Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB MD389MG Technikai adatlapGyártó : 

Apple / Számítógép asztali Apple

   Már NEM rendelhető!

2014.11.15 óta kínálatunkban NEM szereplő termék. Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból:
OnLine árlista vásárláshoz : Számítógép asztali Apple

Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB MD389MG fotó
Click a(z) Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB fotóra (csak illusztráció)


Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB 

MD389MG


Nettó Ár:
Bruttó Ár:
267 500- Ft
339 725- Ft


Törzsvásárlói pont 3397- klick

  

Számítógép asztali, Apple kínálatunk   Számítógép asztali árlista  

Számítógép : szerver és desktop computer bolt árlista

     


Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB Technikai adatok, műszaki paraméterek MD389MGTech. Spec. Info : Intel® Core™ i7 3610QM - 2,30GHz, 4GB / 1600MHz, 2x1TB SATA, Intel® HD4000, WIFI, Bluetooth4.0, 4xUSB2.0, 1xTunderbolt, 1xIEEE1394, 1xGBLAN, 1x HDMI, 1xSDXC, 3xUSB3.0, Mac OSX Lion 10.7


Apple Mac mini számítógép gyártói weboldal


Apple Mac mini számítógépA Mac mini a harmadik generációs Intel Core processzorokkal, a gyorsabb integrált grafikával, a Thunderbolt technológiával és rengeteg portjával nagy dolgokra képes.

Akár kétszer gyorsabb processzorok.
Már kész is van.

A Mac mini a harmadik generációs Intel Core processzorok révén a kétszer nagyobb méretű számítógépekkel is felveszi a versenyt. Választhatod a 2,5 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzort, vagy a még hatékonyabb, 2,6 GHz-es, négymagos Intel Core i7-et, amely megduplázni is képes az előző generációs, kétmagos Mac mini teljesítményét.1

A nagy processzorterhelésű alkalmazások használatakor a Turbo Boost 2.0 akár 3,6 GHz-re is növelheti az órajelet. A Hyper-Threading technológia jóvoltából pedig mindegyik mag két szálat futtathat, még hatékonyabbá téve az OS X multitasking funkcióját. Az integrált memóriavezérlő a villámgyors 1600 MHz-es memóriát közvetlenül összekapcsolja a processzorral, így az akadálytalanul munkához láthat az adatokkal. Röviden: a Mac mini beizzítja a gyújtórakétákat.


Intel HD Graphics 4000.
Felpörget.

Az Intel HD Graphics 4000 akár 65 százalékkal több képi teljesítményt nyújt az előző generáció integrált grafikus processzoránál.2 Így gyorsabb, egyenletesebb a videolejátszás és a játékok működése. Pillanatok alatt végiggörgetheted a fotóalbumokat. És ahhoz is megkapod a megfelelő teljesítményt, hogy HD-videóidból bátran közönség elé tárható filmeket készíts.


Tárhely és memória.
Legyen fürgébb. Legyen nagyobb.

Akár 1 TB-os merevlemez.
A Mac mini alapfelszereltségéhez 500 GB-os vagy 1 TB-os, 5400 fordulat/perc sebességű merevlemez tartozik.3 Így bőven elegendő a hely fényképtárad, filmjeid, zenéid, fájljaid és egyéb adataid számára.

Akár 256 GB-os flash tároló.
A Mac mini a hagyományos merevlemezek helyett akár 256 GB-os flash tárat kínáló SSD meghajtóval is konfigurálható. A flash tárak közel ötszörösét nyújtják a hagyományos merevlemezek teljesítményének.4 Ez olyan sebesség, amit a Mac mini rendszerének és alkalmazásainak indításakor vagy például a fotókönyvtár böngészése közben is észre fogsz venni.

Bemutatkozik a Fusion Drive.
A Mac mini egy előremutató tárolómegoldással is jelentkezik: ez a Fusion Drive, amely egy 1 TB-os merevlemezt és egy nagy teljesítményű, 128 GB-os flash tárolót kombinál egymással. A Fusion Drive automatikusan, intelligensen kezeli az adatokat: a gyakran használt alkalmazások, dokumentumok, fotók és más fájlok a gyorsabb flash tárban maradnak, a ritkábban használt elemek pedig a merevlemezre kerülnek. Ennek köszönhetően gyorsabb az indítás, és ahogy a rendszer idővel megtanulja a felhasználói szokásokat, gyorsabban indulnak az alkalmazások, és a fájlok is hamarabb elérhetővé válnak. A legjobb pedig az, hogy neked ehhez semmit nem kell tenned.

