Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Gyártói akciók  »  Microsoft Office Home and Student Akció

Microsoft Office Home and Student Akció


Microsoft Office akció

Microsoft Office 2007 Otthoni és Iskolai verzió ( 2008 augusztus )

 

 

 

3 gépre telepíthetõ
Microsoft Office programcsomag

Microsoft Office

 

 

 

     

 

 

 

Microsoft Office Home and Student

 

Microsoft Office Home and Student 2007
Win32 Hungarian
CDA csomag tartalma:

Akciós!

Word 2007 - Szövegszerkesztés stílusosan
Excel 2007 - Áttekinthetõ, szép táblázatok grafikonok készítéséhez
PowerPoint 2007 - A lenyûgözõ prezentációkért
OneNote 2007 - Jegyzetfüzet 2.0

79G-00047_2 Akciósan 26 000 Ft / csomag
79G-00047 36 000 Ft / csomag
79G-00925 OEM 29 900 Ft / csomag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microsoft Office 2007 Otthoni és iskolai verzió – A tíz legfontosabb elõny
A Microsoft Office 2007 Otthoni és iskolai verzióval az otthoni személyiszámítógép-felhasználók gyorsabban és könnyebben végezhetik munkájukat. Íme a legfontosabb 10 érv, amely miatt érdemes az Office 2007 Otthoni és iskolai verziót választani.
1. érv Jobb eredményeket érhet el rövidebb idõ alatt az új, korszerûsített felhasználói felületen.

Az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió továbbfejlesztett felhasználói felülettel rendelkezik, amellyel gyorsabban, egyszerûbben és természetesebben lehet dokumentumokat létrehozni. Az aktuális feladathoz megfelelõ eszközöket kínáló parancsok jóvoltából kevesebb idõt és fáradságot kell fordítani az új programok megtanulására.

   
2. érv Minõségi dokumentumokat hozhat létre, amelyekre méltán büszke lehet.

Az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió továbbfejlesztett kép-, diagram- és grafikai eszközökkel rendelkezik, amelyekkel gyorsabban lehet tetszetõs dokumentumokat, számolótáblákat és bemutatókat létrehozni. A szabványos diagramok, gyorsformázási eszközök és SmartArt-diagramok széles választéka professzionális ábrák és diagramok megjelenítését teszi lehetõvé.

   
3. érv A változásokat gyorsan megtekintheti.

Az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió az Élõ minta szolgáltatás használatával megkönnyíti a Microsoft Office-dokumentumok formázását. Gyorsan, menet közben megtekintheti a javasolt módosításokat, ehhez nem kell állandóan a többszintû menükben keresgélnie. A javasolt formázás „tesztelésével” idõt takaríthat meg, és könnyebben kísérletezhet.

   
4. érv Rendszerezheti a személyes projektjei, feladatai és teendõi feljegyzéseit és adatait, így hatékonyan végezheti a munkáját.

A Microsoft Office OneNote 2007 egy digitális jegyzetfüzet, amelyben bármilyen típusú jegyzetet és adatot (gépelt szöveget, képeket, hang- és képfelvételeket, webkivonatokat, számítógépen található fájlokat stb.) összegyûjthet, rendszerezhet és kereshet egy helyen. További információ az Office OneNote 2007 alkalmazásról.

   
5. érv Feltételes formázással kiemelheti a legfontosabb trendeket.

A Microsoft Office Excel 2007 látványos feltételes formázási szolgáltatásokat kínál az új adatsávok, színesebb átmenetek és ikonok segítségével. Ezekkel a funkciókkal az adatok meghatározott szabályok alapján formázhatók, ami megkönnyíti a legfontosabb trendek azonosítását. További információk az Office Excel 2007 alkalmazásról.

   
6. érv Eltávolíthatja a személyes adatokat a megosztani kívánt dokumentumokból.

A Dokumentumfelügyelõvel megkereshetõk és eltávolíthatók a dokumentumokban lévõ nem kívánt megjegyzések, rejtett szövegrészek és személyazonosításra alkalmas adatok. A bizalmas adatok néhány kattintással megkereshetõk és törölhetõk.

