Klick Computer Notebook webáruház


(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)


Pályázati lehetőség a Klick Computerrel.




Tisztelt Partnerünk!




Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a közeljövőben induló

"Modern Vállalkozások programja"

pályázati lehetőségre, melynek segítségével Önök is beruházhatnak infotechnológiai termékekre, vagy bővíthetik meglévő rendszereiket.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című (GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás



Mire lehet pályázni?
Informatikai rendszerek megvalósítására vagy korszerűsítésére. Vagyis egy egyszerű mentési megoldástól, akár egy felhő alapú rendszer, vagy komplett vállalatirányítási rendszer (szakszóval ERP) kiépítéséig.


Miben tud segíteni Önnek a Klick Computer?
Saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszer és a hozzá tartozó hardver ( szerver, számítógép, notebook, nyomtató) van kínálatunkban.


Mekkora összegű támogatást kaphatok?

A felhívás keretében legalább 10%-os saját forrással, egyszerűsített eljárással, egyablakos rendszerben igényelhető vissza nem térítendő támogatás valamint kölcsön. A vissza nem térítendő támogatás és a kölcsön egyidejű igénybevétele kötelező.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege 1 millió és 24 millió Ft között, az igényelhető kölcsön összege 1,25 millió Ft és 37,5 millió Ft között lehet, úgy, hogy az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum a projekt elszámolható költségének 40%-a lehet.


A pályázattal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak hozzánk!

Cégünk a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában +5% többlettámogatás jár.

Klick Computer Notebook webáruház

Mi ez a pályázat?



A hazai kis- és középvállalkozások nagy hányada tisztában van azzal a robbanásszerű infotechnológiai fejlődéssel, amely napjainkban végbemegy. A kutatások mégis azt támasztják alá, hogy a vállalkozások sok esetben a fejlesztéseiket nem ezen a területen valósítják meg, európai versenytársaikkal szembeni lemaradásuk az infotechnológiai eszközök, módszerek alkalmazásának területén egyre növekszik.

A Modern Vállalkozások Programja azzal a küldetéssel jött létre, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára segítséget adjon a korszerű informatikai megoldások, eszközök megismerésben, azok bevezetésében, kiválasztásában.

Egy megyei szinten elérhető 29 fős tanácsadói hálózat tagjai készséggel segítenek a cégek informatikai átvilágításában, javaslatot tesznek fejlesztésekre. A Modern Vállalkozások Programja megyei és járási szinten is elérhető rendezvénysorozat keretében biztosít lehetőséget a cégek vezetői, döntéshozói, munkatársai számára abban, hogy megismerjék a legújabb fejlesztésű informatikai eszközöket, szoftvereket, módszereket.

A program keretében több száz minősített szállító egyedi ajánlata ad lehetőséget arra, hogy a vállalkozások díjmentesen vagy jelentős kedvezmény igénybevételével vezethessenek be korszerű informatikai megoldásokat cégüknél.

Digitális Vállalkozás GINOP - számítástechnika, ERP A Klick Computer Minősített szállítói oldala

A szoftverek működtetéséhez szükséges eszközöket is meg tudja venni, melyek lehetnek: szerverek, számítógépek, notebookok, tabletek, nyomtatók, scannerek


A programhoz kapcsolódó lap WeboldalunkonA programhoz kapcsolódó lap Weboldalunkon

(Bővebb információk minősített partneri státuszunkról, valamint a programban elérhető termékeink listája.)



Részletes Információ Modern Vállalkozások Programjáról (vallalkozzdigitalisan.hu)Részletes Információ Modern Vállalkozások Programjáról


(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)
Köszönjük türelmét és megértését! Véljük, hogy Önnek is hasznos információkkal szolgálhatunk. Elnézését kérjük, amennyiben levelünkkel zavartuk. Ha a jövőben nem kíván a Klick Computer-től levelet kapni itt leiratkozhat: Hírlevélről leiratkozás.  Ha már vásárolt a Klick-ben, vagy igénybevette szerviz szolgáltatásunkat Hírlevélről leiratkozás adatlap módosítással.