Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Gyártói akciók  »  Microsoft Office FPP Akció

Microsoft Office FPP Akció


Microsoft Office akció

A Microsoft® Office Standard 2007 ** programcsomag hatékony eszközeivel az otthoni felhasználók és a kisvállalkozások egyaránt gyorsabban és egyszerűbben végezhetik el mindennapos teendőiket.
 • 79900 Ft (bruttó) ajánlott végfelhasználói ár *
 

A csomag tartalma:

 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Word 2007
Az üzleti teljesítmény növekedésére és stratégiai célok elérésére törekvő cégek egyre inkább arra koncentrálnak, hogy milyen hatással van az üzleti eredményre az egyes személyek teljesítménye. A Microsoft Office Standard 2007 csomag alkalmazásaival segítheti a személyes hatékonyság növelését azáltal, hogy meggyorsítja és megkönnyíti a rugalmas dokumentumok, hatékony táblázatok és tetszetős bemutatók készítését. Az Office Outlook 2007 továbbfejlesztett funkcióival könnyebben kezelheti a feladatokat és üzeneteket, valamint egyszerű közös munkákban is részt vehet.

Termék megrendelése

Az ajánlat az Office Standard 2007 programcsomag ún. frissítési verziójára vonatkozik, amely alapján a szoftver csak akkor telepíthető, ha a licenctulajdonos rendelkezik a következő termékek egyikének licencével: Microsoft Works 6.0–10-es verzió; Microsoft Works programcsomag 2000-2006-os vagy újabb verzió; bármely 2000-2007-es verziójú Microsoft Office program vagy programcsomag; bármely Microsoft Office XP programcsomag. Arra az esetre, ha a licenctulajdonos az előzőekben felsorolt licencek egyikével sem rendelkezik, a megvásárolt szoftvercsomag tartalmaz egy Microsoft Works 8.5 szoftvert, amely biztosítja a verziófrissítés alapját. Kérjük, hogy a Microsoft Works 8.5 telepítő CD-t és a hozzá tartozó termékkulcsot is őrizze meg!

 
A Microsoft® Office Small Business 2007 ** olyan eszközkészletet nyújt, amely elősegíti a mindennapi feladatok gyors elvégzését, az ügyfelek és a kapcsolattartók adatainak egy helyen történő kezelését, valamint a marketinganyagok és -kampányok házon belüli kivitelezését.
 • 91900 Ft helyett most 79900 Ft (bruttó) ajánlott végfelhasználói ár *
 

A csomag tartalma:

 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Publisher 2007
 • Microsoft Office Word 2007
Növekvő vállalatának minden munkatársból, erőforrásból és lehetőségből a legtöbbet kell kihoznia. A Microsoft Office Small Business 2007 segít a hatékonyság növelésében és olyan professzionális kivitelű dokumentumok létrehozásában, amelyek révén javíthatja cége arculatát. A Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager segítségével az alkalmazottai könnyebben dolgozhatnak együtt az üzleti lehetőségek kiaknázásában.

Termék megrendelése

A Microsoft® Office Professional 2007 ** segítségével gyorsan elvégezheti a rutinfeladatokat, hatékonyan, egyetlen központi helyen kezelheti ügyfelei és üzleti kapcsolatai adatait, valamint egyszerűbben elemezheti az üzleti adatokat és készíthet róluk jelentést.
 • 106900 Ft (bruttó) ajánlott végfelhasználói ár *
 

A csomag tartalma:

 • Microsoft Office Access 2007
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Publisher 2007
 • Microsoft Office Word 2007
Elfoglalt szakemberként folyamatosan több feladaton dolgozik egyszerre, nagy mennyiségű információt kezel, és rövid határidőkkel kell tartania a versenyt. A Microsoft Office Professional 2007 csomag segíti Önt a hatékonyabb munkában, valamint a fontos üzleti információk kezelésében és megosztásában.

Termék megrendelése

Az ajánlat az Office Professional 2007 programcsomag ún. frissítési verziójára vonatkozik, amely alapján a szoftver csak akkor telepíthető, ha a licenctulajdonos rendelkezik a következő termékek egyikének licencével: Microsoft Works 6.0–10-es verzió; Microsoft Works programcsomag 2000-2006-os vagy újabb verzió; bármely 2000-2007-es verziójú Microsoft Office program vagy programcsomag; bármely Microsoft Office XP programcsomag. Arra az esetre, ha a licenctulajdonos az előzőekben felsorolt licencek egyikével sem rendelkezik, a megvásárolt szoftvercsomag tartalmaz egy Microsoft Works 8.5 szoftvert, amely biztosítja a verziófrissítés alapját. Kérjük, hogy a Microsoft Works 8.5 telepítő CD-t és a hozzá tartozó termékkulcsot is őrizze meg!

** A képen látható termék illusztráció, a tényleges csomagolás ettől eltérhet.
* Ajánlott ár.
Licencelési útmutató
Teljes dobozos termék (FPP)
 • A csomag tartalmazza a telepítőkészletet, teljes dokumentációt és terméktámogatáshoz való jogot.
 • A licenc engedélyezi a szoftver „hordozhatóságát”, azaz gépcsere esetén is tovább használható (ez NEM jelenti a licenc egyidőben több PC-n történő futtatásának lehetőségét).
 • A regisztrált FPP termékekhez a Microsoft Ügyfélszolgálat nyújt ingyenes technikai segítséget.
 
 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347

Notebook, laptop kereső


Akár 3 évre elegendő tinta ...
Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod Megye
Tekintse meg Microsoft OEM (XP,2003,Office,Server) szoftverkínálatunkat.

Ügyviteli szoftver : www.adam-soft.hu | Számítástechnika WebBolt : Számítógép, Notebook ( Acer, Asus, Dell ) : Klick Computer | eMail