   
7. érv Hatékonyabban szabályozható és kiszámítható a dokumentumok formázása.

Az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió megkönnyíti a Microsoft Office Word 2007 dokumentumok formázását: következetesebb és kiszámíthatóbb felsorolásokat, számozásokat és táblázatokat kínál. Emellett Témák biztosítják a tartalom egységes megjelenését az Office Word 2007, a Microsoft Office Excel 2007 és a Microsoft Office PowerPoint 2007 programmal készített dokumentumokban. Az Office-témák általában is megkönnyítik a munkát a leggyakrabban használt programokban. További információ az Office Word 2007 alkalmazásról.

   
8. érv Egyéni diaelrendezéseket hozhat létre és menthet késõbbi bemutatók számára.

Az Office PowerPoint 2007 programban található elõre elkészített, személyre szabott, egyéni diaelrendezésekkel könnyebben készíthet bemutatókat. Az új egyéni elrendezéseknek köszönhetõen gyorsan kialakíthatja és késõbbi bemutatók számára mentheti a kívánt elrendezést – mentesülhet tehát az elõre gyártott, alapértelmezés szerinti elrendezések kötöttségeitõl. További információ az Office PowerPoint 2007 alkalmazásról.

   
9. érv Biztosíthatja a dokumentumok és a bemutatók szélesebb körû terjesztését.

A Portable Document Format (PDF) és az XML Paper Specification (XPS) fájlformátum új támogatása a dokumentumok szélesebb körben való terjesztését teszi lehetõvé.1 A fájlok PDF vagy XPS formátumba konvertálásával bármilyen platform felhasználóival megoszthatja azokat.

1 A 2007-es Microsoft Office rendszer programjaiban csak egy beépülõ modul telepítése után lehet PDF- és XPS-fájlokat menteni. További információk a Más fájlformátumok (például a PDF és az XPS) támogatásának engedélyezése címû cikkben olvashatók.

   
10. érv Segítséget kaphat az elsõ lépésekhez.

Az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió használata a továbbfejlesztett súgórendszernek köszönhetõen egyszerûbbé vált; a munkát bõvített elemleírások mellett hivatkozások segítik, amelyek a Microsoft Office rendszer programjainak súgójában, illetve – kapcsolat esetén – az interneten levõ kapcsolódó témakörökre mutatnak. A kezdeti lépéseket megkönnyítik a részletes útmutatást nyújtó online tankönyvek és az új, használatra kész sablonok.

Microsoft Office 2007 Otthoni és iskolai verzió

A Microsoft Office 2007 Otthoni és iskolai verzió használatához az alábbiakra van szükség:

Összetevõ Követelmény
Számítógép és processzor 500 megahertzes (MHz) vagy gyorsabb processzor1
Memória Legalább 256 megabájt (MB) RAM1, 2
Merevlemez A telepítéshez 1,5 GB merevlemez-terület szükséges; a terület egy része a telepítés után felszabadul, miután az eredetileg letöltött csomagot eltávolítja a merevlemezrõl
Meghajtó CD-ROM- vagy DVD-meghajtó
Megjelenítés 1024x768 képpont vagy nagyobb felbontású képernyõ
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Service Pack 2, Windows Server 2003 SP1 vagy újabb operációs rendszer3
Egyéb Bizonyos szabadkézi funkciókhoz a Microsoft Windows XP Tablet PC Edition rendszert vagy újabb verzióját kell használni. A beszédfelismerési funkció mûködéséhez szorosan a száj elé tartott mikrofonra és egy hangkimeneti eszközre van szükség. A tartalomvédelmi szolgáltatások használatához hozzáférés szükséges egy, a Windows tartalomvédelmi szolgáltatást futtató Windows 2003 Server SP1 vagy újabb verziójú rendszerhez

Bizonyos speciális együttmûködési szolgáltatások igénybevételéhez hozzáférés szükséges egy Microsoft Windows SharePoint Services szolgáltatást futtató Microsoft Windows Server 2003 SP1 vagy újabb verziójú rendszerhez. A PowerPoint-diatárak használatához Office SharePoint Server 2007 alkalmazásra van szükség