Memóriabővítés egy mozdulattal.
A Mac mini 4 GB gyors, 1600 MHz-es DDR3 memóriával érhető el, az eltávolítható alsó fedőelemnek köszönhetően pedig könnyedén növelheted is ezt a mennyiséget. Csak egy csuklómozdulat, és már ki is nyílik. Pattintsd be az új memóriát az SO-DIMM foglalatba, és már készen is vagy. Megteheted azt is, hogy eleve akár 16 GB memóriával konfigurálod a Mac minit az Apple Online Store áruházban.


Thunderbolt. A leggyorsabb, legsokoldalúbb I/O-technológia, amit egy asztali számítógép kívánhat. Legyen az akármekkora.
A Mac mini Thunderbolt technológiája rendkívül gyors. Az adatátvitel két 10 Gb/s sebességű csatornán történik. Ez akár tizenkétszer gyorsabb, mint a FireWire 800, és akár hússzor gyorsabb, mint az USB 2. De sebességén túl a Thunderbolt bámulatos bővítési lehetőségeket is kínál. Egyetlen portra akár hat Thunderbolt-kompatibilis eszközt ? köztük két Apple Thunderbolt Display kijelzőt is ? sorba kapcsolhatsz. És mivel a Thunderbolt a DisplayPort technológián alapul, a Mini DisplayPort csatlakozós eszközöket, például az Apple LED Cinema Display kijelzőket is közvetlenül csatlakoztathatod hozzá.


USB 3, Wi-Fi és Bluetooth. Egyszerű kapcsolódás.
Számtalan lehetőség a portok segítségével.
A kiemelkedő hatékonyságú Thunderbolt csak az egyik lehetőség. Ha például más gyártó kijelzőjét használod, azt HDMI porton keresztül, a Mac minihez mellékelt HDMI?DVI adapterrel is csatlakoztathatod. Ha pedig nagyobb méretben néznéd meg a fotókat, filmeket, dokumentumokat, akár két kijelzőt is csatlakoztathatsz. A beépített SDXC-kártyahely révén egyszerűen importálhatod a fotókat és videókat a digitális fényképezőkről, a FireWire 800 portra pedig számos tárolómegoldást, valamint hang- és videokezelő tartozékot csatolhatsz.

USB 3.
A Mac minibe épített USB 3 technológiának köszönhetően külső merevlemezekről percek helyett akár másodpercek alatt másolhatod a nagy fájlokat a számítógépre. Minden Mac mini számítógépen négy USB 3 port található, amelyek akár megtízszerezik az USB 2 portok sebességét. Az USB 3 portokhoz összes USB-kompatibilis eszközödet, például iPhone, iPad és iPod készülékedet vagy digitális fényképeződet is csatlakoztathatod.

Wi-Fi és Bluetooth.
Minden Mac mini számítógépbe a legújabb 802.11n vezeték nélküli technológiát építettük.6 Ez automatikusan megkeresi Wi-Fi hálózatodat, így máris csatlakozhatsz, és indulhat a böngészés az interneten, valamint a vezeték nélküli nyomtatás és zenelejátszás más készülékeken. A vezeték nélküli Bluetooth technológia szintén beépített szolgáltatás, ezzel egyebek mellett vezeték nélküli billentyűzetet és egeret is csatlakoztathatsz.


Egy képernyő sem túl nagy.
A Mac mini beépített HDMI portja segítségével akár a legnagyobb otthoni képernyőhöz, egy HDTV készülékhez is csatlakoztatható. Csupán egy HDMI-kábel kell hozzá, hogy kifogástalan HD minőségben élvezhesd az iTunes programban tárolt filmjeidet, szörfölhess a weben vagy böngészhesd a fotóalbumodat. A praktikus vezérlővel akár a legnagyobb HDTV-képernyőhöz is beállíthatod a Mac mini kimenetét. Ha pedig csak zenehallgatásra vágysz, az iTunes programban tárolt teljes gyűjteményedet lejátszhatod az otthoni szórakoztatórendszeren, vagy hangszóróidra továbbíthatod egy AirPort Express bázisállomás segítségével.


