Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Gyártói akciók  »  Panda Antivírus megoldás óriási kedvezménnyel

Panda Antivírus megoldás óriási kedvezménnyel


   

Februári Panda Licenc Hét
Spóroljon velünk

Válassza a Panda Software vírusvédelmi megoldásait hálózatához a legjobb Exchange védelemmel az akció ideje alatt, és takarítson meg 65%-ot!


 

Mi a legjobb megoldást kínáljuk Önnek

Panda BusinesSecure Exchange 2006 with TruPrevent Technologies
 

A Licenc Hét idõtartama:
2007. február 19. és 23. között.

Panda BusinesSecure Exchange with TruPrevent Technologies ára az akció idején:
16 314 Ft + ÁFA helyett 5 710 Ft + ÁFA /licenc


 

A termék 5 licenctõl rendelhetõ!

Rendelje meg most, hogy hálózata védett legyen a kémprogramok ellen is!

Megrendelés* esetén írjon a sales@klickcomp.hu e-mail címünkre, vagy részletekrõl érdeklõdjön a 06 46 505 450-es központi telefonszámunkon!

A Panda BusinesSecure a zavarmentes és nagy hatékonyságú megoldás a munkaállomások és file szerverek minden vírusfajta, trójai falovak és férgek elleni védelmére.

Magas fokú skálázhatóság, egyszerû telepítés és egy sor technológiai újítás teszi kategóriájában egyedülálló megoldássá.

Az informatikai biztonságot személyzet és anyagi erõforrások hiánya miatt megvalósítani nem képes kisvállalkozások a rosszindulatú behatolók elsõdleges célpontjai közé tartoznak. Ezt szem elõtt tartva, a Panda Software megalkotta a BusinesSecure-t mely egyike a legfejlettebb és leginnovatívabb vírusvédelmi megoldásoknak a piacon.

A BusinesSecure telepítése és installálása egyszerû, mindazt a védelmet biztosítja, amelyre manapság a kis- és középvállalkozásoknak szüksége van, és gondoskodik arról, hogy a vállalkozás a legtöbbet kapja az Internetbõl - az ezzel járó aggodalmak nélkül.

A BusinesSecure számos technológiai újítást tartalmaz, többek között:
- Hatékony integrált tartalomszûrõ opciók az Exchange 5.5-höz és az Exchange 2000/2003 levelezõ szerverhez.
- Agent technológia használata a munkaállomások vírusvédelmének központi menedzseléséhez, csökkentve a sávszélesség igénybevételt és lehetõvé téve az azonnali inkrementális frissítéseket és konfigurálást.
- Az új UltraFast letapogató motor és a SmartClean technológia integrálása a rendszer teljesítmény fellendítésére, és a vírusok legújabb generációja által okozott károk javításához
- Heurisztikus keresés az ismeretlen vírusok ellen, beleértve a potenciálisan pusztító Script vírusokat
A BusinesSecure többféle változatban érhetõ el, hogy kielégítse minden kis- és középvállalkozás pontos szükségleteit:

A kis -és középvállalkozási szféra piaci igényeinek kiszolgálására a Panda Software kifejlesztette a BusinesSecure-t, a zavarmentes és nagy hatékonyságú megoldást a munkaállomások és file szerverek minden vírusfajta, trójai falovak és férgek elleni védelmére. A BusinesSecure kiegészíthetõ az ExchangeSecure-rel a Microsoft Exchange Server minden verziójának védelme érdekében.

Ez a megoldás ugyanakkor tartalmazza a széleskörû szolgáltatásokat is, mely a Panda Software termékeket megkülönbözteti a többitõl: napi frissítés, hogy a legújabb vírusoktól mindig védve legyünk, 24 órás technikai támogatás, SOS virus szolgáltatás... és még sok minden más.

 
 

Panda Software Antivírus

 

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolĂłdĂł

Panda hĂ­rekTekintse meg Panda Antivírus, Spam védelmi szoftver kínálatunkat.

Ügyviteli szoftver : www.adam-soft.hu | Számítástechnika WebBolt : Számítógép, Notebook ( Acer, Asus, Dell ) : Klick Computer | eMail