Egyes funkciók használatához szükség lehet a Microsoft Windows asztali keresõ (3.0-s verzió), a Microsoft Windows Media Player 9.0, a Microsoft DirectX 9.0b vagy a Microsoft Active Sync 4.1 szoftverre, mikrofonra1, hangkimeneti eszközre, videofelvevõ eszközre (például webkamerára), TWAIN-kompatibilis digitális fényképezõgépre vagy képolvasóra, Windows Mobile 2003 operációs rendszert futtató intelligens telefonra, Windows Mobile 5 rendszert futtató intelligens telefonra vagy zsebszámítógépre, illetve olyan útválasztóra, amely támogatja az univerzális Plug and Play (UPnP) technológiát

Internet Explorer 6.0-s vagy újabb verziójú, csak 32 bites böngészõ. Az internetes funkciók használatához internetkapcsolatra van szükség (ez további költségekkel járhat)
További információk A tényleges követelmények és a termék mûködõképessége a rendszer konfigurációjától és az operációs rendszertõl függõen változhat

1 A OneNote Hangfelvételek keresése funkciójának használatához 2 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb processzor és legalább 1 GB RAM ajánlott. Beszéd közben a mikrofont szorosan a száj elé kell tartani. A hangfelvételek keresése nem mûködik minden nyelven.

2 A Word nyelvhelyességi és tartalomfüggõ helyesírás-ellenõrzési funkciói csak akkor mûködnek, ha a számítógépben legalább 1 GB memória található.

3 A Küldés a OneNote 2007 programba nyomtatóillesztõ és az internetes faxszolgáltatás nem érhetõ el a 64 bites operációs rendszereken. Az Office eltávolítása varázsló szintén nem érhetõ el a 64 bites operációs rendszereken.

 
Hogyan szerezhetem be az Office 2007 Otthoni és iskolai verziót?

Vásárolja meg a Klick Computer Kft. WebBoltjában! Kosárba teszem : Microsoft Office 2007 Otthoni és iskolai verzió

Van-e lehetõség kedvezményes verziófrissítésre az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió esetében?

Nincs. Az Office 2007 Otthoni és iskolai verziót mindenki egységes alacsony áron vásárolhatja meg.

Vonatkoznak-e licenckorlátozások az Office 2007 Otthoni és iskolai verzióra?

Igen. Az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió csak otthoni, nem kereskedelmi célra használható, üzleti célra nem.

Több eszközre is telepíthetem az Office 2007 Otthoni és iskolai verziót?

Igen, ha az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió kereskedelmi változatát vásárolta meg. A kereskedelmi licenc az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió telepítését és használatát három eszközre engedélyezi. Ha többet szeretne tudni arról, hogy miként állapítható meg a megvásárolt licenc típusa, vagy ha áttekintést szeretne kapni a licencszerzõdésérõl, tanulmányozza a 2007-es Microsoft Office rendszerre vonatkozó Microsoft szoftverlicenc-szerzõdést.

Kisvállalkozásban használhatom-e az Office 2007 Otthoni és iskolai verziót a munkahelyemen?

Nem. Az Office 2007 Otthoni és iskolai verzió csak otthoni, nem kereskedelmi célra használható.

 
Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347


Klick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod Megye
Tekintse meg Microsoft OEM (XP,2003,Office,Server) szoftverkínálatunkat.

Ügyviteli szoftver : www.adam-soft.hu | Számítástechnika WebBolt : Számítógép, Notebook ( Acer, Asus, Dell ) : Klick Computer | eMail

 |  Acer notebook |  Asus laptop |  Dell notebook Toshiba laptop  | 

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Klick Számítástechnikai boltAkciós laptop ( notebook ) ajánlatok! Notebook ( laptop ) akciók!   Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén.  Notebook üzlet és laptop szerviz
https://www.klickcomp.hu   Klick Computer Hungary Kft.   ( Miskolc , Gyõri kapu 57. helyett 2009-tõl Meggyesalja u. 93.)