Hozd a saját kijelződ, billentyűzeted és egered.
Használd, amid van.

Csak csatlakoztasd a saját kijelződ, billentyűzeted és egered a Mac mini számítógéphez, kapcsold be a gépet, és máris működik a rendszer. Ez a Mac mini rengeteg előnyének egyike: szinte bármivel működik, ami rendelkezésedre áll.


1. A tesztelést az Apple 2012 októberében végezte a Mac mini 2,3 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral szerelt prototípusain és a Mac mini 2,5 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral szerelt sorozatgyártott modelljein. A tesztgépek mindegyike 4 GB RAM memóriával volt konfigurálva. Modo-tesztfájlok: BathFaucet.lxo, Couch.lxo. A teljesítménymérések meghatározott konfigurációjú számítógépek használatával történtek, és a Mac mini számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

2. A tesztelést az Apple 2012 októberében végezte a Mac mini 2,5 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral, Intel HD Graphics 4000 integrált grafikus egységgel és 512 MB grafikus memóriával szerelt prototípusain és a Mac mini 2,3 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral, Intel HD Graphics 3000 integrált grafikus egységgel és 384 MB grafikus memóriával szerelt sorozatgyártott modelljein. A tesztgépek mindegyike 4 GB RAM memóriával volt konfigurálva. A Portal (5042)(620)-as verziójának tesztelése a LaserStairs.dem tesztfájl használatával, közepes grafikai minőséggel, vonalsimítás nélkül, trilineáris anizotróp szűréssel, 2560 x 1440 képpontos felbontás mellett történt. A Half-Life 2: Episode Two játék (4295)(420)-as verziójával végzett tesztelés a storm.dem tesztfájl használatával, közepes grafikai minőséggel, vonalsimítás nélkül, trilineáris anizotróp szűréssel, 2560 x 1440 képpontos felbontás mellett történt. A teljesítménymérések meghatározott konfigurációjú számítógépek használatával történtek, és a Mac mini számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

3. 1 GB = 1 milliárd bájt és 1 TB = 1 billió bájt; a formázás utáni tényleges tárhely ennél kevesebb.

4. A tesztelést az Apple 2012 októberében végezte a Mac mini 2,3 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral, két 256 GB-os SSD meghajtóval és 8 GB RAM memóriával szerelt prototípusain, valamint a Mac mini 2,3 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral, 1 TB-os, 5400 fordulat/perc sebességű merevlemezzel és 4 GB RAM memóriával szerelt prototípusain. A tesztelés az Iometer eszköz 2006.07.27-es verziójával, 30 másodperces felkészülési szakasszal, 5 perc üzemidővel, 512 KB méretű kérésekkel, 8 nyitott IO-kérés használatával és 150 GB-os tesztfájllal történt. Az SSD meghajtós rendszer egyik meghajtója az operációs rendszer számára, másik meghajtója az Iometerrel végzett tesztelésre volt konfigurálva. A forgó adathordozó elemek teljesítményének kiszámítása a tesztfájlnak a merevlemez külső, középső és belső szektorában való létrehozásával, majd a három mérés eredményének átlagolásával történt. A teljesítménymérések meghatározott konfigurációjú számítógépek használatával történtek, és a Mac mini számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

5. A tesztelést az Apple 2012 októberében végezte a Mac mini 2,3 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 1 TB-os Fusion Drive meghajtóval szerelt prototípusain, valamint a Mac mini 2,3 GHz-es, négymagos Intel Core i7 processzorral és 1 TB-os, 5400 fordulat/perc sebességű merevlemezzel szerelt prototípusain. A tesztgépek mindegyike 4 GB RAM memóriával volt konfigurálva. Az Aperture 3.4.1 szoftverrel végzett tesztek RAW-képfájlok felhasználásával történtek. A teljesítménymérések meghatározott konfigurációjú számítógépek használatával történtek, és a Mac mini számítógépek hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

6. A vezeték nélküli interneteléréshez bázisállomás vagy más hozzáférési pont és internetelérési lehetőség szükséges. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás díj ellenében vehető igénybe. Egyes internetszolgáltatók jelenleg nem támogatják az AirPort technológiát.
Asztali számítógép, computer eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Minőség:4  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
 4,0


