Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire 7600U aio, all-in-one

Acer Aspire 7600U aio, all-in-one


Alapvető elegancia és kiemelkedő teljesítmény


2012.09.14   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház


Az Acer Aspire 7600U a dizájn és technológia ékköve, olyan fajta kortalan eleganciát sugározva, ami abból ered, hogy a túlzások helyett a csupasz forma kerül előtérbe. Az eredmény egy kitűnő AIO kivételesen vékony profillal, mely egy csipetnyi modern, minimalista érzést ad, bárhova is helyezi; de akárhogy is, olyan fejlett tulajdonságokkal rendelkezik, melyek révén első osztályú teljesítményre képes.



Acer Asztali számítógép Vásárlás árlista


A 27-collos Aspire 7600U-nak ultra-vékony 35 mm-es profilja és szenzációs Full HD edge-to-edge képernyője van. A karcsú, aszimmetrikus talapzat ad helyet az áram kábelnek, míg az elülső felület, amely üvegből és átlátszó gyantából van, azt a hatást kelti, mintha a képernyő lebegne. A legjobb nézői vagy érintés élmény érdekében a döntési szög 30° és 80° között állítható akár egy kézzel is, köszönhetően az exkluzív rugós zsanér megoldásnak. Az Acer Aspire 7600U kapható forgatható állvánnyal is, amit akár 0 fokig is le lehet dönteni, hogy a több-felhasználós érintés élményt barátaival is kipróbálhassa, valamint függőleges pozícióba állítva nagy e-book olvasó képernyőként is használható.

A kiváló Acer Aspire 7600U egyszerre akár 64-pontos érintést is képes értelmezni bármilyen szögből a forgatható állvánnyal és 10-pontos multi-touch funkcióval rendelkező modellek esetében, lehetővé téve egyszerre több felhasználó számára a munkát, új utakat próbálva a számítógép kezelése területén. Egy lépéssel tovább is lép a rendszer, hiszen a Full HD webkamera támogatja a kézmozdulat felismerést játék, vezérlés vagy kiválasztás esetén, vadonat új, könnyed és intuitív módot kínálva a PC használatához.

Csúcsminőségű vizuális és hangtechnikai komponenseivel ez az asztali gép képes kihozni a lehető legtöbbet az Ön szórakozásából. Az Acer Aspire 7600U 61 cm-es (27”) nagy fényerejű kijelzőt kapott, Full HD 1.920 x 1.080 felbontással, az Acer CineBoost a színteljesítményt optimalizálja, és az erős grafikai megoldások révén Ön ultra-éles és színes képalkotással élvezheti a filmeket, játékokat és fényképeket. A magával ragadó hangról a virtuális surround hangzás, és finomra hangolt hangszórók gondoskodnak.

A Blu-ray Disc™ optikai meghajtó, a multi-in-one kártyaolvasó és a TV-tuner teszik teljessé a látványos szórakozás élményt, összehozva az Ön digitális életének minden aspektusát, a filmektől a játékokig, a TV-től a képekig. Az egyedülálló VESA konzol előkészítés révén a HDTV-t akár a falon is élvezheti, mintha a mozi költözne otthonába. A digitális szórakoztatás teljes körű kihasználása érdekében, az Acer Aspire 7600U rendelkezik HDMI- in és –out csatlakozóval is.

A felhasználói élmény fokozása érdekében, az Aspire 7600U kínálatában megtalálható az innovatív Near Field Communication (NFC) technológia is: lehetővé teszi az egyszerű fizetést és az azonnali vezeték nélküli beállításokat úgy, hogy egyszerűen csak közel visszük mobil eszközeinket (tablet vagy okostelefon) a képernyő keretéhez. 

Míg a dizájn az alapokig le van csupaszítva, a teljesítmény a csúcsokat dönti, köszönhetően olyan fejlett technológiáknak, melyek kifejezetten arra készültek, hogy elsőrangú számítástechnikai élményt közvetítsenek. Úgy volt, hogy eredetileg a Windows 8-cal egy időben kerül a piacra, ezért a 3. generációs Intel® iCore™ processzor család, a nagyteljesítményű grafika és az opcionális SSD lemez a gyors rendszerindulás érdekében: ez az AIO desktop simább többfeladatú működést, fokozott termelékenységet és hihetetlen HD szórakozást nyújt.

Az Aspire 7600U tartalmazza az AcerCloud-ot, amely egy egyszerű megoldás, mely összeköti az Ön összes eszközét, hogy Ön bármikor, bárhol hozzáférhessen mindhez. A PC-n tárolt zenéket, videókat és dokumentumokat megoszthatja minden eszközével, még akkor is, ha a PC alvó üzemmódban van, mert az AcerCloud felébreszti Önnek. Az AcerCloudon keresztül Ön elérheti tartalmait bármikor, bárhol.




Acer Asztali számítógép Vásárlás árlista


Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450
Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.hu






Kapcsolódó

Acer hírek






Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü