Office 2007 Small Business HU 1pk w OfcPro2007Trial MLK 9QA 00391 Technikai adatlap



Office 2007 Small Business HU 1pk w OfcPro2007Trial MLK 

9QA-00391


Gyártó : 

Microsoft / Op. rendszer, OEM szoftver Microsoft

  Klick Computer : Microsoft Regisztrált Partner : Microsoft Registered Partner Már NEM rendelhető!

2009.04.27 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Office 2007 Small aktuális ajánlatunk


Office 2007 Small Business HU 1pk w OfcPro2007Trial MLK 9QA-00391 fotó
Click a(z) Office 2007 Small Business HU 1pk w OfcPro2007Trial MLK fotóra (csak illusztráció)



Op. rendszer, OEM szoftver, Microsoft kínálatunk Op. rendszer, OEM szoftver árlista

Szoftver OEM bolt árlista

  

Office 2007 Small Business



Nettó Ár:
Bruttó Ár:
49 280- Ft
62 586- Ft





Törzsvásárlói pont 625- klick







Office 2007 Small Business HU 1pk w OfcPro2007Trial MLK Technikai adatok, műszaki paraméterek 9QA-00391



Tech. Spec. Info : Az Office Small Business 2007 programcsomaggal a kisvállalkozások a mindennapos feladatok gyors elvégzéséhez, az adatok kezeléséhez és a professzionális marketinganyagok készítéséhez szükséges valamennyi eszközhöz hozzájuthatnak.
Az Office Small Business 2007 tartalma
Word 2007
Excel 2007
PowerPoint 2007
Publisher 2007
Outlook 2007 with Business Contact Manager

Az új felhasználói felület kialakításakor legfontosabb tervezői célunk az volt, hogy a felhasználók könnyebben el tudják érni és ki tudják használni alkalmazásaink valamennyi szolgáltatását.

Az Office Small Business 2007 programcsomag a rutinfeladatok gyorsabb végrehajtását, az ügyféladatok hatékonyabb kezelését és a professzionális marketingkampányok lebonyolítását szavatoló termelékenységnövelő eszközök egész sorát kínálja.

A Microsoft Office Small Business 2007 kiváló és könnyen használható irodai és kapcsolatkezelő szoftvereket tartalmaz. Új eszközeivel idő takarítható meg, megszervezhető a munka és jobban kiszolgálhatók az ügyfelek. Egy helyen kezelhetők a meglévő és a lehetséges ügyfelek adatai. Gyorsan állíthatók vele össze dinamikus dokumentumok, számolótáblák és bemutatók. Professzionális kivitelű marketinganyagok készíthetők nyomtatásra, e-mailben való elküldésre és az internetre, és sikeres marketingkampányok alakíthatók ki házon belül. Hatékonyabban kezelhető vele a naptár, a feladatok és a levelezés. Fokozza a számítógép védettségét, mert kiszűrhetők vele a kéretlen e-mailek. Az új szolgáltatások gyorsabban megtanulhatók, mert a tökéletesített menükön automatikusan a szükséges eszközök jelennek meg.

Eredményesebb és hatékonyabb munkavégzés
Az új eszközök felgyorsítják a munkavégzést, és professzionálisabb dokumentumok, számolótáblák és bemutatók elkészítésére adnak módot. Az Office Small Business 2007 csomaggal gyorsan elvégezheti rutinfeladatait, így több időt fordíthat ügyfeleire. Az új feladatorientált menük és eszközsorok automatikusan az adott helyzetben alkalmazható parancsokat és beállításokat jelenítik meg, ezáltal a programok szolgáltatásait könnyebben és gyorsabban érheti el. Az új élőminta-szolgáltatás pedig előre megjeleníti a tervezett módosítások eredményét. Az Office Small Business 2007 csomag a következőkben segít:

