Itt Klick-elget Laptop webáruház »  Technikai hírek, információk  »  Acer P7 videó-projektor sorozat

Acer P7 videó-projektor sorozatSzenzációs teljesítmény a nagy üléstermek számára (P7200i, P7203, P7205, P7500)


2010.10.04   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
 


Acer P7200i, P7203, P7205 és P7500 videó-projektor

Amikor prezentációt tart egy hatalmas ülésteremben, első rangú teljesítményre van szüksége, hogy kiváló minőségű látványt tudjon nyújtani, tiszta színekkel és éles részletekkel, melyek igazán képesek megragadni a hallgatóság figyelmét. Az Acer P7200i, P7203, P7205 és P7500 projektorok úgy készültek, hogy magas szintű teljesítményt nyújtsanak a vállalati és oktatási felhasználók számára. Ezek a kivételesen felhasználóbarát projektorok tökéletesek tárgyalókban és nagy termekben, kiváló jellemzőikkel és nagyszerű installációs rugalmasságukkal.


Acer P7200i kínálatunkban
Acer P7203 kínálatunkban
Acer P7205 kínálatunkban
Acer P7500 kínálatunkban
Acer Projektor Árlista
Projektor OnLine vásárlás árlista
Acer termékek, árlista


A teljes vonal rendelkezik az ún. Lens Shift tulajdonsággal, mely lehetővé teszi, hogy a lencsét a projektor házon belül függőlegesen és vízszintesen mozgathassuk, így a képeket eredeti formátumukban és méretükben vetíthetjük ki anélkül, hogy a projektort mozgatnunk kellene. A Lens Shift tulajdonság nagyobb rugalmasságot biztosít az elhelyezés tekintetében a tárgyalókban vagy nagy osztálytermekben és megszünteti a képtorzítást is.

A LAN és kivetítés-vezérlés képességeivel az Acer projektorok helyi kötöttségek nélkül kínálnak prezentációs és videó nézési élvezetet. Az összes P7 modell rendelkezik Crestron Network System technológiával, mely lehetővé teszi a projektor működésének távoli felügyeletét egy központi vezérlő helyről. Ez a megoldás számos hatásos képességgel rendelkezik, mint például monitoring, távoli ki/bekapcsolás (ütemezhető is), távoli vetítés-irányítás, több projektor vezérlés, figyelmeztető szöveg kivetítése, online párbeszéd a rendszergazdával és e-mailes figyelmeztető rendszer, stb. Továbbá a Távoli asztal funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy távolról elérje bármelyik számítógépet, melyen fut az Acer eProjection alkalmazás csomag és helyi hálózaton keresztül kapcsolódik a projektorhoz. Azzal, hogy egyszerűen csak csatlakoztat egeret és billentyűzetet, a felhasználó hozzáférhet a másik szobában levő számítógéphez. 

Az Acer P7200i projektor igazi prezentációs szabadságot kínál. Több felhasználó, a terem bármely pontjáról képes ultra-fényes és tiszta képeket sugározni a képernyőre a 802.11b/g/n vezetéknélküli technológia jóvoltából, valamint a Plug & Show token felhasználóbarát vezetéknélküli beállítást és csatlakozást biztosít. A MobiShow technológia pedig lehetővé teszi, hogy akár egy okostelefonról is kivetíthessünk, vezetékek nélkül. 

Acer_P7


A hatékony LAN menedzsmenten túl, ezek a projektorok nagyobb szabadságot biztosítanak a videók és prezentációk terén is, köszönhetően az USB Slide Show tulajdonságnak. Az USB Slide Show jóvoltából a projektor élesíti a Presentation to Go funkciót, mely annyit tesz, hogy fényképek vagy a PowerPoint diavetítés közvetlenül az USB-s eszközről fut anélkül, hogy laptopot használnánk.
Ezek a sokoldalú, megbízható és innovatív technológiákban gazdag projektorok, melyek arra születtek, hogy hihetetlen vizuális élményben részesítsék a nézőket, ideálisak arra a feladatra, hogy hatásos prezentációkat jelenítsenek meg és a közönséget odaszögezzék a vászonhoz. 

