 GB RAM memóriával volt konfigurálva. A tesztelés fájlmásolással történt. A teljesítménymérések meghatározott számítógépek használatával történtek, és az iMac számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.
A tesztelést az Apple 2013 szeptemberében végezte a 27 hüvelykes iMac 3,4 GHz-es, négymagos Intel Core i5 processzorral és 1 TB-os flash tárolóval szerelt prototípusain, valamint a 27 hüvelykes iMac 3,4 GHz-es, négymagos Intel Core i5 processzorral és 1 TB-os, 7200 fordulat/perc sebességű merevlemezzel szerelt prototípusain. A tesztgépek mindegyike 8 GB RAM memóriával volt konfigurálva. A tesztelés az Iometer eszköz 2006.07.27-i verziójával, 30 másodperces felkészülési szakasszal, 5 perc üzemidővel, 512 KB méretű kérésekkel, 8 nyitott IO-kérés használatával és 150 GB-os tesztfájlon történt. A forgó adathordozó elemek teljesítményének kiszámítása a tesztfájlnak a merevlemez külső, középső és belső szektorában való létrehozásával, majd a három mérés eredményének átlagolásával történt. A teljesítménymérések meghatározott számítógépek használatával történtek, és az iMac számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.
Az IEEE 802.11ac specifikációtervezet szerint. A teljesítményadat az Apple 802.11n szabványt támogató termékeivel való összehasonlításon alapul. Az összehasonlítás AirPort Extreme-hálózatot és olyan számítógépet vesz alapul, amely támogatja a 802.11ac technológiát. 802.11a/b/g szabványú készülékek csatlakoztatásakor a hálózat sebessége és hatótávolsága kisebb lesz. A vezeték nélküli hálózat eléréséhez Wi-Fi kompatibilis készülékre van szükség. A valós sebesség a hatótávolságtól, a kapcsolat sebességétől, a helyi körülményektől, a hálózat méretétől és egyéb tényezőktől függ. A hatókör a helyi sajátosságoktól függően változhat.
A FaceTime videohívásokhoz a hívó és a fogadó félnek egyaránt FaceTime-kompatibilis készülékre van szüksége. A mobilhálózatos elérés az adott szolgáltató feltételeitől függ; az adatforgalom díjköteles lehet.
Az iCloud szolgáltatáshoz iOS 5 vagy újabb rendszerű iPhone 3Gs vagy újabb iPhone, harmadik vagy újabb generációs iPod touch, iPad, iPad mini, OS X Lion vagy újabb rendszerű Mac, illetve Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8 rendszerű PC szükséges (az e-mailek, kontaktok és naptárak eléréséhez PC-n az Outlook 2007 vagy 2010 alkalmazásra, illetve egy naprakész böngészőverzióra is szükség van). Egyes funkciók használatához iOS 6 és OS X Mountain Lion operációs rendszer szükséges. Egyes funkciók használatához Wi-Fi kapcsolatra van szükség. Egyes szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Egyes szolgáltatások hozzáférése 10 eszközre van korlátozva.
Asztali számítógép, computer eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:4  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 4,0


Készült: Miskolc, 2016.08.15. 17:45:45

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz | ME088MG_A Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz |. ME088MG_A eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  APPLE Számítógép asztali  ME088MG_A

iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz | 8 GB | 1 TB | NVIDIA GeForce GT 755M


iMac 27" | Intel Core i5 3,2 GHz | 8 GB | 1 TB | NVIDIA GeForce GT 755M ME088MG_A műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


 Az L300 egy költséghatékony megoldás irodai alkalmazások futtatásához, NCOMPUTING Access Terminal L300, USB 2.0, VESA
 ár : 69 037-Ft

 Rendelhető
 NCOMPUTING 3 in 1 kliens M300 Akár 45 felhasználó egy hosztról - Kevesebb PC kezelése megegyezik a felhasználónkénti kisebb számítástechnikai költséggel. Ethernet Csatlakozás - Osztálytermek, laborok vagy irodák nagyobb távols
 ár : 107 429-Ft

 Rendelhető
 HP All-in-one PC 22-b300nn, Kijelző: 21.5 FHD AG IPS Érintőképernyő, Processzor: Intel Core i3-7100U, RAM: 4GB, Háttértár: 1TB, VGA Típus: Intel® HD Graphics 630, Operációs rendszer: Windows 10
 ár : 204 940-Ft

 Érdeklődjön
 HP 290 G2 MT PC, Intel Core i5-8500 processzor, 8GB DDR4 rendszermemória, 256GB SSD, Intel HD Graphics 630 grafikus vezérlő, Microsoft Windows 10 Pro operációs rendszer, DVD író, 4x USB 3.1, 1x Gigabit LAN
 ár : 227 571-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 3060 SF asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.00GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 249 923-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 5060 MiniTower PC, Tápegység: 85%-os hatékonyságú 260W, Processzor: Intel Core i7-8700 (3.2GHz-4.6GHz), RAM: 8 GB DDR4 2666MHz (1*8GB), Chipset: Intel Q370, Háttértár: 3.5 1TB 7200rpm SATA HDD, Operációs rendszer: 6
 ár : 352 412-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 5060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (4.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 512 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 368 668-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 7060 SF asztali PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (4.60GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 1000 GB HDD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 373 418-Ft

 Érdeklődjön
 Dell Optiplex 7060 Small Form Factor vPRO PC, Tápegység: 85%-os hatékonyságú 200W, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.0GHz-4.1GHz), RAM: 8 GB DDR4 2666MHz (2*4GB), Chipset: Intel Q370, Háttértár: M.2 256 GB Sata Class 20 SSD, Operá
 ár : 374 675-Ft

 Rendelhető
 Acer Aspire S24-880 All-in-on PC Fekete, Kijelző: 23,8 1920 x 1080 FHD, Processzor: Intel Core i5-8250U, RAM: 8 GB DDR4, Háttértár: 128 GB SSD + 1 TB HDD, VGA Típus: Intel HD Graphics 620, Operációs rendszer: Windows 10, Tartozék
 ár : 375 425-Ft

 Rendelhető
 Műszaki tervezésre, CAD fejlesztésre számítógép konfiguráció professzionális felhasználásra, nagyobb állományok kezelésére. Alaplap: Asus TUF Z390-PLUS GAMING, Processzor: Intel Core i7-8700K 6 magos (12 szál) 3.7GHz-4.7GH
 ár : 474 040-Ft

 Rendelhető
 Dell XPS 8930 MiniTower PC, Processzor: Intel Core i7-8700 (3.2GHz-4.6GHz), RAM: 16 GB DDR4 2666MHz (2*8GB), Chipset: Intel H170, Háttértár: 256 GB M.2 PCIe x4 SSD + 2 TB 7200 rpm HDD, Operációs rendszer: 64bit Windows 10 Pro HUN,
 ár : 710 794-Ft

 RendelhetőVásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!