A továbbfejlesztett menük és parancsok mindig azokat az eszközöket jelenítik meg, amelyekre éppen szükség van, felgyorsítva az új szoftver megtanulását.
Az azonnali keresési szolgáltatással gyorsabban és könnyebben megtalálhatók a szükséges információk.
A továbbfejlesztett levélszemét- és adathalászat-ellenes eszközök nagyobb védelmet nyújtanak.
Az új grafikus lehetőségekkel könnyebben állíthatók elő professzionális megjelenésű, közzétételre kész dokumentumok, számolótáblák és bemutatók.
A Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager alkalmazásban ütemezett feladatok a naptárban is megjelennek.
Az új teendősávon együtt láthatók a feladatok, a naptári adatok és a követésre megjelölt e-mailek.
Az Office Word 2007 új sablonjaival és eszközeivel megkönnyíti a korábbi anyagok újrafelhasználását, professzionális színvonalú formátum alkalmazását és a módosítások hatásának előzetes megtekintését.
A Microsoft Office Excel 2007 új eszközökkel szolgálja az információk szűrését, rendezését és képi megjelenítését, hogy még könnyebben lehessen elemezni az üzleti adatokat.

Az Office Outlook 2007 program új Naptár moduljába áthúzhatók a feladatok. Nagyobb kép megjelenítése (angol nyelven).

--------------------------------------------------------------------------------

Az ügyfelek és a partnerek adatainak kezelése egy helyen
Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager teles körű ügyfél- és kapcsolatkezelési megoldást nyújt, amellyel jobb kiszolgálásban részesíthetők az ügyfelek. Az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager segítségével rendszerezhetők minden meglévő és leendő ügyfél, valamint üzleti kapcsolattartó adatai, kielégíthetők a megrendelők igényei, és egy helyen kezelhető a teljes értékesítési folyamat. Emellett lehetőség nyílik projektfeladatok nyomon követésére és kezelésére is, illetve a feladatok munkatársaknak való kiosztására. Az Office Small Business 2007 csomaggal:

Egy helyen tárolhatók minden partner, leendő és létező ügyfél adatai – köztük a korábbi kapcsolatfelvételek, a várható árbevétel, a sikeres üzletkötés esélye és a feladatok.
Típusától függetlenül minden kapcsolatfelvétel és üzenetváltás ugyanott rögzíthető, beleértve az e-maileket, a telefonhívásokat, a találkozókat, a feljegyzéseket és a dokumentumokat.
Testreszabható weblapon lehetőség nyílik a forgalom előre jelzésére és a feladatok rangsorolására.
Egyesítve jeleníthetők meg az értékesítések és a folyamatban lévő üzletkötések a különféle rugalmas jelentéseken, amelyek egyszerűen módosíthatók az egyedi szükségleteknek megfelelően.
Kapcsolat nélkül is elvégezhető a munka hordozható számítógéppel vagy zsebszámítógéppel, majd az adatok az irodába való visszatérés alkalmával szinkronizálhatók.
Egy helyen tarthatók nyilván a projektekhez kapcsolódó információk – köztük az e-mailek, a találkozók, a feljegyzések, a feladatok és a dokumentumok – és könnyen rendelhetők hozzá másokhoz a leendő ügyfelek, a kapcsolattartók, az ügyfelek és a feladatok.

Az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager program egy helyre gyűjti az ügyfelek, a projektek és az üzleti kapcsolatok adatait. Nagyobb kép megjelenítése (angol nyelven).

--------------------------------------------------------------------------------

Professzionális kivitelű marketinganyagok készítése és marketingkampányok irányítása helyben, saját eszközökkel.
Professzionális kivitelű marketinganyagok készíthetők nyomtatásra, e-mailben való elküldésre és az internetre, és sikeres marketingkampányok alakíthatók ki házon belül. Az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager az Office Publisher 2007 programmal együttműködve segíti a marketingtevékenység nyomon követését és kezelését: a levelezési listák összeállítását, az anyagok kiküldését és az eredmények nyomon követését. A Microsoft Office PowerPoint 2007 testreszabható sablontárával pedig a vállalat arculatának megfelelő professzionális megjelenésű bemutatók készíthetők. Az Office Small Business 2007 csomaggal:

A vállalat arculati elemeit (emblémáját, színeit és üzleti adatait) tartalmazó nyomtatott, e-mailben kiküldött és internetes marketinganyagok készíthetők és tehetők közzé.
Több száz, szakemberek által tervezett, de testreszabható sablon, valamint több mint száz üres kiadványtípus vehető igénybe.
Újra felhasználhatók a szöveges, grafikus és tervezési elemek, és a különféle típusú kiadványok átalakíthatók egymásba az Office Publisher 2007 segítségével.
Kombinálhatók és szűrhetők a különböző forrásból származó címjegyzékek és adatok – adatforrásként használható a Microsoft Office Excel 2007, az Office Outlook 2007, az Office Outlook 2007 with Business Contact Manager és a Microsoft Office Access 2007–, és ennek alapján személyre szabott nyomtatott és elektronikus kiadványok hozhatók létre, valamint egyedi tájékoztatók (katalógusok, adatlapok) készíthetők.
Marketingkampányok kialakítása, kezelése és nyomon követése.
A testreszabható témák és diaelrendezések gazdag tárházával dinamikusabb bemutatók készíthetők.
Hatásos diagramok, SmartArt-ábrák és táblázatok készíthetők, a formátum módosításának várható hatása pedig előre megtekinthető.
A PDF1 fájlformátummal egyszerűbben terjeszthetők a dokumentumok, és garantálható a nyomtatás minősége.

Az Office Publisher 2007 alkalmazással professzionális kivitelű marketinganyagok készíthetők nyomtatásra, e-mailben való kiküldésre és az internetre.


 eladás, értékesítés a hivatalos magyarországi márkaképviselet támogatásával.

Adatok, rövid leírás, ár Office 2007 Small Business HU 1pk w 9QA-00391
Termék információk ( linkek, értékelések, vélemények ) Office 2007 Small Business HU 1pk w 9QA-00391
Minőség:5  
Értékelés:1 1 felhasználó minősítés
Vélemény, értékelés 5,0


Készült: Miskolc, 2009.04.27. 0:00:00

A Klick Computer Hungary Kft. Vásároljon egy megbízható számítástechnikai szaküzletben:
 »   » 

Office 2007 Small Business HU 1pk w OfcPro2007Trial MLK 9QA 00391 Technikai adatlap


 
Műszaki adatok : Office 2007 Small Business HU 1pk w OfcPro2007Trial MLK. 9QA-00391 eladó. Technikai adatok, típus specifikáció - KlickComp Számítástechnika Szaküzlet,

Gyártó :  Microsoft Op. rendszer, OEM szoftver  9QA-00391


 Microsoft Windows 10 Home 64-bit HUN 1 Felhasználó Oem 1pack operációs rendszer szoftver, Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Oem, Magyar nyelv: Van
 ár : 27 508-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Felhasználói terület: Otthoni, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Oem, Magyar nyelv: Van
 ár : 28 359-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Home 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Home, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 28 499-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Home 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Home, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 31 001-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows 11 Pro 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 36 195-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Felhasználói terület: Otthoni és vállalati, Felhasználók száma: 1, Gépek száma: 1, Licenc forma: Oem, Magyar nyelv: Van
 ár : 36 513-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Microsoft Windows 11 Pro 64Bit HUN, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Magyar, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 38 545-Ft

Készleten, Vásárolható raktáron van Készleten
 Microsoft Windows 11 Pro 64bit ENG, Termékvonal: Windows 11, Típus: Professional, Architektúra: 64 bit, Nyelv: Angol, Licenszek száma: 1 felhasználó
 ár : 68 910-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető
 Windows Server Standard 2022 64Bit English 1pk DSP OEI DVD 16 Core
 ár : 372 161-Ft

Rendelésre 1-6 hét Érdeklődjön
 Windows Server Standard 2022 64Bit Hungarian 1pk DSP OEI DVD 16 Core
 ár : 376 771-Ft

3-6 nap. Raktáron beszállítónál Rendelhető



Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.

 

Notebook webáruház, laptop szerviz, számítógép javítás Miskolc, Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP, Lenovo és Apple  laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer https://www.klickcomp.hu


Itt Klick-elget » Számítástechnika bolt Miskolc

Akció notebook, akciós Laptop |  Gyártói akció |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  CégHírek |  Fórumok

Copyright  © 2005-2014 Klick Computer Hungary Kft.   https://www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!