A képek minőségét csúcs-technológiák garantálják, melyek kifejezetten arra készültek, hogy a szín-pontosságot és élességet javítsák fel. A P7 sorozat a képeket természetesebb és kiegyenlítettebb árnyalatokban jeleníti meg, így igazán életszerű tónusokat ér el, köszönhetően az Acer ColorBoost II+ technológiának, mely optimalizált 6-szegmenses színtárcsát, erős kép-processzort és fejlett lámpa hullámformátumot jelent, mellyel javul a színminőség. A színek fényerejét az Acer eView Management segít a kivetített tartalomhoz igazítani.

Az Acer P7500 videó-projektor fel van szerelve a DynamicBlack™ technológiával is, mely drámai módon feljavítja a képek kontrasztját a dinamikus rekesz-igazítás révén, mellyel az anyagot képkocáról képkockára elemzi. Ez azt jelenti, hogy a projektor mindig optimális fekete szinteket fog megjeleníteni, miközben megtartja a fehérek eredeti fényerejét is, így az eredmény a lehető legélénkebb képminőség és lenyűgöző, akár 40000:1 kontrasztarány.

Idővel a projektorokra jellemző az ún. színhanyatlás, amikor a vásznon megjelenő képek sárgás vagy zöldes színezetet kapnak. Most az Acer projektorok kihasználják a ColorSafe II, DLP® technológia és az Acer egyedülálló szín-kompenzációs technológiáját az optikai komponenseken, így a kép integritása még hosszabb használat után is garantált lesz, és a képek gyakorlatilag immunisak lesznek a színhanyatlásra. 

Két HDMI™ csatlakozó biztosít sima kapcsolatot a legújabb digitális forrásokkal, együtt a True 24p tulajdonsággal, mellyel filmszerű megjelenítés garantál szenzációs vizuális élvezetet: a nagyfelbontású látvány épp olyan nagyszerű lesz, mintha a moziban nézné a filmet. Azon túl, hogy rendelkezik hagyományos analóg és digitális csatlakozókkal, a P7 sorozat képes az USB-s megjelenítésre is. Egyszerűen csak csatlakoztassa a PC-t a projektorhoz USB kábellel és a képeket máris kivetítheti közvetlenül. Ezek a projektorok továbbá számíthatnak a fejlett lámpa technológiára is, akár 5500 ANSI lumenes fényerővel, hogy a hatásos teljesítmény még olyan helyen is garantált legyen, ahol viszonylag erős a környezeti fény. 

Mindezek tetejében a P7500 modell alapból tudja a 1080p szélesképernyős felbontást, így valódi mozis élményt nyújt a legújabb nagyfelbontású anyagokhoz, mivel a kivetített kép hűen tükrözi az eredeti alkotást és minden egyes részlet tökéletesen a legmagasabb fokú precizitással jelenik meg.

A kényelmesebb használhatóság miatt, a P7 projektorok esetében, a lámpa oldalról helyezhető be, szemben a hagyományos, alulról behelyezhető dizájnnal. Következésképpen a lámpát még akkor is gond nélkül ki lehet cserélni, ha a projektor a mennyezetre van rögzítve. 

Acer-P7


A P7 sorozat fel van szerelve vezetékes távirányítóval is. Ezzel a távkapcsolóval a projektor akár 20 méter távolságból is kezelhető, ami igen kényelmessé teszi a vezérlést nagy tanácstermekben.
A P7 projektorok részét képezi az Acer EcoProjection, ami olyan környezetbarát menedzsment megoldás, mely csökkenti a készenléti állapotban mért fogyasztást akár 80%-kal. Továbbá az AutoEco tulajdonságával a projektor automatikusan ECO (gazdaságos) üzemmódra vált, ha 5 percig nem érkezik bemeneti jel. Ennek eredményeképpen az áramfogyasztás csökkenthető akár 20%-kal. Az Acer EcoProjection csomag része az Acer ePower Management, mellyel az energiagazdálkodási lehetőségeket lehet testre szabni. 
A termékvonal továbbá megnövelt lámpa élettartamot garantál, így Ön megtakaríthatja a csere költségeit és a projektor használata hosszú távon is megbízható lesz. 