Készült: Miskolc, 2014.11.15. 6:46:09

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB MD389MG Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB. MD389MG eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Apple Számítógép asztali  MD389MG

Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB


Mac mini, Intel Core i7, 4GB, 2x1TB MD389MG műszaki adatok, technikai Leírás, típus specifikáció


 HP 290 G2 MT Asztali számítógép, Processzor: Intel Core i3-8100, Memória mennyiség: 4 GB DDR4, Háttértár méret: 500 GB HDD, VGA Típus: Intel HD Graphics 630, Operációs rendszer: FreeDOS
 ár : 139 700-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 3060 Micro asztali PC, Processzor: Intel Core i3-8100T (6 MB Cache, 3,10 GHz), Memória: 4 GB (1 x 4GB) DDR4 2666MHz, Háttértár: 128 GB SSD, VGA Típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 184 264-Ft

 Rendelhető
 Nélkülözhetetlen a sikerhez
Minden fontos funkciót tartalmazó asztali számítógép, kifejezetten üzleti célra. A kategória legjobb biztonsági, felügyeleti és rugalmassági megoldásait foglalja magába. Helytakarékos a kialakítás
 ár : 259 702-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 3060 MiniTower PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.0GHz-4.1GHz), RAM: 8 GB DDR4 2666MHz (1*8GB), Chipset: Intel H370, Háttértár: M.2 256 GB Sata Class 20 SSD, Operációs rendszer: 64Bit Windows 10 Pro, VGA Típus: In
 ár : 281 483-Ft

 Rendelhető
 Gamer számítógép konfiguráció játékra, internetezésre, videózásra, átlagos irodai és otthoni felhasználásra. Ajánljuk 3D-s játékokhoz, HD videók lejátszására, hobby képszerkesztő hang/kép vágó programokhoz, nagyobb állományok k
 ár : 286 703-Ft

 Rendelhető
 HP Elite Slice PC asztali mini számítógép, CPU típus: Intel Core i7-6700T (2,8 GHz, 8MB), Memória mennyiség: 8,0 GB, VGA típus: Intel HD 530, Háttértár méret: 256 GB, Operációs rendszer: Windows 10 Pro 64bit
 ár : 336 055-Ft

 Érdeklődjön
 DELL Optiplex 7060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.00GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Linux
 ár : 349 390-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 5060 MiniTower PC, Tápegység: 85%-os hatékonyságú 260W, Processzor: Intel Core i7-8700 (3.2GHz-4.6GHz), RAM: 8 GB DDR4 2666MHz (1*8GB), Chipset: Intel Q370, Háttértár: 3.5 1TB 7200rpm SATA HDD, Operációs rendszer: 6
 ár : 352 412-Ft

 Rendelhető
 DELL Optiplex 7060 MT asztali PC, Processzor: Intel Core i5-8500 (3.00GHz), Memória: 8 GB DDR4 2666MHz, Háttértár: 256 GB SSD, VGA típus: Intel HD Graphics, Operációs rendszer: Windows 10 Pro
 ár : 389 623-Ft

 Rendelhető
 Gamer számítógép konfiguráció játékra, internetezésre, videózásra, átlagos irodai és otthoni felhasználásra. Ajánljuk 3D-s játékokhoz, HD videók lejátszására, hobby képszerkesztő hang/kép vágó programokhoz, nagyobb állományok k
 ár : 410 261-Ft

 Rendelhető
 Dell Optiplex 7060 MiniTower vPRO PC, Tápegység: 85%-os hatékonyságú 260W, Processzor: Intel Core i7-8700 (3.2GHz-4.6GHz), RAM: 8 GB DDR4 2666MHz (2*4GB), Chipset: Intel Q370, Háttértár: 3.5 1TB 7200rpm Sata HDD, Operációs rendsz
 ár : 454 266-Ft

 Rendelhető
 Apple 21.5 Retina 4K iMac MNDY2MG/A All-in-one PC / 21,5, Intel® Core™ i5 - 3,0GHz, 8GB DDR4, 1TB, AMD® Radeon Pro 555 w 2GB, MacOS Sierra
 ár : 458 216-Ft

 RendelhetőVásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!