Akciós laptop notebook ajánlatok! Notebook üzlet, Laptop szerviz : Acer notebook, Asus laptop, notebook laptop netbook kiegészítők. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Hungary Kft. Számítástechnika bolt és szerviz Miskolcon és a neten ( WebBolt : KlickComp .hu )

2009.09.16

Szeretnénk felhívni kedves vásárlóink figyelmét RSS csatornáinkra, mellyel egyszerűen nyomon követheti híreinket, akcióinkat, ismertetőinket.
(
Bővebb információ az RSS-ről)

Vegyen részt Ön is nyereményjátékunkban, mellyel értékes ajándékot nyerhet.
További információk a játékról...

Tartalomjegyzék:


Technikai ismertetők:


Akciók:



(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)

Mi a Logitech® Vid™?

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Mi a Logitech® Vid™?

Előfordult már, hogy látni szerette volna távol lévő ismerőseit? A Vid alkalmazásnak köszönhetően ennek semmi akadálya, csak webkamerára és internetkapcsolatra lesz szüksége. Láthatja és hallhatja őket, ők pedig láthatják és hallhatják Önt. A felhasználói nevek megadása, a bonyolult beállítások és a többi kellemetlenség helyett azonnal láthatja a mosolygós arcokat.
(Tartalomjegyzék )



A Logitech® Anywhere Mouse MX™ és a Logitech® Performance Mouse MX™ egerek

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból A Logitech® Anywhere Mouse MX™ és a Logitech® Performance Mouse MX™ egerek

Az emberek 47%-a tart üvegasztalt otthonában, 49%-a pedig legalább hetente egyszer ezen a felületen használja a számítógépét*, ezért csak az átlátszó üvegfelületen is működő egér tekinthető valóban mobilnak. A Logitech ezért a Logitech® Darkfield Laser Tracking nevű forradalmian új technológia segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználók bárhol, még üvegfelületen is használhassák egerüket.
(Tartalomjegyzék )



Acer Aspire X5300 és X3300

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Acer Aspire X5300 és X3300

A csillogó és letisztult formájú új Acer Aspire X5300 és X3300 asztali számítógépeket ma mutatták be. Ezek a desktopok erős szórakoztató központok egy kisméretű házba csomagolva – harmadannyi helyet foglalnak, mint egy hagyományos számítógép.
(Tartalomjegyzék )



Az új Acer Aspire M sorozat: Készüljön fel a felülmúlhatatlan szórakozásra

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Az új Acer Aspire M sorozat: Készüljön fel a felülmúlhatatlan szórakozásra

Az Acer ma bejelentette az Aspire M5300 és M3300 bevezetését, mely egy olyan új asztali számítógép-vonal, mely az esztétikumot és a funkcionalitást egyesíti magában és egyaránt képes a mindennapi számítógépes igényeket kielégíteni, ugyanakkor a kiváló szórakozás élményét is biztosítja.
(Tartalomjegyzék )



Asus Designo MS kijelzők

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Asus Designo MS kijelzők

Az Asus bemutatta legújabb monitorcsaládját, mely a Designo MS névre hallgat majd.
A kijelzők alapvetően nem rendelkeznek nagy újdonsággal teljesítmény terén, inkább a designre koncentráltak.
Meglehetősen vékonyak (16.5mm), elől zongora fekete hátul pedig fehér színűek, méretük pedig 20"-tól 23"-ig terjed.

(Tartalomjegyzék )



Rendkívüli bundle-akció az utolsó, magyar nyelvű Adobe CS3 diákszoftverekre. Ajándék Guitar Hero 3 World Tour PC játékszoftverrel.

Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból Rendkívüli bundle-akció az utolsó, magyar nyelvű Adobe CS3 diákszoftverekre.
Ajándék Guitar Hero 3 World Tour PC játékszoftverrel.

Az Adobe legnépszerűbb szoftverei diákok számára is elérhetők az Adobe diákprogramja jóvoltából, amelynek keretében 70-90% kedvezménnyel vásárolhatnak és használhatnak legális verziójú kreatív szoftvereket.
(Tartalomjegyzék )



Acer notebook árlista |  Asus laptop |  Dell notebook |  Toshiba laptop |  www.NotebookPartner.hu |  www.SzámGép.hu

Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!   Notebook bolt, számítástechnikai webáruház - KlickComp.
  Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop, netbook akciók Két hetente! Minden hétvégén akció ... 

Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén ) Magyarország területén.

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Klick Computer Hungary Kft.  http://www.KlickComp.hu  Notebook Üzlet és laptop Szerviz


( Miskolc , Győri kapu 57. helyett 2009-től Meggyesalja utca 93.)
 ©  Copyright  Klick Computer Hungary Kft.   2005-2017   www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
Klick Computer Hungary Kft. Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház www.klickcomp.hu Click