Akciós laptop notebook ajánlatok! Notebook üzlet, Laptop szerviz : Acer notebook, Asus laptop, notebook laptop netbook kiegészítők. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Hungary Kft. Számítástechnika bolt és szerviz Miskolcon és a neten ( WebBolt : KlickComp .hu )

Az év Webáruháza versenyben a közönségszavazatok alapján a 4. helyet értük el. Nőnap alkalmából szerettel köszöntjük hölgy olvasóinkat.


Acer és Asus tabletek a piacon, 3 TB-os HDD


 

2011.03.08 Hírlevél tartalomjegyzék:



Technikai ismertetők:




Figyelmükbe ajánljuk a ma indult akcióinkat.

Figyelmükbe ajánljuk a ma indult akcióinkat.

Az év Webáruháza versenyben a közönségszavazatok alapján a 4. helyet értük el.

Az év Webáruháza versenyben a közönségszavazatok alapján a 4. helyet értük el. Köszönjük szavazataikat!






(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)

WD Caviar Green 3TB-os HDD Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

WD Caviar Green 3TB-os HDD



WD30EZRSDTL SATA 3 Gb/s 3.5 Inch IntelliPower 3 TB Buffer: 64 MB

Ez a tárolókapacitás "talán már egy hétre is elegendő"...

(Tartalomjegyzék )



Az ASUS Eee Slate EP121 a legsokoldalúbb és legerősebb tablet a piacon Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Az ASUS Eee Slate EP121 a legsokoldalúbb és legerősebb tablet a piacon



Asus tablet : Intel® Core™ i5 processzor, Windows 7 operációs rendszer, 12.1 colos kapacitív képernyő

A nagyméretű, multi-touch képes képernyőjével és Intel® Core™ i5 processzorával az ASUS Eee Slate EP121 a teljesítmény és a hordozhatóság tökéletes kombinációját nyújtja tablet formájában.

(Tartalomjegyzék )



Acer ICONIA TAB A500 tablet Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Acer ICONIA TAB A500 tablet


Teljes érintés élmény HD-ben

Az Acer ICONIA TAB A500, mely egy 10,1-collos tablet eszköz, ami arra született, hogy maximalizálja a tartalmak élvezetét, valamint hogy ugyanazt a gazdag multimédia, játék és webes élményt biztosítsa, mint az otthoni PC, csak a multi-touch technológia jóvoltából egy kicsit jobban felhasználóbarát módon.

(Tartalomjegyzék )



Acer ICONIA TAB W500 tablet Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Acer ICONIA TAB W500 tablet



A legjobb a PC-kből, a legjobb a tabletekből

Az Acer ICONIA TAB W500 egy 10,1 collos multi-touch képernyős tablet, melyet egy teljes méretű dokkolható billentyűzet tesz teljessé. Ha egyszerűen csak tabletnek nevezzük az Acer ICONIA TAB W500-at, azzal kissé lebecsüljük. Míg a nagyfelbontású képernyő, kiegészítve a Dolby® optimalizált hanggal a mesés szórakozás szinonimái, a dokkolható billentyűzet a munkához tökéletes.

(Tartalomjegyzék )



Asus Eee PC 1015PW netbook Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Asus Eee PC 1015PW netbook



Az új Intel® Atom N570 processzorral

Az új Atom™ N570 processzor nagyobb teljesítményt biztosít a többfeladatos alkalmazásokhoz, javított multimédiás képességei, valamint gyors internet böngészési képességei révén pedig kiválóbb netbook élményt tesz lehetővé.

(Tartalomjegyzék )



ASUS K notebookok - újratervezett, stílusos és gyors Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

ASUS K notebookok - újratervezett, stílusos és gyors



második generációs Intel® Core™ processzorok és a NVIDIA® GeForce™ GT 500 sorozatú dedikált grafikus kártyák együttes erejét kínálják.

A specifikációk eredménye az igen nagysebességű számítási teljesítmény, mely különösen többfeladatos alkalmazások futtatása, multimédiás felhasználás és játékok során mutatkozik meg.

(Tartalomjegyzék )





A Hírlevelet azért küldtük Önnek, mert vagy feliratkozott a hírlevél küldésre ( Hírlevélről leiratkozás ), vagy vásárolt már a Klick-ben vagy igénybevette szerviz szolgáltatásunkat ( Hírlevélről leiratkozás adatlap módosítással ).

Acer notebook árlista |  Asus laptop |  Dell notebook |  Toshiba laptop |  www.NotebookPartner.hu |  www.SzámGép.hu

Informatikai rendszerek Önnek! Számítástechnika, notebookok, laptopok : vásárolja a KlickComp boltban! 
Notebook Webáruház - Klick Computer.
Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop, netbook akciók Két hetente! Minden hétvégén akció ... 

Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén ) Magyarország területén.

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.


Számítástechnika, számítógép, notebook szaküzlet Miskolc



 http://www.KlickComp.hu  Notebook Üzlet, laptop   javítás és szerviz
Miskolc , Meggyesalja utca 93., 3530
Copyright © 2005-2011    Klick Computer Hungary Kft. - www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház - Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click