Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Hírek az informatika világából és cégünk életéből...  »  Hivatalos Microsoft Vista és Office 2007 Előtelepítő Tanfolyamon vettünk részt

Hivatalos Microsoft Vista és Office 2007 Előtelepítő Tanfolyamon vettünk részt


Hivatalos Microsoft Vista és Office 2007
Előtelepítő Tanfolyam

  Microsoft Windows Vista, Microsoft Office 2007

A 2007-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Show alkalmával a Windows Vistát választották a „CES Legjobbjának”Februárban kezdődtek a Hivatalos Microsoft Rendszerépítők számára a Microsoft két új kulcs-termékére vonatkozó összevont előtelepítő tanfolyamok, melyen természetesen cégünk is részt vett.

 A Microsoft Office „12” üzleti intelligencia terén kínált megoldásaiAz egy napos képzés során megtanultuk a Vista automatikus telepítését, a vadonatúj Image-elési technikákat, megismerkedtünk a WIM fájlformátummal, valamint az ImageX és az OOBE lehetőségekkel. A bemutatásra kerültek a co-branding (saját logo és marketing anyagok elhelyezése) lehetőségek is.

 A tanfolyam tartalmáért és színvonaláért köszönetet mondunk a SZÁMLAK Zrt. és a Microsoft Magyarország munkatársainak.

Indul a Microsoft Windows Vista felhasználói roadshow

Március elsejével kerülnek az első magyar Windows Vistával előtelepített számítógépek kiskereskedelmi forgalomba.

Közzétéve: 2007. 03. 01. (Budapest)
A Microsoft Magyarország Kft. ennek apropóján március folyamán egy országos roadshow keretében mutatja be az új terméket a végfelhasználóknak. A látványos installáció, egy átlátszó, nagyméretű gömböt formáz, mely belsejében egy nappali szoba imitációjával igyekszik a Windows Vista újszerű Media Center koncepcióját becsempészni az otthonokba és azt a digitális szórakozás központjává tenni. A Windows Vista „élménygömb” külső felületén Albacomp notebookokon ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Windows Vista új felhasználói felületével, az integrált keresési funkcióval, a fejlesztett biztonsági tulajdonságokkal, a digitális emlékek (képek, otthoni videók) kezelésére alkalmas programokkal és az Office 2007-es rendszer legfontosabb újdonságaival.

A roadshow első állomása Budapesten a Mammut II. bevásárlóközpontban lesz március 1-4. között, amit további 5 állomás követ, az alábbi helyszíneken:

 
márc. 8-11.          Győr, Árkád bevásárlóközpont
márc. 22-25.          Bp., Pólus Center bevásárlóközpont
márc. 29-ápr. 1.          Bp., Árkád bevásárlóközpont
ápr. 12-15.          Debrecen, Malompark bevásárlóközpont
ápr. 19-22.          Pécs, Árkád bevásárlóközpont

Az installációink segítségével célunk egymillió ember elérése, és számukra a digitális életstílus bemutatása a Windows Vista által biztosított új élményvilágon keresztül. A Microsoft kiemelt hazai partnere a roadshow-val egy időben elsőként jelenik meg az itthon előtelepített, magyar nyelvű Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business és Windows Vista Ultimate rendszerekkel hazai összeszerelésű számítógépeken. 

 

További információk:

Microsoft Windows Vista operációs rendszer

Microsoft Windows operációs rendszer

Tekintse meg Microsoft OEM (XP,2003,Office,Server) szoftverkínálatunkat.

 
Kapcsolódó

Microsoft hírek


Ügyviteli szoftver : www.adam-soft.hu | Számítástechnika WebBolt : Számítógép, Notebook ( Acer, Asus, Dell ) : Klick Computer | eMail