Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Gyártói akciók  »  Panda Antivírus és más biztonsági megoldások 2009-ben a Pandától (vírusvédelem, tûzfal)Panda Antivírus és más biztonsági megoldások 2009-ben a PandátólPanda vírusvédelem, tûzfalPanda Antivirus Pro 2009
Panda Antivirus Pro 2009
Telepítse és felejtsd el a vírusokat,kémprogramokat,hekkereket
A Panda Antivírus 2009 Pro könnyen kezelhetõ szoftver, alapvetõ védelmet nyújt számítógépére. Csak telepítse fel és felejtse el a vírusokat, kémprogramokat, rootkiteket, hekkereket, az online csalást és a azonosítói lopását. Tökéletes biztonságban használhatja a chat programokat, megoszthatja fotóit, videóit, intézheti banki ügyeit, vagy vásárolhat on-line. Az új Kollektív Intelligencia technológiának köszönhetõen most sokkal gyorsabb, mint az elõzõ verziók.

Panda Internet Security 2009
Panda Internet Security 2009
Maximális védelem az internetrõl érkezõ fenyegetés minden típusa ellen.
Panda Internet Security 2009 egy olyan megoldás, amely mellett teljes biztonságban használhatja az internetet. Védelmet nyújt a vírusok, rootkitek, kémprogramok, hekkerek, online csalás, személyes adatok lopása és egyéb internetrõl érkezõ fenyegetés ellen. A Spam szûrõ tisztán tartja bejövõ levelezését, míg a Szülõi felügyelet használatával gyermekek is biztonságosan használhatják az internetet. Az új Kollektív Intelligencia technológiának köszönhetõen most sokkal gyorsabb, mint az elõzõ verziók.

Panda Global Protection 2009
Panda Global Protection 2009
Élvezze a teljes biztonságot és biztosítsa adatai sérthetetlenségét.
Védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, rootkitek, hekkerek, az online csalások, a személyes adatok tolvajai, és más típusú Internetrõl érkezõ fenyegetés ellen. A Spam szûrõ tisztán tartja bejövõ levelezését, míg a Szülõi felügyelet használatával gyermekek is biztonságosan használhatják az internetet. Készítsen biztonsági másolatot legfontosabb fájljairól (dokumentummok, képek, zenék, stb.) CD-rõl, DVD-rõl vagy oline és bármikor visszatöltheti adatvesztés vagy sérülések esetén. Köszönhetõen a Kollektív Intelligencia technológiának a megoldás most sokkal gyorsabb, mint az elõzõ verziók.

Panda DesktopSecure for Linux
Panda DesktopSecure for Linux
Egyszerû és teljes körû védelem Linuxhoz
A Panda DesktopSecure for Linux ideális megoldás Linux operácós rendszerrel telepítt számítógépekre. Úgy tervezték, hogy teljeskörûen kielégítse az otthoni számítógépek speciális igényeit, akár PC-t akár laptopot használ ezzel az operációs rendszerrel. Adatvesztés megakadályozására. Egyszerû telepíteni és frissíteni. Egyetlen termékben találja meg mindazt a védelmet, amire szüksége lehet.

Panda Antivirus + Firewall 2008 - Új MEGADETECTION
Panda Antivirus + Firewall 2008 - Új MEGADETECTION
Maximálisan egyszerû védelem a vírusok és a hackerek ellen.
Minden típusú vírus ellen véd. Blokkolja és semlegesíti a kémprogramkat. Távol tartja a hackereket. TruPrevent Technológia: Dupla védelem.
Az új Panda Antivirus + Firewall 2008 több, mint egy egyszerû vírusirtó program. Ez a program védõbástyát állít a hekker támadások elé, és védelmet biztosít minden típusú vírus, kémprogram és internetes csalások ellen. A nagyobb biztonság érdekében alkalmazzák a TruPrevent® Technológiát (HIPS) ami kétszintû védelmet jelent az ismeretlen vírusokkal és behatolókkal szemben.
INGYEN UPGRADE 2009-ES TERMÉKRE! Ha beregisztrálja a terméket már a 2009-es szoftvert tudja letölteni és használni.

Panda Antivirus 2008 - Új MEGADETECTION
Panda Antivirus 2008 - Új MEGADETECTION
Telepítse és felejtse el a vírusokat és kémprogramokat
Az új Panda Antivirus 2008 a legegyszerûbb védelmet biztosítja a számítógép számára azzal, hogy automatikusan felderíti és eltávolít mindenféle vírust és kémprogramot. Így biztonságosan lehet internetezni, levelezni, on-line játszani, fájlokat letölteni és csevegni nagyon kis erõforrás igénnyel és mérettel, azaz a számítógép mûködése ezzel a programmal gyorsabb lesz.
És most minden Panda Antivírus 2008 termékkel használhatja a Panda TotalScan online vírusellenõrzõt, amely egyedülálló módon felderít és megsemmisít több, mint hárommillió vírust és egyéb fenyegetést.

INGYEN UPGRADE 2009-ES TERMÉKRE! Ha beregisztrálja a terméket már a 2009-es szoftvert tudja letölteni és használni.

Panda Internet Security 2008 – Új MEGADETECTION
Panda Internet Security 2008 – Új MEGADETECTION
Teljes védelem, mely lehetõvé teszi, hogy biztonságosan használhassa az Internetet
Egy doboz vásárlásával 3 számítógép védelmét biztosíthatja!

Élvezze az új Panda Internet Security 2008 által nyújtott szolgáltatásokat és érezze magát teljes biztonságban az internet felõl érkezõ hekker támadások, vírus fertõzések és online csalási kísérletekkel szemben.

INGYEN UPGRADE 2009-ES TERMÉKRE! Ha beregisztrálja a terméket már a 2009-es szoftvert tudja letölteni és használni.
Panda Software vírusirtó Ingyenes letöltés

 

KapcsolĂłdĂł

Panda hĂ­rek


Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeÜgyviteli szoftver : www.adam-soft.hu | Számítástechnika WebBolt : Számítógép, Notebook ( Acer, Asus, Dell ) : Klick Computer | eMail