Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Akció  »  Most Microsoft Office termékek vásárlásával 2 személyre szóló meghívót kapsz a Microsoft Aquaworld-ben tartott bulijára.

Most Microsoft Office termékek* vásárlásával 2 személyre szóló meghívót kapsz a Microsoft Aquaworld-ben tartott bulijára.
2010.09.24 Microsoft termékek, Office, Visual Studio, Windows, Windows Server, Visual Fox és egyéb szoftverek, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház    

Most Microsoft Office termékek vásárlásával 2 személyre szóló meghívót kapsz a Microsoft Aquaworld-ben tartott bulijára.

Ilyen még nem volt!


Most Microsoft Office termékek* vásárlásával 2 személyre szóló meghívót kapsz a Microsoft Aquaworld-ben tartott bulijára. Ha élsz ezzel az ajánlattal, 2010. november 12-én a jó idő számodra garantált, hiszen az Aquaworld Európa egyik legnagyobb fedett élményfürdője!

Hogy mi vár rád?
A délelőtti 10 órás nyitást követően napközben különböző vizes programok és vetélkedők, de az Office előadásokon megismerheted a legújabb 2010-es termék szolgáltatásait is. Levezetés képpen táncos műsorok várnak, ami után egy fürdőruhás buliban vehetsz részt.

Mit kell tenned, hogy ott lehess?
Vásárolj az akcióban való részvételre jogosító termékekből, regisztrálj a megadott módon, és mi már küldjük is a meghívódat! A meghívóval egész nap használhatod az Aquaworld szolgáltatásait, részt vehetsz a nap közbeni vetélkedőkön és programokon, és ha még nem vagy elég fáradt, végigtáncolhatod az esti bulit is.

Minden végfelhasználó, aki 2010. szeptember 15., és október 31. közt Office terméket vásárol két személyre szóló meghívót kap, a Microsoft egész napos rendezvényére az AquaWorld-be, 2010. november 12-re.

  • Az akcióban a teljes dobozos (FPP), előtelepített (OEM-MLK) Microsoft Office 2007 és a teljes dobozos (FPP), valamint Termékkulcs kártya (PKC) Microsoft Office 2010 termékek vesznek részt.
  • A promóció igénybevételéhez a végfelhasználónak a vásárlást igazoló számla-, illetve a termék dobozában található eredetiséget igazoló (COA) matrica másolatát vagy fényképét kell beküldeni a microsoft.hu/elmenyfurdo pontban megadott módok valamelyikén. Az ajánlat igénybevételéhez a végfelhasználó és egy Microsoft viszonteladó közötti számla másolatát kell beküldeni. Microsoft partner és Microsoft disztribútor, illetve Microsoft viszonteladók közötti számlák nem jogosítanak fel az ajánlat igénybevételére.
  • A számla alapján az Office termék vásárlásának a promóció időszakban, 2010. szeptember 15. és 2010 október 31. között kell történnie.
  • A számla és a COA matrica másolatának vagy fényképének beküldési határideje 2010. november 5.
  • Egy Office csomag megvásárlása két fő egyszeri belépésére jogosít fel a Microsoft november 12-i Aquaworld rendezvényére. A meghívót nem lehet más időpontban felhasználni az Aquaworld-be való belépésre.
  • A promóció a meghirdetett időszakban vagy visszavonásig érvényes. A rendezvény időpontja és programja módosításának jogát a Microsoft fenntartja. Módosítás esetén a résztvevőket a megadott elérhetőségeken értesíti a Microsoft.


* Részvételi feltételek és további információk: http://www.microsoft.com/hun/elmenyfurdo/

 


Szoftver online bolt árlistaMiskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod Megye

KapcsolĂłdĂł

Microsoft hĂ­rek
Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü