Akciós laptop notebook ajánlatok! Notebook üzlet, Laptop szerviz : Acer notebook, Asus laptop, notebook laptop netbook kiegészítők. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Hungary Kft. Számítástechnika bolt és szerviz Miskolcon és a neten ( WebBolt : KlickComp .hu )

 


Tavaszi színkavalkád. Acer és Dell újdonságok



2011 tavasz smink divatja - élénk színek : Pink, vörös, lila.
Divatos netbookok és laptopok?

 

2011.04.08 Hírlevél tartalomjegyzék:



Technikai ismertetők:




Színes notebook, laptop, netbook és notebook kiegésztő akció : 2011 tavasz divatja - élénk színek : Pink, pink és pink. Vörös, lila sminkek - nálunk netbookok és laptopok.
Tavaszi színkavalkád: a tavasz divatirányzatának megfelelő színes kínálatot állítottunk össze,
no nem kozmetikumokból...  Színes notebookok és még színesebb kiegészítők. 
Színes notebook, laptop, netbook és notebook kiegésztő akció





(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)

Az Acer C112 PICO-Projektor - extra-kis méret, extra-nagy teljesítmény Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Az Acer C112 PICO-Projektor



Extra-kis méret, extra-nagy teljesítmény

Az Acer bemutatta a C112 pico-projektort, gazdagítva az ultra-hordozható projektor kínálatát, ezzel a hihetetlenül könnyű és ultra-kompakt eszközzel, mely egyszerre szabadítja meg Önt a notebooktól és a kábelektől is, a vetítés teljes szabadsága érdekében.
Acer C112 PICO-Projektor ára és elérhetősége: sajnos jelenleg nincs infromációnk.
(Tartalomjegyzék )



Acer HN274H monitor NVIDIA 3D szemüveggel - a világ első 27-collos FHD 3D monitora Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Acer HN274H monitor NVIDIA 3D szemüveggel



A világ első 27-collos FHD 3D monitora

TV adások, játék, fényképészet és még új oktatási alkalmazások is: a 3D technológia az élmények egész világát tárja elénk. Olyan élményeket, amelyeket a legjobban egy nagyobb képernyőn élvezhetünk ki. Az Acer, mely mindig is az élen járt a technológiailag fejlett megoldások kínálatában, most bemutatja a HN274H-t, az első 27-collos 3D monitort a világon, mely támogatja a HDMI®(dual link) 3D megoldást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a térhatású technológia lehetőségeinek teljes spektrumát kihasználhassák.
Acer HN274H monitor NVIDIA 3D szemüveggel: a szállítás már elkezdődött. 160e körül lesz az ára.
(Tartalomjegyzék )



Acer H274HL monitor - Varázslatos báj és kiemelkedő teljesítmény egy méretes 27” kijelzőn Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Acer H274HL monitor


Varázslatos báj és kiemelkedő teljesítmény egy méretes 27” kijelzőn

Az Acer azért fejlesztette ki a kifinomult H4 LCD sorozatot, hogy maximalizálja a szórakozás élményét és kiegészítse azt egy elbűvölő megjelenéssel. Most a vonal az óriási 27-collos panellel rendelkező H274HL modellel lett gazdagabb, hogy Ön a legjobb élményt élvezhesse, amikor videót, filmet vagy képeket néz vagy épp játékokkal játszik.
Acer H274HL monitor ára és elérhetősége: sajnos jelenleg nincs infromációnk.
(Tartalomjegyzék )



Acer H5360BD videó-projektor - élvezze a tökéletes mindent átfogó élményt Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Acer H5360BD videó-projektor



Élvezze a tökéletes mindent átfogó élményt

Az Acer videó-projektorokkal a szórakozás minden, csak nem lapos. Miután egy sor 3D-s technológia támogatását már bevezette számos videó-projektor modelljén, most a vállalat egy újabb innováció révén lép előre annak érdekében, hogy a felhasználóknak valódi mozis 3D-s élményben legyen részük. Az új Acer H5360BD projektor alap HD-ready felbontással, és DLP® 3D ready tulajdonsága mellett, most támogatja a HDMI® 1.4a 3D DLP® megoldást, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják a térhatású technológia lehetőségeinek teljes spektrumát.
Acer H5360BD videó-projektor ára és elérhetősége: az árusítás valamikor áprilisban indul. Az ára valamivel magasabb lesz, mint az Acer H5360 projektor ára ( 170e).
(Tartalomjegyzék )



Hamarosan érkezik az új Dell Inspiron R sorozat - Inspiron 15R és Inspiron 17R Részletek Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból

Hamarosan érkezik az új Dell Inspiron R sorozat



Dell Inspiron 15R és Inspiron 17R

Szórakozás – kikapcsolodás - a legújabb technológiával kialakitott , kiváló kikapcsolódási és media lehetöségekkel jelentkezik – most kináljuk a teljesen körbefogó hanghatást.
Személyre szabás - az Új Inspiront egy mesés, élénk színekkel és váltható fedellel kínáljuk
Multi-Touch - Dell Stage szoftverrel könnyen, egyetlen kattintással elérheti kedvenc médiafájlait
Legújabb lehetőségek - Várjál kevesebbet és csinálj többet! Az Új Inspiron frissitve lett a legújabb tipusú "BT 3.0 és USB 3.0" kapcsolattal
Dell Inspiron 15R és Inspiron 17R ára és elérhetősége: az árusítás hamarosan indul. Az Inspiron 15R ára 100e, az Inspiron 17R ára 110e körül várható.
(Tartalomjegyzék )





A Hírlevelet azért küldtük Önnek, mert vagy feliratkozott a hírlevél küldésre ( Hírlevélről leiratkozás ), vagy vásárolt már a Klick-ben vagy igénybevette szerviz szolgáltatásunkat ( Hírlevélről leiratkozás adatlap módosítással ).

Acer notebook árlista |  Asus laptop |  Dell notebook |  Toshiba laptop |  www.NotebookPartner.hu |  www.SzámGép.hu

Informatikai rendszerek Önnek! Számítástechnika, notebookok, laptopok : vásárolja a KlickComp boltban! 
Notebook Webáruház - Klick Computer.
Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop, netbook akciók Két hetente! Minden hétvégén akció ... 

Ingyenes laptop házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén ) Magyarország területén.

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.


Számítástechnika, számítógép, notebook szaküzlet Miskolc



 http://www.KlickComp.hu  Notebook Üzlet, laptop   javítás és szerviz
Miskolc , Meggyesalja utca 93., 3530
Copyright © 2005-2011    Klick Computer Hungary Kft. - www.klickcomp.hu   - Minden jog fenntartva!
Acer Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház - Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click