Az Acer felszerelte projektor termékvonalát az Empowering technológiával, ami egy olyan eszközcsomag, ami egyszerű menedzsmentet, beállítást, testre szabást és felhasználást kínál.
A csomag az alábbiakat tartalmazza:
o Az Acer eView Management úgy igazítja a projektor beállításait, hogy azok az adott környezeti fényviszonyoknak és kivetített tartalomnak a leginkább megfeleljenek. Az Acer eView Management tartalmaz egy fal-szín kompenzációs tulajdonságot is, mely lehetővé teszi, hogy a projektor még akkor is pontos tónusokat jelenítsen meg, amikor a képet színes falra vetítik.
o Az Acer eTimer Management egy képernyőn megjelenő figyelmeztetéssel segít a prezentáció időbeosztását jobban betartani. 
o Az Acer eOpening Management funkcióval létrehozhatja a projektor indításakor megjelenő képet.
o Az Acer ePower Management jóvoltából gyorsan beállítható az energiagazdálkodás konfigurációja, hogy a lámpa élettartama hosszabb legyen és az áramfogyasztás csökkenjen.
acer.hu


Acer P7200i kínálatunkban
Acer P7203 kínálatunkban
Acer P7205 kínálatunkban
Acer P7500 kínálatunkban
Acer Projektor Árlista
Projektor OnLine vásárlás árlista
Acer termékek, árlista

Miskolc nyitva h-p 9:00-17:00
Tel: +36 46 505 450, 413 347

Notebook, laptop kereső

Laptop vásárlás 3 lépésben

Laptop vásárlás 3 lépésbenKlick Ajánló

Klick Ügyfélszolgálat

Írjon! Ügyfélszolgálat Fórum

Klick Computer Hungary Kft.
3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
Tel/Fax:+36 46 413 347, 505 450


Web: Notebook, Laptop, Számítástechnika, számítógép Web-Bolt KlickComp.hu


mail: sales[kukac]klickcomp.huSzámítógép vásárlás Miskolc "legdrágább" számítástechnika boltjában. Számítógép szerviz és üzlet Miskolc és a neten. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Miskolc Laptop ( notebook ), Számítástechnikai Web-Bolt :: https://www.klickcomp.hu

Acer Notebook szerviz, számítógép javítás, vírusirtás, rendszergazda, monitor javítás, nyomtató szerviz, Asus laptop szerviz : Klick Computer Hungary Kft. Miskolc, Borsod MegyeKapcsolódó

Acer hírek
Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!  

Akciós laptop ajánlatok! Notebook, laptop akció két hetente! 

Ingyenes házhozszállítás ( 100e Ft feletti vásárlás esetén) Magyarország területén. 

A termékeinket a hivatalos magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Notebook webáruház, laptop  és  számítógép javítás, szerviz Miskolc - Borsod

Akciós laptop notebook ajánlatok! Dell notebook, Asus laptop, Acer, HP és Lenovo laptopok, notebook - laptop - netbook kiegészítő web-bolt. Számítástechnika bolt Miskolc. Click Computer
Klick Computer Hungary Kft.
  https://www.klickcomp.hu


Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén , 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450


Itt Klick-elget » Notebook bolt Laptop akció |  Akció gyártóinktól |  Árlista |  Számítástechnikai Katalógus |  Számítástechnikai Hírek |  Szerviz |  Rendszergazda |  Kapcsolat |  Cég Info |  Cég Hírek |  Fórumok |  Web-bolt Gyors menü